Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yahoo Football 2013

Featured Replies

Uspeo sam da odigram *ebani X. Sad skoro otpisan iz trke za PO.

• Replies 230
  • Views 18.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da li su to u drugoj ligi Midsomer Ravens vezali i treći poraz? :D
Nista mi nije jasno... Nesto se cudno desava... Mora da ste mi ti i Zoki nesto nabajali :o
Nista mi nije jasno... Nesto se cudno desava... Mora da ste mi ti i Zoki nesto nabajali :o
Ja sam sebi nabajao 6 pobedu u nizu, ne znam za tebe.. :fantom:
Uspeo sam da odigram *ebani X. Sad skoro otpisan iz trke za PO.
To što sam pretposlednji ne znači da ću da puštam nekoga! :fantom:Inače trebalo je da dobijem, puna kapa ti je i x... :lala:

Edited by Apollo Creed

To sto ostavljas igrace na klupi nije moj problem :P.

I četvrti vezani poraz Midsomer Ravensa u drugoj ligi. Šta se to dešava :D. Smokvica i pored poraza klinčovala PO mesto

Pogrešno je tempirao formu :DMoj niz se nastavlja, 7 pobeda :fantom: Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk

Krijem taktiku pred plej-of :fantom:

DeMarco Murray do juce ukupno 4TD... juce 3TD :isuse: ovom govnjavom mandingu 3 igraca nakupili 71 poen!!!! serator najobicniji...jebote, Murray, Torey f-ing Smith i Big turnover machine Ben... turnover machine do juce. juce naravno nije imao nijedan turnover i nijednom nije sackovan. pa jebote, ne-ve-ru-jem!u upravi Penzionera sve snage su mobilisane. odluceno je da Bucsi karaju Carolinu i da Wright i VJax objasne neke stvari

DeMarco Murray do juce ukupno 4TD... juce 3TD :isuse: ovom govnjavom mandingu 3 igraca nakupili 71 poen!!!! serator najobicniji...jebote, Murray, Torey f-ing Smith i Big turnover machine Ben... turnover machine do juce. juce naravno nije imao nijedan turnover i nijednom nije sackovan. pa jebote, ne-ve-ru-jem!u upravi Penzionera sve snage su mobilisane. odluceno je da Bucsi karaju Carolinu i da Wright i VJax objasne neke stvari
pa nisi ti ja, pa da ga odvalis 90 razlike

ma prvo kolo sam ga razvalio ko beba zvecku, ko sto sam i tebe rasturao... samo sto je on bas u ovom kolu nasao da se prosere... peder najobicniji !ali do sada ipak ima 0 pobeda u fantasyju protiv mene, potrudicemo se da tako i ostane, ma koliko da ga kenja :D

Borim se za playoff u 3 lige. Ove nedelje za 1 dan, u jednom protivnickom timu Megatron (6 rec, 101yd, 1 TD), u drugom Murray(63yd, 3TD) i Dez Bryant(61yd, 1TD), a u trecem Rashad Jennings(35yd, 2TD). :isuse: Fuck my life!

i pobedi me bednik... pu bre! jebeni kicker mu je nabo 20 poena sto je najgore... bruka i sramota, nece me nista oprati posle ovoga :(sto je najgore, jos ce iz playoffa da me izbaci !cekamo Sprolesa i Hartleya... ako kombinovano budu imali 2 ili manje poena, u playoff ode Krangovo Telo... ako kombinovano budu imali izmedju 3 i 18 u playoff ide bog fantasy fudbala... ako kombinovano budu imali 19 ili vise poena, u playoff ide WTF... yahoo prediction je 19 poena :lol:

i pobedi me bednik... pu bre! jebeni kicker mu je nabo 20 poena sto je najgore... bruka i sramota, nece me nista oprati posle ovoga :(sto je najgore, jos ce iz playoffa da me izbaci !cekamo Sprolesa i Hartleya... ako kombinovano budu imali 2 ili manje poena, u playoff ode Krangovo Telo... ako kombinovano budu imali izmedju 3 i 18 u playoff ide bog fantasy fudbala... ako kombinovano budu imali 19 ili vise poena, u playoff ide WTF... yahoo prediction je 19 poena :lol:
najpostenije i jeste da ne prodjes u play-off sa tim krsom od timom :Da jos je sladje sto bi ja i makedonsko devojce tome doprineli

Khm khm... u drugoj PPP ligi smeši se poraz Čuvara Tradicije nakon sedam vezanih pobeda.Cirkus bi bio da sam Jeffery-ja ubacio umesto Bryanta a ne umesto Dekera. Kontam da bi to bio najveći skor u istoriji fantasy fudbala sa ovim sistemom bodovanja. :D

Edited by Jean-Luc Picard