Hamlet Strašni Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Otprilike je to i moj utisak bio u nekoj saradnji sa njom. Nije bas kao jovana ali je sasvim ok
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Pa dobro. Mušterija ima zadnju reč, to stoji... Poslato sa...
stoka Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ima zgodno telo i bolje vodi razgovore od Jovane ...
Jozef K. Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 šolak Stvarno? Svaka mu čast! Kada smo kod njega, kakvu poziciju ima od kako su Ameri vlasnici? Poslao tapatalk
Prospero Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 šolak Eto, sad si mi demistifikovao utisak :(
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 nije valjda da si verovao da je do elokvencije i multitaskinga? doduse multitasking je verovatno na zavidnom nivou
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Da, mislim da golf varijanta... Edited December 3, 2015 by Frank Pembleton
Dr Arslanagić Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Evo AV priča na otvaranju ministarskog saveta of Organization for Sipping Coffee in Europe. Prenosi N1. Kaže, mi počeli transformaciju,..., učimo od prijatelja, Nemaca i drugih,... Koji njemu djavo sa Nemačkom? Jako zanimljivo i nadasve komplikovano pitanje.
nisam ja Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Da, mislim da golf varijanta... nije valjda da si verovao da je do elokvencije i multitaskinga? doduse multitasking je verovatno na zavidnom nivou recite da sam samo ja bolestan ovde.
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 recite da sam samo ja bolestan ovde. Nisi , mislim na golf kao sport, ne kao kola...
Hamlet Strašni Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ima zgodno telo i bolje vodi razgovore od Jovane ...Moje iskustvo sa jovanom je jako pozitivno. Dok se ne upali kamera te ne konstatuje ali je znala o cemu me pita a i da postavi suvislo pitanje koje je u vezi sa temom Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
nisam ja Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Javi se kad budeš imao iskustvo s obe. Istovremeno.
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Javi se kad budeš imao iskustvo s obe. Istovremeno. Ti si stvarno bolestan Zelis mu da rikne.U blazenstvu , ali da rikne...
Recommended Posts