Notorious Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Bahati bezobzirnici (upravo videh da sam u prethodnom postu napisala bezobraznici umesto bezobzirnici) koji donose glupe odluke (mnoge odluke koje su uticale na istorijske tokove bi se mogle okarakterisati kao glupe, tako da ne znam na šta je Hella mislio), palamude sa bezbednog rastojanja (fizičkog, socijalnog, bilo kog), dok je čovek koji je stradao (tupan u Hellinom koordinatnom sistemu) posledica. Tako sam razumela
DarkAttraktor Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 jel ovako izgleda plediranje šizenjaludenja za potrebe odbrane koje smo naučili da volimo u filmovima? ovo sa pocucinim javnim nervnim slomom i krizom srednjih godina koju pokusava da zaodene u patriotizam i nekakvu politiku je toliko transparentno o cemu se radi da je naprosto neprijatno pratiti ceo razvoj situacije. ono kao jebote - koga ti zajebavas !
Turnbull Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ja ne bih to tako lako otpisao kao privatne probleme koji se prosto maskiraju politikom, politika uvek računa sa ličnim frustracijama i obećava rešenje za njih. Ona da rađa, on da brani.
DarkAttraktor Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 ma ne sumnjam u kapacitet za picvajz niposto, samo mi je neprijatno zbog transparentnosti inicijalne kapisle.
Turnbull Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Kada bih imao pištolj, sigurno bih pucao u lopova, kada bi ima buket cveća poklonio bih ga najlepšoj ženi, kada bi imao praćku, raklicom bih pogodio čarapu sponzoruše. Kad bih imao megafon, vrednog bi birokratu pohvalio, a lošeg stalno nervir’o. Kad’ bih imao gumicu kojom se brišu godine, ne bih obrisao ni jednu jer dobro pamtim zlotvore. Kada bi imao kamenčugu, gledao bih gde da je posadim u temelj asfalta, negde da ljudi lakše pređu stazu, da ne gaze blato! Eto, tako zamišljam “Građanin”.
Аврам Гојић Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 (edited) Urbani Beograd. Nema više Magi, Čavketa, Milana, Giške i ludog Kokija koji je pekao Cigane na ražnju u staroj Savamali, ali ostala je Žozi. u stanju su da žive u čatrlji, a da svakog dana troše na nešto i po sto evra. ima pare, a živi u užasu. mnogo ih je više zbrinuto nego što to izgleda gledajući ih kako žive u bedi. Edited September 24, 2014 by Грешни Василије
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 daj vasilije, mogao bi stvarno nesto jace da nadjes od raspale zozi
Аврам Гојић Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 verovatno i jesam, ali evo kao malecki primer. mene je ovo malo pecnulo, bilo mi je simpa da je slušam devedesetih godina i ovo mi je - neću reći hladan tuš - eto, hladan štrc
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) ma ona je odavno zdravo cao na raznim planovima, tuzno je to, pretuzno nego ko je taj ludi koki sto je peko cigane na raznju u staroj savamaloj Edited September 24, 2014 by gazza1
Dr Arslanagić Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 nego ko je taj ludi koki sto je peko cigane na raznju u staroj savamaloj
rajka Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 verovatno i jesam, ali evo kao malecki primer. mene je ovo malo pecnulo, bilo mi je simpa da je slušam devedesetih godina i ovo mi je - neću reći hladan tuš - eto, hladan štrc ko je ta osoba? google mi ne daje nista o njoj.
Recommended Posts