Frank Pembleton Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Sjaši Kurta da uzjaše Murta. Da bi N1 jednom možda i stvarno postala dobra news telebizija na čelo mora da dođe neki sposoban čovek. Mnogo je manje bitno da li je dobar novinar. Jugoslav nije bio sposoban vođa, to se videlo milion puta. A mislim da ni kolegama na N1 neće nedostajati, On se bavio (i) stvarima koje ne bi trebalo, niti zna da radi u okviru firme.I nije jedini od tog "vrha".E sad da li je on trebao da kaže: Ovo nije polje mog delovanja i ja ne umem to da radim.To je pitanje.Menadžment koji je od njega zahtevao da se bavi tim stvarima je zapravo srž problema. .... Shiit has hit the fan! 1
pt 2.0 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Otišlo je 2 of 4 meni najomiljenijih ljudi sa N1. Ostaju Šovljanski i Marija Antić... 2
Jumanji Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 "Nije jasno ni da li sa ostavkama imaju veze i trzavice koje su počele sa pojavom Euronewsa, televizije u vlasništvu Telekoma, koja nudi velike plate novinarima i urednicima. Nekoliko novinara N1 već je prešlo na novu televiziju.'Ko je prešao?
Jumanji Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Njega znam, za nju sam morala da guglam, ok ona je meteoriloskinja, nije novinarka.E sad zanima me taj Euronews, samo se zove slucajno [emoji849] kao onaj pravi ili imaju neki dil sa njima?Kakvo unosno zanimanje u Srba, preletacevic. Dja tamo, dja vamo.
Frank Pembleton Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 I Nataša Kovačev dopisnica N1.I Šarić je možda najozbiljniji voditelj/novinar vesti na N1. Bio. A i manite se sa tim "preletanjem" kod novinara i ostalih. To je izraz za političare. I da, "ima veze" sa Euronews. .... Shiit has hit the fan! 2
gospa buba Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 kakvo preletanje, ljudi u kapitalizmu nashli drugi/bolji posao.sent from bubamoto 5
Frank Pembleton Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 kakvo preletanje, ljudi u kapitalizmu nashli drugi/bolji posao.sent from bubamotoPa to... .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 da imamo 5 naci televizija koje ne kontrolishe ista ekipa, ne bi nam ni padalo na pamet, ovako smo ko rodbina [emoji38]ol:sent from bubamoto 2
copkillah Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: On se bavio (i) stvarima koje ne bi trebalo, niti zna da radi u okviru firme. I nije jedini od tog "vrha". E sad da li je on trebao da kaže: Ovo nije polje mog delovanja i ja ne umem to da radim. To je pitanje. Menadžment koji je od njega zahtevao da se bavi tim stvarima je zapravo srž problema. .... Shiit has hit the fan! Npr?
Jumanji Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Naravno da svako ide tamo gde mu je bolje, samo da na jednoj televiziji citam vesti i vodim emisije koje kritikuju vlast, a onda odem na drugu gde se to u najmanju ruku ne radi, pa sad zovite to kako hocete, male su razlike da li bih recimo botovala i sl, svakako ne bih poredila sa politicarima ipak. 1
munze Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 (edited) 26 minutes ago, gospa buba said: kakvo preletanje, ljudi u kapitalizmu nashli drugi/bolji posao. sent from bubamoto Znači isto ko političari. Edited May 19, 2021 by munze
Frank Pembleton Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Naravno da svako ide tamo gde mu je bolje, samo da na jednoj televiziji citam vesti i vodim emisije koje kritikuju vlast, a onda odem na drugu gde se to u najmanju ruku ne radi, pa sad zovite to kako hocete, male su razlike da li bih recimo botovala i sl, svakako ne bih poredila sa politicarima ipak.A da radiš na jednoj televiziji koja u najmanju ruku ne kritikuje vlast, pa onda odeš na drugu koja to radi? .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts