Indy Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 @Indy: pa neka presele ovo na KDP, gde i pripada.Ja sam molio, kumio, gundjao i demonstrativno treskao vratima... medjutim, naisao sam samo na masivno ignorisanje. :)Prema tome, nema veze. Btw. lep ti avatar.
Caligula Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 (edited) @Indy: potkacio si me kako glorifikujem estradu pa sam hteo da provociram avatarem, ocigledno sam omasio.Stavicu neki drugi cim uzmognem. Edited October 29, 2013 by CowBoy
MayDay Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 A što, kobni, rangiraš ukuse, ako do malopre braniš everything goes princip? :D
Indy Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ja sam samo dosao da proverim da li ovde ima moderacije. Posto vidim da nema, onda nista.Idem na neki zanimljiviji deo foruma, recimo tamo gde pise noskich.
DarkAttraktor Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ovde su Dark, palfoot, McCabe i drugi pokušali da ljudima objasne zbog čega je Doris, sada u 2013-toj, bitnija i veća od uglavnom svega drugog u domaćem popu, ali mislim da se taj napor pokazao suviše plemenitim za nivo ovog pdf-a. ama, ja cak i nisam fan Doris - cak naprotiv krajnje mi je asimpatican mi je hajp jer detektujem uzasno puno truda od strane dorisine publike i zelje za necime - samo mi je ovaj tip argumentacije koji dominira 'ona jadna nesvesna, a oni pokvareni' uzasno:- patronizujuci - sta forumase / javnost briga kako su Doris i njena publika kliknuli- uskogrud - svaki put kad se desi ono ukrstanje ravni svetova o kojem prica gagorderka mora da se izvrsi neka hijerarhizacija, mora da se utvrdi sta je normalno a sta nenormalno, sta centralno a sta periferno, ko je prevaren a ko je prevarant- trece, brate, izandjao - ljudi ovde kao da nikad nisu zapoceli ozbiljan odnos prema necemu iz tresa, te moraju konstantno da im se crtaju neke osnovne postavke iznova i iznovaEvo Kale se upravo dere i unosi ljudima u facu. Koncept!a sta po tebi treba da radi Kale ? da sedi kuci ko popisan i ne uznemirava normalan svet njegovom pojavom ? covek voli da nastupa, ljudi vole da ga gledaju u cemu je problem spojiti dva i dva ? inace, mislim da je ovo umetanje Kaleta donekle promaseno ovde. Kale je vise neka mad pride worldwide prica.inace svako malo u BG moj drugar uzme pa dovuce ovog roterdamskog postara sa neobicnom mozdanom hemijom, kontam da bi se polovina furunasa skandalizovala. a covek je maloreci genije:http://www.youtube.com/watch?v=giQgQFtclWY
kobni zelaya Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 et DarkApsolutno se slažem s tobom, osim što mislim da Doris možemo da ocenjujemo u sklopu domaće pop scene i to kao jedan od vrhunaca.
ultra plasticni Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Kobni, tebra, domacu tzv. scenu uopšte ne treba spominjati i komentarisati jer je ona oduvek bila go kurac.
Takeshi Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 (edited) a i doris peva na engleskom. -_- Edited October 29, 2013 by Takeshi
Caligula Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 a sta po tebi treba da radi Kale ? da sedi kuci ko popisan i ne uznemirava normalan svet njegovom pojavom ? covek voli da nastupa, ljudi vole da ga gledaju u cemu je problem spojiti dva i dva ? ... true.Ima nesto i do publike.
kobni zelaya Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 (edited) Kobni, tebra, domacu tzv. scenu uopšte ne treba spominjati i komentarisati jer je ona oduvek bila go kurac.Istina, može i tako da se gleda. Mada, mislim da je uspeh Doris Bizetić dosta dobar povod za razmišljanje o tome šta našem popu nedostaje. Elem, sad me je stvarno bilo i previše, povlačim se iz diskusije, kapiram da sam udavio. Edited October 29, 2013 by kobni zelaya
Agni Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Jebeno neverovatno. Doris Bizetic na PDF Muzika na PPP-u.Podsecaju me tvoja i indijeva usplahiranost njenim prisustvom na ovom PDF-u na izjavu one konzervativne aktivistkinje iz Parks and Recreation povodom nehoticnog vecanja dva muska pingvina u gradskom zoo-vrtu: "When gays marry, it ruins marriage for the rest of us". Tako i vi: OMG! neko je turio Doris na PDF Muzika, kako da od sada uzivamo u muzici?! Gotovo, muzika ist kaput.
Turnbull Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 (edited) Što rekla Mau - konzervice!Ali stvarno, kakav se to taint prenosi na časni PDF ako ovaj dođe u dodir sa Doris, da mi je samo znati. Edited October 29, 2013 by Syme
kobni zelaya Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ne! Još!Znam da mi se podsmevaš, ali svejedno
MayDay Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Znam da mi se podsmevaš, ali svejedno Ne podsmevam se. Čak sam na strani Doris, premda dosta manje na strani fanova ako to rade hinjeno. Ne zato što rade muzici o glavi, nego što mi nisu remarkable peeps.Ono što je sigurno, ova diskusija je najinteresantnija u poslednjih nekoliko meseci.
Recommended Posts