Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Bahati bezobzirnici (upravo videh da sam u prethodnom postu napisala bezobraznici umesto bezobzirnici) koji donose glupe odluke (mnoge odluke koje su uticale na istorijske tokove bi se mogle okarakterisati kao glupe, tako da ne znam na šta je Hella mislio), palamude sa bezbednog rastojanja (fizičkog, socijalnog, bilo kog), dok je čovek koji je stradao (tupan u Hellinom koordinatnom sistemu) posledica. 

Tako sam razumela  :huh:

Posted

jel ovako izgleda plediranje šizenjaludenja za potrebe odbrane koje smo naučili da volimo u filmovima? :unsure:

ovo sa pocucinim javnim nervnim slomom i krizom srednjih godina koju pokusava da zaodene u patriotizam i nekakvu politiku je toliko transparentno o cemu se radi da je naprosto neprijatno pratiti ceo razvoj situacije. ono kao jebote - koga ti zajebavas !

Posted

Ja ne bih to tako lako otpisao kao privatne probleme koji se prosto maskiraju politikom, politika uvek računa sa ličnim frustracijama i obećava rešenje za njih. Ona da rađa, on da brani.

Posted

ma ne sumnjam u kapacitet za picvajz niposto, samo mi je neprijatno zbog transparentnosti inicijalne kapisle.

Posted (edited)

Urbani Beograd. Nema više Magi, Čavketa, Milana, Giške i ludog Kokija koji je pekao Cigane na ražnju u staroj Savamali, ali ostala je Žozi.

L9Hwvd.png

u stanju su da žive u čatrlji, a da svakog dana troše na nešto i po sto evra.

ima pare, a živi u užasu.

mnogo ih je više zbrinuto nego što to izgleda gledajući ih kako žive u bedi.

Edited by Грешни Василије
Posted

daj vasilije, mogao bi stvarno nesto jace da nadjes od raspale zozi

Posted

verovatno i jesam, ali evo kao malecki primer.

mene je ovo malo pecnulo, bilo mi je simpa da je slušam devedesetih godina i ovo mi je - neću reći hladan tuš - eto, hladan štrc

Posted (edited)

ma ona je odavno zdravo cao na raznim planovima, tuzno je to, pretuzno

nego ko je taj ludi koki sto je peko cigane na raznju u staroj savamaloj

Edited by gazza1
Posted

nego ko je taj ludi koki sto je peko cigane na raznju u staroj savamaloj

koki_zps8e2d1b2e.jpg

Posted

verovatno i jesam, ali evo kao malecki primer.

mene je ovo malo pecnulo, bilo mi je simpa da je slušam devedesetih godina i ovo mi je - neću reći hladan tuš - eto, hladan štrc

ko je ta osoba?  google mi ne daje nista o njoj.