radisa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Meni su ove tri bolje, ali i ta je dobra. I 9.mart je jako dobar (Za Walla, epizoda je od devetog marta, dan posle 8. marta :D)
Takeshi Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 meni je ubedljivo najbolja "sifra crveno", od pocetka do kraja: raketa, atomski s'leva, bombardiranje srbije i cacka, zombiji i pobesneli maksi.
gospa buba Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 9. mart!Još da nađem dan zaljubljenih.9 mart je fenomenalan.i ona epizoda kad pale boshkica kako su bili sirotinja, otac konje hranio puter kiflama
radisa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 9 mart je fenomenalan.i ona epizoda kad pale boshkica kako su bili sirotinja, otac konje hranio puter kiflama To je legendarna Žvaka. :)
pacey defender Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 (edited) Sad sam odgledao Jezdu. Kakva promena fokusa u momentu, odjednom neka deseta priča o Marjanoviću (mi smo se kuplungovali), uz poprckivanje Boškića zbog Magde. Odlično! Edited June 11, 2013 by pacey defender
wall Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 9 mart je fenomenalan.i ona epizoda kad pale boshkica kako su bili sirotinja, otac konje hranio puter kiflama A brezova kora i stomačić koji se vako stisne i jahanje puževa Žvaka i 9. mart su moji favoriti (do sada).
Verterdegete Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 U tom smislu, ne sme se propustiti da se Državni posao dosta otvoreno naslanja na tradiciju na tom polju nepravaziđenog Siniše Pavića. Nažalost, odmah nakon ove opservacije mora se naglasiti i da humor i ukupni dometi (pa i polazne ambicije) Državnog posla vidno zaostaju za Pavićem kao vrlom pretečom.
Frank Pembleton Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 QuoteU tom smislu, ne sme se propustiti da se Državni posao dosta otvoreno naslanja na tradiciju na tom polju nepravaziđenog Siniše Pavića. Nažalost, odmah nakon ove opservacije mora se naglasiti i da humor i ukupni dometi (pa i polazne ambicije) Državnog posla vidno zaostaju za Pavićem kao vrlom pretečom. Nalupeta se covek za sve pare.Lupa cak i kada govori o Pavicu.Neverovatan nedostatak stila u kritici, nabacivanje referenci ko lopatom...
de Sisti Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Cekajte ljudi, a Sulejman? :)http://www.youtube.com/watch?v=Teh4EeL9KCE
MayDay Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Otkako se podgojio i nabrundao frizurom, Torbica je savrsen u svojoj ulozi. Dok je bio onako mladji lepi i pocesljani momak, nije bio takav pun pogodak.
Recommended Posts