Ajant23 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) Ovo je već smešno, tvoj koncept trolera i stalkera malog miliona mojih postova digao se na višu razinu slavljenjem ičijeg individualizma Oće Luba i ovo da mi briše... Edited October 1, 2015 by Ajant23
mojo Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 A gde se može skinuti početak treće sezone kad ga već nema na pirate bayu i eztvu?
Tolaa Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Ja gledam na TV-u, pretpostavljam da nema jos na kioscima. Bolja druga epizoda od prve, zahuktava se. Ne mogu da provalim Saginog novog partnera uopste, deluje kao da ce biti prilicno zivopisan lik.
mojo Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Neki stranjski teve, ili je HBO počeo da pušta a da ja to ne znam?
Ajant23 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Zar nije i na RTL-u? To je ipak RTL-ova serija...
Frank Pembleton Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Zar nije i na RTL-u? To je ipak RTL-ova serija... Nisam siguran da je tako.... Production CompaniesFilmlance International AB Nimbus Film Productions Sveriges Television (SVT) Film i Väst Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) Danmarks Radio (DR) Film i Skåne ZDF Enterprises Norsk Rikskringkasting (NRK)
KennyDalglish Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Kolko sam ja mogao da pohvatam, premijerno ide nedeljom na DR i SVT, dan kasnije na NRK. Na BBC krece u novembru, a na ZDF na prolece sledece godine.
Haralampije Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A gde se može skinuti početak treće sezone kad ga već nema na pirate bayu i eztvu? http://jini.livemovie.biz/episode.php?id=45016&season=3&episode=1 napomena:nisam probao da se registrujem tako da nem pojma jel sljaka
Ajant23 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Nisam siguran da je tako.... Ma, da, pobrkao sam RTL i ZDF, i nisam samo sada, ima već više meseci da stalno mislim RTL umesto ZDF... Tačno, u ZDF-ovoj produkciji. Bilo kako bilo, opaska mi je bila na mestu, samo sam pobrkao dve centralnoevropske televizije... Edited October 8, 2015 by Ajant23
Frank Pembleton Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ma, da, pobrkao sam RTL i ZDF, i nisam samo sada, ima već više meseci da stalno mislim RTL umesto ZDF... Tačno, u ZDF-ovoj produkciji. Bilo kako bilo, opaska mi je bila na mestu, samo sam pobrkao dve centralnoevropske televizije... Pa i ne bas , finansije su im drugacije, ovde su koproducent kroz fondove EU pa se i ne zuri sa emitovanjem....
Ajant23 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Pazi, samo sam pobrkao televizije, a ZDF-ova produkcija jeste, mislim da sam i čitao da se tako vodi. Koprodukcija se podrazumeva u današnje vreme, naravno da će uvek biti čitav niz kompanija. A, sada, o tim fondovima EU ništa ne znam, i na tvojoj listi je ZDF jedini koji se pominje dva puta: kao Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) i kao ZDF Enterprises, jesu li to oba fondovi EU? Je li ZDF možda vlasnik tih fondova i kroz stručnu ekspertizu ljudi iz ZDF odlučuju šta je to kulturno dobro za EU? Ili, šta već, nije mi najjasnije... Ovo oko kasnijeg emitovanja, možda im treba više vremena da sinhronizuju obzirom da to u Nemačkoj gleda uglavnom polupismeno stanovništvo, pa da maksimiziraju edukativni efekat, ne znam...
Frank Pembleton Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Bio dokumentarac o skandinavskim krimi serijama gde dankinja producent objasnjava da su se priliko navlacenja sredstava posluzili "lukavstvom" da sve to predstave kao "kulturno dobro" pa se navlaci i euroimage i onda se uvlace ostale "manje profitne" televizije da udju u projekat...
nezvanova Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A gde se može skinuti početak treće sezone kad ga već nema na pirate bayu i eztvu? evo, imas na ovim kikesovima. ja sam ih po titlovima pronasla /po onom ostatku naziva torent fajla... DANISH 720p50 HDTV-Z97/
Recommended Posts