namenski Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 10 minutes ago, Luther said: Bonus mu je što nije, kao komunistički drugari mu, to radio iz otete vile na Dedinju ali ga to ne čini ništa manje licemernim. Koliko licemernim na skali licemernosti od 1 do 10 u odnosu na nekoga ko je negde pocetkom 80-ih godina 20. veka zavrsio Ekonomski fakultet BU, morao pri tom da nauci i otklima glavom na politicku ekonomiju sa Kapitalom kao glavnom literaturom, da napamet zna Teoriju o visku vrednosti, ne smejuci ni da шукне, a kamoli popreko pogleda ili se podsmehne jednom, na primer,Tihomiru Vlaskalicu, i da posle diplomiranja nastavi da radi kao dipl. oecc. (tako se kaze?) na bazi znanja stecenih u gore pomenutoj visokoobrazovnoj instituciji? A da se na sve to ni jednom recju ne pobuni, makar ono mladalacki, nego cuti sve do otkrovenja pocetkom 90-ih, kada mu se prilikom posete Hilandaru ukazala sveta Алиса Зиновьевна Розенбаум Ayn Rand i konacno mu otvorila oci? I usta. Pitam za druga. Koču.
Ivo Petović Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Ayn Rand koja je godinama primala social security i medicare ili neka druga Ayn Rand? 3
namenski Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 9 minutes ago, Ivo Petović said: Ayn Rand koja je godinama primala social security i medicare ili neka druga Ayn Rand? Da je bas godinama - nije. Uostalom, posrecilotm joj se da je zadesila faza primenjenog kapitalizma za poprilicno negovanom social security i medicare: danas bogami... Uostalom, ne vidim vezu sa mojim pitanjem.
Ivo Petović Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 (edited) Jeste, nekih 8 godina, nakon što je obolela. Anyway, pravi si preozbiljni komunista u kožnom mantilu. Opusti se, moj odgovor nema veze sa tvojim pitanjem, već sa konstatacijom da je Koča licemer (iako je mogao da ladi jaja sve vreme, a on fasovao zatvore, pešačenja do Kosmaja i, ajmo reći, herojstvo iz prve linije u jednom od najbrutalnijih testova ljudske psihe), a ova propagatorka individualizma nije, iako je pribegla primanju omražene državne pomoći kad je bilo stani pani za njeno dupe. Pri čemu ja nisam neki baš levičar (bar ne u teoriji), ne volim ljude, i u startu mi je ova dama bliža, ali ono...nisam pao sa marsa i imam više od 18 godina, pa kapiram da cela ta priča nema veze sa mozgom, iako možda može da zvuči kul Edited October 26, 2021 by Ivo Petović 3
namenski Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 2 minutes ago, Ivo Petović said: ...iako je pribegla primanju omražene državne pomoći kad je bilo stani pani za njeno dupe. Na ovaj deo nisam hteo/smeo da se osvrcem, da ne uvredim Luthera... A sto se tice ideoloskih (dis)kvalifikacija sa sve koznim mantilima, sta da ti kazem, osim: 4 minutes ago, Ivo Petović said: cela ta priča nema veze sa mozgom... Osim, mozda, i sala na stranu iskljucivosti poput ovde demonstrirane Lutherove zbog koje sam i krenuo u zezanje... I nedocekao odgovor.
morgana Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 kako spinuje vjeroucitelj trenutno na tv-u. odmah da ga sns komunikacijski tip angazuje. voditeljka ga ne prekida. 1
slepa živana Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 On 8.11.2021. at 9:48, morgana said: kako spinuje vjeroucitelj trenutno na tv-u. odmah da ga sns komunikacijski tip angazuje. voditeljka ga ne prekida. a odličan im je i izbor sagovonika. mucavi verbić sa anegdotom o al kaidi. plus popodne gost onaj istoričar ristić, ovog puta malo iskrenog žaljenja zbog zanemarivanja jasenovca bože me sačuvaj
morgana Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 9 minutes ago, slepa živana said: a odličan im je i izbor sagovonika. mucavi verbić sa anegdotom o al kaidi. plus popodne gost onaj istoričar ristić, ovog puta malo iskrenog žaljenja zbog zanemarivanja jasenovca bože me sačuvaj ma sve jači su sa gostima. nekidan poslije skandala sa dočekom krivokapića u farmerkama pošto je ministar poljoprivrede do aerodroma išao preko njiva, oni zovu medojevića i čedu jovanovića da objektivno protumače. 1
Moonwalker Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 13 minutes ago, morgana said: oni zovu medojevića i čedu jovanovića da objektivno protumače.
slepa živana Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 10 hours ago, morgana said: ma sve jači su sa gostima. nekidan poslije skandala sa dočekom krivokapića u farmerkama pošto je ministar poljoprivrede do aerodroma išao preko njiva, oni zovu medojevića i čedu jovanovića da objektivno protumače. ono je bilo negledljivo. čak je i vesna pešić potvrdila da ne može da prati 2
James Marshall Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Meni je još jače kad zovnu Ljuba Filipovića, čovjeka koji je promašio svaku prognozu koju je dao glede izbora u CG u posljednjih par godina Mislim, ok, on promašuje jer botuje, ali šta ga onda zoveš koji krasni
Banjo Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Treba ukinuti frekvenciju ovim izdajnickim medijima.. serite po Nemackoj i Engleskoj, preteraste ovde.. 20 godina gledamo ova sranja, nema smisla vise
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 (edited) oni nemaju frkvenciju, na kablu su Edited November 9, 2021 by kud u maglu Simoviću 1 5
Recommended Posts