Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted
Mada mi i dalje nije jasno što npr golmani i odbrambeni igrači dobijaju samo 4 poena za postignut gol.
Зато што су већ награђени тиме што добијају 5 "правих" бодова за гол, а не 4 као нападачи.
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa vidiš da je to promenjeno, sada umesto pet dobijaju četiri, piše gore.

Posted

To nisu pravi Bonusi već poeni koji će služiti za obračunavanje bonusa.I Prsline™ odbrana i golman dobijaju po 6 bodova za gol.

Posted (edited)

Лепо ти ја кажем да то збуњује: колико ја капирам, није промењено правило да након постигнутог гола одбрамбени играчи добијају 6 бодова, већ је промењен начин на који се рачунају бонуси (што се рачуна прикупљањем разних бодова током утакмице).Ако је стварно сада 8 бодова за гол центарфора, капитенска Ван Персију, крај њега Агуеро и Стариџ, а остало кога брига.едит: јесте, Моћо, хвала!

Edited by Праслин
Posted

neka mi neko objasni ovo onda:Scoring goals

• Goalkeepers and defenders (4 points)
  • Midfielders (6 points)
  • Forwards (8 points

Posted

ako dobro kapiram, svi ti BPS bodovi se sabiraju se i onda ko ima najviše dobije obična 3 boda, itd... E sad, mnogo je slično BPS bodovanje i "obično" bodovanje, pa to verovatno zbunjuje

Posted
Kako ste vi prsli jebote
А како ћеш тек ти да прснеш у нашој лиги...
Posted

O, jebo ga ja!Raspodela poena ostaje ista kao i do sada (za golove, asistencije, klin sitove, 60 minuta odigranih, kartone). Ovo sto kaci copkillah su poeni koje igraci akumuliraju tokom utakmice, i sluze SAMO za obracun bonus poena. Imali ste i ranije te poene (zvali su se nesto EA index ppi). Otprilike kao indeks korisnosti u basketu

Posted (edited)

Tek sam sada skontao :isuse:

Edited by copkillah
Posted

Ma, ok je prasline, to za Vanajamu. Ali taj peti cheap midfilder i onako sluzi za ne daj boze, pa ne znam kolike su sanse da ti bude u ekipi, bas kad uspe da ubode bonus. Iskristalisace se vremenom neke bolje opcije za tih 5 meleona. Ja imam Brejdija, popularan je neki Tomas. Oni em igraju svaku, em imaju vise sanse za poene, no sto Vanajama pored Lamberta, Rodrigeza, Lalane, Klajna, Panceona, ima za bonuse. Mada, mozda i gresim, ko zna.

Posted

Auu, kakva diskusija... Mozda je bolje da ja ove godine pocnem iz Voksol konferencije

Posted
Tek sam sada skontao :isuse:
Skoro ko minka :lol:
Posted

Nego, sto mi je juce stigao mejl "Muriel, register your Fantasy Premier League team now.", kad sam vec odradio sve?Danas - lpool pobeda, Aspas gol. Sanderlend ubio Toti

Posted (edited)
Idi u "Team details"
E a gde se menja, tj. ubacuje ime menadžera? Kolko vidim, jedino meni u ligi ne piše ime menadžera (ili ja to ne mogu da vidim a drugi mogu?). Ubih se tražeći gde to da unesem...Jedno pitanje opšteg karaktera: razlike u cenama igrača su baš iznenađujuće male (npr. 1 Gabbidon košta 4 a 1 Vida košta 6). Kad krenu sezona i transferi jel se i to promeni? Tj. jel Van Persi nabije neku besnu cenu a Fulamov zadnji vezni koji igra loše može da se pokupi za kikiriki? Edited by malkin