Jump to content

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

Featured Replies

Meni su ove tri bolje, ali i ta je dobra. I 9.mart je jako dobar (Za Walla, epizoda je od devetog marta, dan posle 8. marta :D)

:lolol: 9. mart!Još da nađem dan zaljubljenih.

meni je ubedljivo najbolja "sifra crveno", od pocetka do kraja: raketa, atomski s'leva, bombardiranje srbije i cacka, zombiji i pobesneli maksi. :lol:

Da jbt i ta je odlična. :D

On 11. 6. 2013. at 19:57, wall said:
:lolol: 9. mart!Još da nađem dan zaljubljenih.
9 mart je fenomenalan.i ona epizoda kad pale boshkica kako su bili sirotinja, otac konje hranio puter kiflama :lolol:
  On 11. 6. 2013. at 20:48, thermal bug said:
9 mart je fenomenalan.i ona epizoda kad pale boshkica kako su bili sirotinja, otac konje hranio puter kiflama :lolol:
To je legendarna Žvaka. :)
  On 11. 6. 2013. at 20:50, radisa said:
To je legendarna Žvaka. :)
jeste.

Sad sam odgledao Jezdu. Kakva promena fokusa u momentu, odjednom neka deseta priča o Marjanoviću (mi smo se kuplungovali), uz poprckivanje Boškića zbog Magde. Odlično!

Edited by pacey defender

On 11. 6. 2013. at 20:48, thermal bug said:
A brezova kora i stomačić koji se vako stisne i jahanje puževa :lolol:Žvaka i 9. mart su moji favoriti (do sada).

to je to913715_157208824455995_712059471_o.jpg

OTSRi5R.jpg

Otkako se podgojio i nabrundao frizurom, Torbica je savrsen u svojoj ulozi. Dok je bio onako mladji lepi i pocesljani momak, nije bio takav pun pogodak.