Прслин Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 На сајту још нису убачени сви играчи. Митроглу, на пример.
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Mitroglu ne moze da igra sutra, ako nije potpisao do 12h (valjda)Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Прслин Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 У ствари, баш ме брига да л' ће играти сутра или не: гледам тим и имам 15 потенцијалних стартера. :)
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Stigoh. Dakle, ostali mi Kolarov, Panceon & DeMikelis od prvih 15 sa mog spiskaSta cemo sa ovim neaktivnim i drafovanim igracima u njihovim timovima? Jel su bar aktivni na ostatku foruma?
Прслин Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Кога су узели тај је узет. Тако учествују у лиги иако нису активни. ;)
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) A otkud ja znamAdebajor & Azpilikueta. Cenim da je manje vise prva opcija u odnosu na Kola, iako ce verovatno nekad biti rotiran.Sto se neaktivnih tice, mislio sam na igrace koje smo sada draftovali, a oni ih imaju u timu Edited January 31, 2014 by nbg4ever
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Izvinjavam se, odavno sam neaktivan na oba fantazija, pa ni teme uglavnom ne pratim. Mogli ste mi pustiti pm.Sramota me da se pojavim. :( Lepo sam planirao da ove godine ni ne pokušavam da igram fantazi, ali vuče droga prokleta i jbg....da sam znao ne bih počinjao sigurno.Aj videću da sutra izbacim novodraftovane iz tima, bio bi red toliko makar da vas ispoštujem.
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Gadna droga. Sad jedem sladoled i spremam se da procitam 853 posta na forumu Kristal Palasa glede potpisivanja Skot Dana i uticaja doticnog na minutazu Danija Gabidona
Moća Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Javi sta si zakljucio posto i mene to interesuje.
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Za sada sam zakljucio da ga na forumu Blekburna pljuju, a na Palasovom hvale. Na pocetku topika (pocetkom januara) su mislili da treba da menja Gabija, a sada da je Dilejni visak. Comparison tool vika da je Vord najbolje resenje (a meni je sve jedno, jer mi je sell price za Gabija 4.2 koliko kosta i Vord). Plus je Vord od skoro pomeren u sredinu.*A sada su za Gabidona dodali da je doubtful 75% (Knock). Cao, zdravo :smoris:
Behemoth Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Au al me zaeba Berba, zapalio u Monako a meni draftovan :isuse:Sent from my HTC using Tapatalk
zoki Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Sredio potpis, vi proverite, pa se cujemo kasnije.Nisi ubacio Shaw-a
John Coltrane Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 (edited) Jesam, evo ga drugi posle Azpilicuete, a pre Evre.Boze koga ubaciti u spic? Velbek koji ce da pusi prvi tim i povredjeni Lukaku mi ostaju Da ovom kretenu igra ona svinja Altidor pre S.Flecera. Edited February 1, 2014 by John Coltrane
Recommended Posts