mire Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 najtoplija preporuka za mesaricu u ilije birčanina, preko puta frikovog radnog mesta meso uvek sveže, suvadini najprirodnije obrađeni, cene najbolje u gradu
halloween Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Upravo jedem nešto za šta su mi prodavci na Zemunskoj pijaci rekli da se zove Smokvara (kažu da je nastala ukrštanjem smokve i breskve) Izgleda kao spljoštena breskva sa jako malom košticom. Ukus je super, slatka je ko med, posle nje mi kajsije imaju ukus kao papir. Istina, ne mogu baš da osetim smokvu, više ima ukus breskve, ali izuzetno fine breskve. Cena je doduše bila oko 200 din kilogram. Ništa spektakularno, osim što ima malu košticu. Ružne su, kao zakržljali plodovi napadnuti bolešću, a zbog cene cca. 180 din/kg su za potpuno ignorissanje.
Аврам Гојић Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Ništa spektakularno, osim što ima malu košticu. Ružne su, kao zakržljali plodovi napadnuti bolešću, a zbog cene cca. 180 din/kg su za potpuno ignorissanje. Mislim da si probala los primerak.
yolo Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 to je ove godine super voce, izuzetno je slatko, ukus najvise podseca na vinogradarske breskve.
Ajant23 Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Da promenimo temu sasvim... Kupio danas neke Eva sardine, bile džaba. Idem kući i kažem sebi: ako su kradene ili slično - što ne želim ni da znam - možda su i dobre. Ako su samo falsifikovali brend i uvaljali smeće unutra - onda sam bacio pare... I tako...
darling Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) breskve mare iz begaljice, bajloni 80 dinara kilo najboljih Edited July 14, 2015 by darling
halloween Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 U Aroma marketu lubenica 15,99 din/kg. Ima li negde jeftinije?
renne Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 U Aroma marketu lubenica 15,99 din/kg. Ima li negde jeftinije?Nema
nezvanova Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Nema http://cenoteka.rs/artikal/1005442/lubenica-1kg ovde kaze da ima ;-) dakle u tempu 9,99 din vec sam reklamirala ovo moje sjajno otkrice, ja ga koristim u retkim prilikama, kada pazarim nesto veliko i skupo u beogradu i novom sadu, tako da ne garantujem /mada pise da cene na sajtu redovno azuriraju/
zoki Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 http://cenoteka.rs/artikal/1005442/lubenica-1kg ovde kaze da ima ;-) dakle u tempu 9,99 din vec sam reklamirala ovo moje sjajno otkrice, ja ga koristim u retkim prilikama, kada pazarim nesto veliko i skupo u beogradu i novom sadu, tako da ne garantujem /mada pise da cene na sajtu redovno azuriraju/ Potvrđujem Tempo, bio sam jutros
Caligula Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Ljudi, jedno opste pitanje. NIje mi tesko da objasnjavam nesto sto ne razumem na PPP ali u realnom zivotu je malo zajebano. Treba da ubedim zenu da neko povrce, iako je prskano, ne propusta pesticid u sebe, unutar svoje kore (krastavac, tresnja, krompir). Ima li neka studija koja ce mi pomoci da ubedim zenu da kupujemo krastavac? Hvala.
Recommended Posts