Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vi ste profesori...

Featured Replies

kad god u oglasima za posao budem videla ono čuveno "nudimo odlične uslove rada u dinamičnom okruženju" setiću se tebe i ove priče :D :Drad u drž sluzi gotov za danas. laka vam noć :)(btw odlična sekretarica zlata vredi. mi imamo jednu takvu, plaćenu bijednih 20-ak i kusur hiljada. žena je izvrsna u poslu, osim što je pojavno i ponašanjem divna, ali u neprilici i morala ovo da prihvati jer im je porodični priv biz stao)
Ja kad procitm o dinamicnom okruzenju sa visokom odgovornoscu i u kom se brzo uci i napreduje - citam to kao rudarski rad do zore.@Radisa: dobra "sekretarica" (jer to zapravo i nije vise bas samo sekretarica) zaista zlata vredi. Ovde se to placa debele pare, ali debele. Sto ste izgubili tu devojcicu?
  • Replies 692
  • Views 59k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja kad procitm o dinamicnom okruzenju sa visokom odgovornoscu i u kom se brzo uci i napreduje - citam to kao rudarski rad do zore.@Radisa: dobra "sekretarica" (jer to zapravo i nije vise bas samo sekretarica) zaista zlata vredi. Ovde se to placa debele pare, ali debele. Sto ste izgubili tu devojcicu?
Muž joj dobio posao u Kanadi, pa se sele. Koliko mi je drago zbog njih, kao porodice, toliko mi je tužno, jer mi žena ostaje bez desne ruke.
Eto ona meni svetli kao magnezijumski plamen u svoj toj chami i mraku koji se vazda zapati ispod drzavne sise.
fino, došli smo na moju poentu.upravo zbog tih i takvih ljudi ja i branim državnu sluz. (mrzim tm, inače bih tm-ovala ovo).svuda, u svakoj oblasti ima po neki takav draguljčić.upravo došla s posla. život mi se opet preokreće, a umorna ko pas, i sanjam subotu kad ću s orderkom na reku ili kopno, da ispijam kafe i gledam u nebo.

Edited by PointTaken