Krangovo telo Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Uspeo sam da odigram *ebani X. Sad skoro otpisan iz trke za PO.
San Epifanio Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Da li su to u drugoj ligi Midsomer Ravens vezali i treći poraz? :DNista mi nije jasno... Nesto se cudno desava... Mora da ste mi ti i Zoki nesto nabajali :o
zoki Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Nista mi nije jasno... Nesto se cudno desava... Mora da ste mi ti i Zoki nesto nabajali :oJa sam sebi nabajao 6 pobedu u nizu, ne znam za tebe..
Apollo Creed Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Uspeo sam da odigram *ebani X. Sad skoro otpisan iz trke za PO.To što sam pretposlednji ne znači da ću da puštam nekoga! :fantom:Inače trebalo je da dobijem, puna kapa ti je i x... :lala: Edited November 20, 2013 by Apollo Creed
Krangovo telo Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 To sto ostavljas igrace na klupi nije moj problem :P.
Jean-Luc Picard Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 I četvrti vezani poraz Midsomer Ravensa u drugoj ligi. Šta se to dešava :D. Smokvica i pored poraza klinčovala PO mesto
zoki Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Pogrešno je tempirao formu :DMoj niz se nastavlja, 7 pobeda Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk
freakns Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 DeMarco Murray do juce ukupno 4TD... juce 3TD ovom govnjavom mandingu 3 igraca nakupili 71 poen!!!! serator najobicniji...jebote, Murray, Torey f-ing Smith i Big turnover machine Ben... turnover machine do juce. juce naravno nije imao nijedan turnover i nijednom nije sackovan. pa jebote, ne-ve-ru-jem!u upravi Penzionera sve snage su mobilisane. odluceno je da Bucsi karaju Carolinu i da Wright i VJax objasne neke stvari
Ros Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 DeMarco Murray do juce ukupno 4TD... juce 3TD ovom govnjavom mandingu 3 igraca nakupili 71 poen!!!! serator najobicniji...jebote, Murray, Torey f-ing Smith i Big turnover machine Ben... turnover machine do juce. juce naravno nije imao nijedan turnover i nijednom nije sackovan. pa jebote, ne-ve-ru-jem!u upravi Penzionera sve snage su mobilisane. odluceno je da Bucsi karaju Carolinu i da Wright i VJax objasne neke stvaripa nisi ti ja, pa da ga odvalis 90 razlike
freakns Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 ma prvo kolo sam ga razvalio ko beba zvecku, ko sto sam i tebe rasturao... samo sto je on bas u ovom kolu nasao da se prosere... peder najobicniji !ali do sada ipak ima 0 pobeda u fantasyju protiv mene, potrudicemo se da tako i ostane, ma koliko da ga kenja :D
WTF Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Borim se za playoff u 3 lige. Ove nedelje za 1 dan, u jednom protivnickom timu Megatron (6 rec, 101yd, 1 TD), u drugom Murray(63yd, 3TD) i Dez Bryant(61yd, 1TD), a u trecem Rashad Jennings(35yd, 2TD). Fuck my life!
freakns Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 i pobedi me bednik... pu bre! jebeni kicker mu je nabo 20 poena sto je najgore... bruka i sramota, nece me nista oprati posle ovoga :(sto je najgore, jos ce iz playoffa da me izbaci !cekamo Sprolesa i Hartleya... ako kombinovano budu imali 2 ili manje poena, u playoff ode Krangovo Telo... ako kombinovano budu imali izmedju 3 i 18 u playoff ide bog fantasy fudbala... ako kombinovano budu imali 19 ili vise poena, u playoff ide WTF... yahoo prediction je 19 poena
Ros Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 i pobedi me bednik... pu bre! jebeni kicker mu je nabo 20 poena sto je najgore... bruka i sramota, nece me nista oprati posle ovoga :(sto je najgore, jos ce iz playoffa da me izbaci !cekamo Sprolesa i Hartleya... ako kombinovano budu imali 2 ili manje poena, u playoff ode Krangovo Telo... ako kombinovano budu imali izmedju 3 i 18 u playoff ide bog fantasy fudbala... ako kombinovano budu imali 19 ili vise poena, u playoff ide WTF... yahoo prediction je 19 poena najpostenije i jeste da ne prodjes u play-off sa tim krsom od timom :Da jos je sladje sto bi ja i makedonsko devojce tome doprineli
Jean-Luc Picard Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 (edited) Khm khm... u drugoj PPP ligi smeši se poraz Čuvara Tradicije nakon sedam vezanih pobeda.Cirkus bi bio da sam Jeffery-ja ubacio umesto Bryanta a ne umesto Dekera. Kontam da bi to bio najveći skor u istoriji fantasy fudbala sa ovim sistemom bodovanja. :D Edited December 2, 2013 by Jean-Luc Picard
Recommended Posts