April 7, 201311 yr Kakva je ovo hipokrizija oko miseva. Da li se i dalje koriste u naucnim eksperimentima?Ovi misevi sto su ih koristili u BB su namenjeni ishrani reptila, tj. zmija, tako da sta je gori nacin da jadni mis umre stvarno ne znam.Napomena : Ne branim niti produkciju emisije, koju uopste ne gledam, niti opravdavam ubijanje zivotinja iz puke zabave. Navedoh samo info na koji sam naleteo.
April 7, 201311 yr Posto je nemoguce stititi krave svinje i ostale zivotinje koje sa zadovoljstvom hasamo, hajde da se borimo za prava miseva.Pa ni sa kravama i svinjama nije moguce raditi sta se hoce. Postoje norme za njihove uzgajanje i "humano" ubijanje. To jeste grozno, ali je opet bolje nego da nema nikakve regulative.
April 7, 201311 yr Pa ni sa kravama i svinjama nije moguce raditi sta se hoce. Postoje norme za njihove uzgajanje i "humano" ubijanje. To jeste grozno, ali je opet bolje nego da nema nikakve regulative.Humano ubijanje je hipokrizija na kvadrat.
April 7, 201311 yr Ovi misevi sto su ih koristili u BB su namenjeni ishrani reptila, tj. zmija, tako da sta je gori nacin da jadni mis umre stvarno ne znam.Koliko ja znam, za ishranu zmija se koriste prethodno zamrznuti glodari.
April 7, 201311 yr Humano ubijanje je hipokrizija na kvadrat.Mislim da treba da pogledas znacenje reci hipokrizija.
April 7, 201311 yr Humano ubijanje je hipokrizija na kvadrat.Hoces da kazes da bolje je ubijati zivotinje za ishranu bez prethodnog osamucivanja?
April 7, 201311 yr Da objasnim Dabovicev stav. Jedem zivotinje zato sto moram, ali kritikujem potencijalno nehumano ubijanje zivotinja u realiti sou. Da bi taj stav imao vrednost, prvo treba poci od sebe. Pa kad Dabovic kaze ja sam protiv mucenja i ubijanja zivotinja i zato prelazim u vegetarijance, tek tada moze da moralizuje.
April 7, 201311 yr Da objasnim Dabovicev stav. Jedem zivotinje zato sto moram, ali kritikujem potencijalno nehumano ubijanje zivotinja u realiti sou. Da bi taj stav imao vrednost, prvo treba poci od sebe. Pa kad Dabovic kaze ja sam protiv mucenja i ubijanja zivotinja i zato prelazim u vegetarijance, tek tada moze da moralizuje.Znači, ako ja jedem meso ne bi trebalo da ti kazem da si bolesnik ako odereš živu mačku? Ma važi. Edited April 7, 201311 yr by Bakemono
April 7, 201311 yr ... ja sam protiv mucenja i ubijanja zivotinja i zato prelazim u vegetarijance, tek tada moze da moralizuje.U proizvodnji biljne hrane se regularno ubija veliki broj zivotinja (posebno glodara).Drugo, hipokrizija znaci da se neko pretvara da ima uverenja koja tvrdi da ima. Ja uopste ne vidim da si ti to ovde demonstrirao.
April 7, 201311 yr Za mene je zastita zivotinja i njihovo humano, cuj humano, ubijanje, jednostavno hipokrizija.
April 7, 201311 yr Da objasnim Dabovicev stav. Jedem zivotinje zato sto moram, ali kritikujem potencijalno nehumano ubijanje zivotinja u realiti sou. Da bi taj stav imao vrednost, prvo treba poci od sebe. Pa kad Dabovic kaze ja sam protiv mucenja i ubijanja zivotinja i zato prelazim u vegetarijance, tek tada moze da moralizuje.Ah, pa tebe ne interesuju misevi, nego te interesuje da popujes Dabovicu i razotkrivas hipokriziju. Ok.
April 7, 201311 yr Za mene je zastita zivotinja i njihovo humano, cuj humano, ubijanje, jednostavno hipokrizija.To je zato sto ti je vise stalo do sopstvene moralne cistote nego do zivotinja.