Jump to content

drumski ratnik / road rage

Kakvo vas ponašanje vozača najviše nervira? 72 members have voted

1. 1. Izaberite jedno:

• Zakasnelo prestrojavanje na silu (guranje)
    • Vožnja samo maks. dozvoljenom brzinom u spoljašnjoj ("brzoj") traci
    • Nedavanje migavaca prilikom prestrojavanja/izmene traka
    • Agresivno ponašanje pri parkiranju
    • Biciklisti koji se ne obaziru na pravila vožnje
    • Spora vožnja (ispod dozvolj. brzine)
    • Vozači na telefonu koji ne obraćaju pažnju na saobraćaj
    • Nepoštovanje minimalnog odstojanja između vozila

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Generalizacija je potpuno bez osnova. Vozačka kultura i nivo poznavanja propisa je jedna 0.

Ako mislis uopsteno jeste 0 ako ne i ispod tog nivoa. Za ostalo se zezam (bar ja), 'bes temu bez malo saljenja.

+1

Ne zajebavaj. Ti ili vozas neke limuzine, ili nisi vozio stvarno los auto. Punto je dobar, ekonomican, gradski autic. Za serpentine po Bosni i Crnoj Gori nije, ali za Beograd je super.

e dobro sada vozim dobar auto ali sam vozila golfa keca tada starog 25god sto vrlo ulazi u kategoriju stvarno loseg auta,osim sto je ovaj moj vise bio star i neodrzavan nego los.,.nista ne kazem, ja bih sad svasta dala za 1 punto da ga dobijem na poklon ali npr pare nikad ne bih dala za to..

zar nije BG registracija nesto najgore na svetu?

mislim, kad smo vec kod generalizacija...

Još 1 generalizacija, sad kad je pao sneg: ko ne zna da očisti šoferšajbnu - žena.

A sad odoh u BG da ih plašim RU tablama.

Još 1 generalizacija, sad kad je pao sneg: ko ne zna da očisti šoferšajbnu - žena.

Slušaš Mlađu i Daška previše :fantom:

sranje, gde ćeš otprilike da voziš, da znam? :(

Slabije slušam tako da ne znam ni na šta misliš...jutros sam prestao posle dva minuta pošto su po treći put reklli sada je osam sati i 13 minuta.

edit

naravno ne idem u Tursku, ostajem na sremskoj strani tamo di su ona tri solitera, valjda je to bul M Pupina. NBGD ima milion stanovnika i tri putokaza, uglavnom u visini kolena. Oko pola osam na drugom isključenju kod Arene pravim lančani u kružnom toku.

Edited by čekmeže

Juče su pola sata pričali o tome kako žene ne znaju da odmrznu auto, a onda su se i u nastavku sprdali sa tim...

Meni su pre mesec dana na malom servisu sipali letnju tečnost za šoferku, smrzla se ko ništa. Po danu još i mogu da vozim kroz nečistu šoferku, al noću nikako. Sinoć-preksinoć sam stao pored puta i oprao je snegom.

Šoferka as šoferšajbna, not ženski vozač.

naravno ne idem u Tursku, ostajem na sremskoj strani tamo di su ona tri solitera, valjda je to bul M Pupina. NBGD ima milion stanovnika i tri putokaza, uglavnom u visini kolena. Oko pola osam na drugom isključenju kod Arene pravim lančani u kružnom toku.

Hvala najlepše, onda se nećemo sretati. Sve najbolje u NG!

Živio! Odo do ćaleta da drmenem još jednu pred put, valja na ovu ladnoću.

Meni isto prodali letnju tecnost, reklo bi se, posto je i moja zaledila. Pas im mater.

Ovaj topić je i nešto kao hejt u saobraćaju? Ovako: da li postoji objašnjenje zašto neko ne očisti sneg sa krova svog auta pre nego što izađe u saobraćaj? Viđao sam u saobraćaju aute i sa 3 i sa 33 cm snega na krovu... Prave oblak iza sebe, i mnogo opasnije - na prvom oštrijem kočenju to sa krova će mu se sručiti na šoferku. Ne razumem...

Ovaj topić je i nešto kao hejt u saobraćaju? Ovako: da li postoji objašnjenje zašto neko ne očisti sneg sa krova svog auta pre nego što izađe u saobraćaj? Viđao sam u saobraćaju aute i sa 3 i sa 33 cm snega na krovu... Prave oblak iza sebe, i mnogo opasnije - na prvom oštrijem kočenju to sa krova će mu se sručiti na šoferku. Ne razumem...

Sve je to deo imidža.

punks-not-dead.jpg