November 5, 201311 yr Opaaa! Prvi poraz Midsomer Ravensa u drugoj ligi.Konačno!! :D Sad dolazi meni ovako načet pa kod tebe da ga finiširaš Ali verovatno će Pejton baciti jedno 1000 jardi u ta dva meča Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
November 5, 201311 yr Pa da. Pejton je na bye week-u. Što bi rekao Basil Fawlty..."To objašnjava mnogo toga" :D
November 8, 201311 yr bio sam banovan :(ne znam zasto... verovatno tvoja urota da bi me dobio u fantasyju... tako da, obzirom da nisam bio tu, Jesicujem ti pobedu
November 8, 201311 yr bio sam banovan :(ne znam zasto... verovatno tvoja urota da bi me dobio u fantasyju... tako da, obzirom da nisam bio tu, Jesicujem™ ti pobedujebiga, nisam znao :(steta, propala fora
November 11, 201311 yr Sjajno kolo!!!Megatron, A.J. Green i Lynch bili bolji od Maninga i družine, lider II Lige ponovo klecnuo!! :DČestitke i Buljarici na prvoj pobedi!!! Sad postaje uzbudljivo!!!
November 11, 201311 yr Čestitke i Buljarici na prvoj pobedi!!! I Džeksonvil je zabeležio prvu pobedu. Ko je meni kriv što sam izigravao Tenesi u ovoj našoj ligi.
November 11, 201311 yr Cuj, sjajno kolo ... Uzas... Ne ponovilo se...Zoki, cestitke na pobedi :thumbsup:Revansiracu se za par nedelja -_-
November 11, 201311 yr Čestitke i Buljarici na prvoj pobedi!!! Sad postaje uzbudljivo!!!Hvala hvala. Dugo se chekalo na prvenac... Morao sam da imam najbolji rezultat u ligi da bi ostvario prvu pobedu
November 13, 201311 yr Neverovatno, uze mi Stejsija danas ispred nosa. Dok sam gledao statistiku drugih RB-ova, Merkucio napravio posao.
November 18, 201311 yr opet sam rasturio titjera... covece, kako rulam vrhunski !vs Ivan, 2-0vs titjer, 2-0vs mandingo, 1-0 i imamo jos jedan mecvs Ros, 1-0, pobedu mu ne priznajem jer sam bio banovan Edited November 18, 201311 yr by freakns
November 18, 201311 yr vs Ros, 1-0, pobedu mu ne priznajem jer sam bio banovani yahoo te je banovao, miodraze jesicu? :D
November 18, 201311 yr i yahoo te je banovao, miodraze jesicu? :Dzvanicno saopstenje tima Retired Pirates:kao da jeste ! VJax mi javio da nije osecao mrznju koja dolazi sa PPP pa je mislio da imam bye week. Dalton izjavio da je bio deprimiran kada je cuo za ban, pa je zavrsio sa -6 poena. McFadden izasao napolje, kapirao da je bolje u nebitnom mecu(mislio je da je nebitan jer nije video nista na PPP) da se povredi, nego u bitnom... ceo tim je generalno tankovo, i ne mozes ih kriviti kada ste ti, titjer i mandingo organizovanom akcijom "unistimo freakov credibility na sajtu kada vec ne mozemo u fantasyju" uveli pometnju i neorganizovanost u redove Retired Pirates!:P :P :Ppotpis izdavaoca saopstenja: