dillinger Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Samo da primetim kako se na ovaj tekst u mojoj okolini najviše lože oni koji najviše pljuju privatne fakultete. A nisu ni lumpenproletarijat, još manje dveraši Link to comment
morgana Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 jel ne bude medju filolozima tu i tamo poneki buduci pr? Link to comment
kim_philby Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Samo da primetim kako se na ovaj tekst u mojoj okolini najviše lože oni koji najviše pljuju privatne fakultete. A nisu ni lumpenproletarijat, još manje dverašipa taj govor i jeste bio usmeren protiv privatnih fakulteta u prvom redu.Sent from Bender's iPad using Tapatalk Link to comment
Bakemono Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) EIDT: Bolje da ne izazivam kavgu. Edited July 11, 2013 by Bakemono Link to comment
Time Crisis Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ček, jel to znači da ako bi neko npr. rekao da je turbo folk dno dna, da je i to napadanje različitosti? Link to comment
SleeperSleep Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 pa za neke od vas na turbo fol temi je ovaj rajnin govor susret sa realnim sopstvene zelje. eto kako to zapravo izgleda. isto se desilo i istoku.Sent from Bender's iPad using Tapatalkrealno i ono sto si ti snazno pozeleo nisu isto. tvoj kontakt sa realnim је ocito mnogo davno prestao da postoji, ako je ikada i postojao. Link to comment
MancMellow Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 To je bilo to, zatvarajte topik, idemo svi nazad na TF temu da nastavimo Link to comment
kim_philby Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Ček, jel to znači da ako bi neko npr. rekao da je turbo folk dno dna, da je i to napadanje različitosti?idi na odgovarajucu temu. nema ni stotinak strana.Sent from Bender's iPad using Tapatalk Link to comment
salerokada Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Snobovski rant manje-više, zanimljivije je opštenarodno hejlovanje takvog teksta.p.s. Ne bih rekao da "običan" motivacioni govor. Ako su svi motivacioni govori ovakvi, e enda budibogsnama.Nema šta da ne bude hejlovano. Društvo je odavno u raspadu i ljudima posle svakodnevnog čitanja o Mrkinim Bekutinim koncertima, o provaljenoj maturi i svim ostalim bahaćanjima političara i "menadžera" ovakav govor dođe kao izduvni ventil.I jbmlg, po količini cepanja dlaka meni deluje da bi Gavrilovićev govor prošao slično kod nekih kritičara ovog teksta da se desio ovih dana. I to je pitanje... npr. novine koje su prenele taj tekst kao 'revolucionaran', nemaju nikakav problem da dva stupca niže objave ekskluzivan izveštaj o najnovijoj slici/aferi/šta već aktuelne starlete :) Kao na mitingu kad neko ispali nekakvu floskulu i onda iz zadnjeg reda poviču takkkk-o jeee, nema veze šta :PDa, to je priča za sebe. Skoro su imali tekst koji pljuje rialitije koji je stajao na naslovnici sajta, odmah pored breakin' news tekstova o velikom bratu i farmi. Link to comment
Time Crisis Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 idi na odgovarajucu temu. nema ni stotinak strana.To je bio samo primer, ne diskutuje mi se o folku :) Link to comment
dillinger Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 pa taj govor i jeste bio usmeren protiv privatnih fakulteta u prvom redu.Sent from Bender's iPad using Tapatalk(Eh, kad nisam imao živaca u celosti da pročitam. )Istina, naravno, samo sam ja malo pod utiskom rasprave na zadnjim stranama. Link to comment
kim_philby Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 realno i ono sto si ti snazno pozeleo nisu isto. tvoj kontakt sa realnim је ocito mnogo davno prestao da postoji, ako je ikada i postojao.ovo je napredak u odnosu na muda, ispasa :Dinace moj kontakt sa realnim je prestao nakon zrcalne faze te sam manje vise dobro prilagodjena osoba.no, ozbiljno: zar ne vidis da zapravo pises dve razlicite stvari na dve vrlo slicne teme? sta je tako traumaticno u turbo folku sto nedostaje portfolio menadjeru da izazove takvu reakciju?Sent from Bender's iPad using Tapatalk Link to comment
Lezilebovich Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 jebote, da bi se postao portfolio menadžer treba da se odereš od učenja, polaganja dodatnih ispita i slično. zašto se to uopšte pominje ? Link to comment
SleeperSleep Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) ovo je napredak u odnosu na muda, ispasa :Dinace moj kontakt sa realnim je prestao nakon zrcalne faze te sam manje vise dobro prilagodjena osoba.no, ozbiljno: zar ne vidis da zapravo pises dve razlicite stvari na dve vrlo slicne teme? sta je tako traumaticno u turbo folku sto nedostaje portfolio menadjeru da izazove takvu reakciju?Sent from Bender's iPad using Tapatalknema nista traumaticno, a jedino sto je delimicno nejasno je kako to da nisi u stanju da razumes ono sto je napisano. moj je nastup vrlo konzistentan - ja se konstantno bavim licemerjem. zato ti i ovi tvoji podrepasi i jeste cesto na meti.edit: i da vrlo jasno naglasim - necu ti vise odgovarati. Edited July 11, 2013 by radisa Link to comment
morgana Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) ^^zato sto se sastoji od dvije strane rijeciu danasnjem papirnom blicu je razgovor sa rajnom dragicevic. jel citao neko?edit, a, portfolio menadzeri na topiku, ne u govoru, onda nista. Edited July 11, 2013 by morgana Link to comment
Recommended Posts