msv Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Tema prve epizode je The Novinar. Gosti: Manjo Vukotić, Vesna Radojević i Veselin Simonović
Frank Pembleton Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Tema prve epizode je The Novinar. Gosti: Manjo Vukotić, Vesna Radojević i Veselin SimonovićZašto to radite sebi? .... Shiit has hit the fan!
msv Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Zakačio sam kako se Simonović žali jer ga odbijaju štamparije.
Frank Pembleton Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Zakačio sam kako se Simonović žali jer ga odbijaju štamparije.Kakva je to ljigava uštva, to je spektakl.Nego šta kaže Manjo? .... Shiit has hit the fan! 1
pt 2.0 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 1 hour ago, Frank Pembleton said: Zašto to radite sebi? zato što sam ispala glupa i uzela za ozbiljno da je dare prvi gost. sad kad sam videla 3 minuta emisije, izmiče mi njena tema i smisao...
Frank Pembleton Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Milena Lazarević odlazi sa N1. Šteta...Pa njima je iz produkcije otišloviše od 10 ljudi... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 još uvek je u toku velika pretumbacija
Ajant23 Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 Propada N1 kao što je propao i KK Partizan, ali ko će da ga nasledi? Ideje, razmatranja, nova imenovanja?
Frank Pembleton Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Mukica.Miljković: Na RTS mi je ukinuta emisija zbog nepodobnih gostijuhttps://rs.n1info.com/vesti/miljkovic-na-rts-mi-ukinuta-emisija-zbog-nepodobnih-gostiju/.... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Uvek sam se pitala kada je Zaklina pitala 0v0 pr0mijerk0, s obzirom da joj je to pinovan tvit oduvek Nisam ni znala da je radila na Prvoj, ali ok, to je jos uvek iz doba moje apstinencije od srpske politicke scene 🙄 Kad ono bogati, nista cudno naravno, svacega tu bilo. Kaze da o ovome do sada nije pricala, jer je cekala da poslednja osoba ukljucena u pricu ode sa Prve. Inace nudili joj otpremninu+lovu ali da o ovome nikada ne govori, kaze novce uzela nije. I tako... Žaklina Tatalović: Pustila sam zabranjeni intervju s Brnabić https://nova.rs/zabava/showbiz/zaklina-kako-sam-pustila-zabranjeni-intervju-s-anom-brnabic/ Ovde u sledecem linku imate ceo intervju sa fb Tatalović: Pred otkaz su mi rekli da sam politički nepodobna https://nova.rs/zabava/showbiz/tatalovic-pred-otkaz-su-mi-rekli-da-sam-politicki-nepodobna/ 1
Frank Pembleton Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Ona bi stvarno trebala da prestane da vrti tu priču oko intervjua i svog herojstva.Postaje otužno. Zato što, kako su mediji na klikbajt drogama ona svaki put mora da doda još neku ekskluzivu[emoji769].Naravno dozvoljavam da se ne pita ona samo oko ovih "cikličnih" pojavljivanja i pripovedanja. .... Shiit has hit the fan! 2
Jumanji Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 (edited) Prvi put cujem za tu pricu, pa kaze nije do sada o tome javno govorila... nemam pojma. Edited May 1, 2021 by Jumanji
Recommended Posts