January 31, 201411 yr Mitroglu ne moze da igra sutra, ako nije potpisao do 12h (valjda)Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
January 31, 201411 yr Author У ствари, баш ме брига да л' ће играти сутра или не: гледам тим и имам 15 потенцијалних стартера. :)
January 31, 201411 yr Stigoh. Dakle, ostali mi Kolarov, Panceon & DeMikelis od prvih 15 sa mog spiskaSta cemo sa ovim neaktivnim i drafovanim igracima u njihovim timovima? Jel su bar aktivni na ostatku foruma?
January 31, 201411 yr A otkud ja znamAdebajor & Azpilikueta. Cenim da je manje vise prva opcija u odnosu na Kola, iako ce verovatno nekad biti rotiran.Sto se neaktivnih tice, mislio sam na igrace koje smo sada draftovali, a oni ih imaju u timu Edited January 31, 201411 yr by nbg4ever
January 31, 201411 yr Izvinjavam se, odavno sam neaktivan na oba fantazija, pa ni teme uglavnom ne pratim. Mogli ste mi pustiti pm.Sramota me da se pojavim. :( Lepo sam planirao da ove godine ni ne pokušavam da igram fantazi, ali vuče droga prokleta i jbg....da sam znao ne bih počinjao sigurno.Aj videću da sutra izbacim novodraftovane iz tima, bio bi red toliko makar da vas ispoštujem.
January 31, 201411 yr Gadna droga. Sad jedem sladoled i spremam se da procitam 853 posta na forumu Kristal Palasa glede potpisivanja Skot Dana i uticaja doticnog na minutazu Danija Gabidona
January 31, 201411 yr Za sada sam zakljucio da ga na forumu Blekburna pljuju, a na Palasovom hvale. Na pocetku topika (pocetkom januara) su mislili da treba da menja Gabija, a sada da je Dilejni visak. Comparison tool vika da je Vord najbolje resenje (a meni je sve jedno, jer mi je sell price za Gabija 4.2 koliko kosta i Vord). Plus je Vord od skoro pomeren u sredinu.*A sada su za Gabidona dodali da je doubtful 75% (Knock). Cao, zdravo :smoris:
January 31, 201411 yr Au al me zaeba Berba, zapalio u Monako a meni draftovan :isuse:Sent from my HTC using Tapatalk
February 1, 201411 yr Jesam, evo ga drugi posle Azpilicuete, a pre Evre.Boze koga ubaciti u spic? Velbek koji ce da pusi prvi tim i povredjeni Lukaku mi ostaju Da ovom kretenu igra ona svinja Altidor pre S.Flecera. Edited February 1, 201411 yr by John Coltrane