Прслин Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Mada mi i dalje nije jasno što npr golmani i odbrambeni igrači dobijaju samo 4 poena za postignut gol.Зато што су већ награђени тиме што добијају 5 "правих" бодова за гол, а не 4 као нападачи.
copkillah Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Pa vidiš da je to promenjeno, sada umesto pet dobijaju četiri, piše gore.
Moća Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 To nisu pravi Bonusi već poeni koji će služiti za obračunavanje bonusa.I Prsline odbrana i golman dobijaju po 6 bodova za gol.
Прслин Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 (edited) Лепо ти ја кажем да то збуњује: колико ја капирам, није промењено правило да након постигнутог гола одбрамбени играчи добијају 6 бодова, већ је промењен начин на који се рачунају бонуси (што се рачуна прикупљањем разних бодова током утакмице).Ако је стварно сада 8 бодова за гол центарфора, капитенска Ван Персију, крај њега Агуеро и Стариџ, а остало кога брига.едит: јесте, Моћо, хвала! Edited July 24, 2013 by Праслин
copkillah Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 neka mi neko objasni ovo onda:Scoring goals Goalkeepers and defenders (4 points) Midfielders (6 points) Forwards (8 points
Lezilebovich Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ako dobro kapiram, svi ti BPS bodovi se sabiraju se i onda ko ima najviše dobije obična 3 boda, itd... E sad, mnogo je slično BPS bodovanje i "obično" bodovanje, pa to verovatno zbunjuje
Прслин Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Kako ste vi prsli jeboteА како ћеш тек ти да прснеш у нашој лиги...
nbg4ever Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 O, jebo ga ja!Raspodela poena ostaje ista kao i do sada (za golove, asistencije, klin sitove, 60 minuta odigranih, kartone). Ovo sto kaci copkillah su poeni koje igraci akumuliraju tokom utakmice, i sluze SAMO za obracun bonus poena. Imali ste i ranije te poene (zvali su se nesto EA index ppi). Otprilike kao indeks korisnosti u basketu
copkillah Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) Tek sam sada skontao Edited July 24, 2013 by copkillah
nbg4ever Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ma, ok je prasline, to za Vanajamu. Ali taj peti cheap midfilder i onako sluzi za ne daj boze, pa ne znam kolike su sanse da ti bude u ekipi, bas kad uspe da ubode bonus. Iskristalisace se vremenom neke bolje opcije za tih 5 meleona. Ja imam Brejdija, popularan je neki Tomas. Oni em igraju svaku, em imaju vise sanse za poene, no sto Vanajama pored Lamberta, Rodrigeza, Lalane, Klajna, Panceona, ima za bonuse. Mada, mozda i gresim, ko zna.
San Epifanio Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Auu, kakva diskusija... Mozda je bolje da ja ove godine pocnem iz Voksol konferencije
nbg4ever Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Nego, sto mi je juce stigao mejl "Muriel, register your Fantasy Premier League team now.", kad sam vec odradio sve?Danas - lpool pobeda, Aspas gol. Sanderlend ubio Toti
malkin Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) Idi u "Team details"E a gde se menja, tj. ubacuje ime menadžera? Kolko vidim, jedino meni u ligi ne piše ime menadžera (ili ja to ne mogu da vidim a drugi mogu?). Ubih se tražeći gde to da unesem...Jedno pitanje opšteg karaktera: razlike u cenama igrača su baš iznenađujuće male (npr. 1 Gabbidon košta 4 a 1 Vida košta 6). Kad krenu sezona i transferi jel se i to promeni? Tj. jel Van Persi nabije neku besnu cenu a Fulamov zadnji vezni koji igra loše može da se pokupi za kikiriki? Edited July 24, 2013 by malkin
Recommended Posts