zoki Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Opaaa! Prvi poraz Midsomer Ravensa u drugoj ligi.Konačno!! :D Sad dolazi meni ovako načet pa kod tebe da ga finiširaš Ali verovatno će Pejton baciti jedno 1000 jardi u ta dva meča Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Jean-Luc Picard Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Pa da. Pejton je na bye week-u. Što bi rekao Basil Fawlty..."To objašnjava mnogo toga" :D
San Epifanio Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Vidi ih sto likuju :fur:Pa sta, desava se svakom da ponekad zakaze :D
freakns Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 bio sam banovan :(ne znam zasto... verovatno tvoja urota da bi me dobio u fantasyju... tako da, obzirom da nisam bio tu, Jesicujem ti pobedu
Ros Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 bio sam banovan :(ne znam zasto... verovatno tvoja urota da bi me dobio u fantasyju... tako da, obzirom da nisam bio tu, Jesicujem™ ti pobedujebiga, nisam znao :(steta, propala fora
zoki Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Sjajno kolo!!!Megatron, A.J. Green i Lynch bili bolji od Maninga i družine, lider II Lige ponovo klecnuo!! :DČestitke i Buljarici na prvoj pobedi!!! Sad postaje uzbudljivo!!!
Jean-Luc Picard Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Čestitke i Buljarici na prvoj pobedi!!! I Džeksonvil je zabeležio prvu pobedu. Ko je meni kriv što sam izigravao Tenesi u ovoj našoj ligi.
San Epifanio Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Cuj, sjajno kolo ... Uzas... Ne ponovilo se...Zoki, cestitke na pobedi :thumbsup:Revansiracu se za par nedelja -_-
Mercuzzio Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Čestitke i Buljarici na prvoj pobedi!!! Sad postaje uzbudljivo!!!Hvala hvala. Dugo se chekalo na prvenac... Morao sam da imam najbolji rezultat u ligi da bi ostvario prvu pobedu
San Epifanio Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Neverovatno, uze mi Stejsija danas ispred nosa. Dok sam gledao statistiku drugih RB-ova, Merkucio napravio posao.
freakns Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) opet sam rasturio titjera... covece, kako rulam vrhunski !vs Ivan, 2-0vs titjer, 2-0vs mandingo, 1-0 i imamo jos jedan mecvs Ros, 1-0, pobedu mu ne priznajem jer sam bio banovan Edited November 18, 2013 by freakns
Ros Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 vs Ros, 1-0, pobedu mu ne priznajem jer sam bio banovani yahoo te je banovao, miodraze jesicu? :D
Jean-Luc Picard Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Da li su to u drugoj ligi Midsomer Ravens vezali i treći poraz? :D
freakns Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 i yahoo te je banovao, miodraze jesicu? :Dzvanicno saopstenje tima Retired Pirates:kao da jeste ! VJax mi javio da nije osecao mrznju koja dolazi sa PPP pa je mislio da imam bye week. Dalton izjavio da je bio deprimiran kada je cuo za ban, pa je zavrsio sa -6 poena. McFadden izasao napolje, kapirao da je bolje u nebitnom mecu(mislio je da je nebitan jer nije video nista na PPP) da se povredi, nego u bitnom... ceo tim je generalno tankovo, i ne mozes ih kriviti kada ste ti, titjer i mandingo organizovanom akcijom "unistimo freakov credibility na sajtu kada vec ne mozemo u fantasyju" uveli pometnju i neorganizovanost u redove Retired Pirates!:P :P :Ppotpis izdavaoca saopstenja:
Recommended Posts