Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

jesi sigurna da ce je pokidati ako ga tuzi sudu drzave koja joj je isipala milion dinara nizasta u dzep?

Pa tuzba joj je jos besmislenja od tuzbe bubuljicavog. Mislim, da ga tuzi zato sto je rekao da ona prodaje maglu, helou?

Iskreno se nadam da necu pojesti govno za ovo sto sam rekla i da Hajric nece proci ni kroz deo uzasa kroz koji su prosli forumasi zbog bubuljicavog.

Posted

Povreda casti, cl. 198 Zakona o obligacionim odnosima

Posted (edited)

Možda je to i nauči nečemu, ako od tolike nadobudnosti uopšte ima prostora za učenje iz iskustva.

Za šta tačno može da ga optuži?

kaže, za ovo

Edited by Sir Oliver
Posted

Iskreno se nadam da necu pojesti govno za ovo sto sam rekla i da Hajric nece proci ni kroz deo uzasa kroz koji su prosli forumasi zbog bubuljicavog.

druga je vrsta "prestupa", ovo se ne goni po sluzbenoj duznosti

Posted

jesi sigurna da ce je pokidati ako ga tuzi sudu drzave koja joj je isipala milion dinara nizasta u dzep?

Jel znaš bre ti pošto je kvalitetna magla?

Posted

meni je prodala neku klase ćivša, jedva sam je skuvao i bila je jako žilava

Posted

za uvredu, klevetu stagod. ko sto su mantijasi tuzili onog novosadjana za uvredu kad im je reko da su jahaci apokalipse. 

Posted (edited)

Pa tuzba joj je jos besmislenja od tuzbe bubuljicavog. Mislim, da ga tuzi zato sto je rekao da ona prodaje maglu, helou?

od smisla do besmisla u nasem pravosudnom sistemu put je, ne kratak, nego moze i da ga nema. narocito ako se pred njim pojave ovakve dve strane u nekom postupku.

Edited by Aće
Posted

auuu, pa ja tek sad izvaljujem tuznu prepisku izmedju njih dvoje.

sunce ti, koji transferi neprijatnosti, kakve su ono srednjoskolske provokacije? je l ono trebalo da bude duhovito? covek postavlja vrlo konkretna pitanja a riba ga bombarduje tvitovima sa pozivima na kafu, kao, da se upoznaju i ispricaju... bolje da je cutala i ignorisala sve kritike kao i do sada.   

Posted

Ne liči na validan osnov za tužbu, laički posmatrano. Đe su nam pravnici? 

et Aće: Kako su prošli?

Posted (edited)

Kako su prošli?

ako se dobro secam, trazili su pola miliona din., dobili su nesto manje.

edit: a ne, gugl zna bolje, covek je osudjen na novcanu kaznu (100.000 din.) ali je preinaceno na 100 dana zatvora.

Edited by Patty Lee
Posted

"Iznošenje ličnog mišljenja bez osnove" jebotebog, ima li šanse da je to stvarno pravna formulacija? :D

Po toj logici mogu i prosvetari kolektivno da tuže AMP zato što ih je javno optužila da su lenja preplaćena razmažena bagra.

Posted (edited)

Ali zar nije fenomenalno što ona misli da iznošenje "ličnog mišljenja bez osnova" predstavlja krivično delo? Šta li je se još krčka u toj pametnoj glavici, mogu samo da zamišljam.

Edited by Turnbull