Jump to content
IGNORED

doris b. true or falš


Zdravko

Recommended Posts

@kiricRetro pop vrlo melodičan, ali pomalo treši sa merom. Zarazne melodije i ženski vokal na ivici falša.Sve u svemu, sasvim solidno.

Edited by McCabe
Link to comment

jeste zezanje, ali dobro zezanje(ne toooo zezanje)valjda su i hipsteri skontali do sada - ko je kraljica DIY-a , pa mogu da prestanu da se prave da slusaju sve te beznacajne stvari > :pera: opsednutnost likom i delom - DA. (znali su sve tekstove)skontali sta je materijal za dobru zurku (nije bilo ovako histericnog navijanja od kevin blechdom na dis-patchu)- DA.mogucnost trolovanja je bila nemoguca zbog glasnih prvih par redova - DA. bekstejdz akcija i obasipanje paznjom - DAdoris fanovi su u konacnici podjednako fanaticni kao hejteri - DAlejeri ironije su se istopili - i doris je moralni pobednik u svakom smislu te reci!

izvini jel mozes da mi kazes kojem pravcu pripadas da znam sta da kazem ljudima kad me pitaju sta slusam .hvalapitajte muzičke kritičare. ja ''samo'' pravim muziku, ne stavljam bar kod i label na nju.
:heart:
Link to comment

može li neko da mi objasni jednu osnovnu stvar, da li ti ljudi došli zboog toga što :a) vole njenu muzikub) misle da se ona zajebava i da to radi odlično i došli su da se smeju sa njomc) misle da se ona ne zajebava i da sve to radi ozbiljno i došli su da se njoj smeju

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...