Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

Meni su ove tri bolje, ali i ta je dobra. I 9.mart je jako dobar (Za Walla, epizoda je od devetog marta, dan posle 8. marta :D)

Posted
:lolol: 9. mart!Još da nađem dan zaljubljenih.
Posted

meni je ubedljivo najbolja "sifra crveno", od pocetka do kraja: raketa, atomski s'leva, bombardiranje srbije i cacka, zombiji i pobesneli maksi. :lol:

Posted
:lolol: 9. mart!Još da nađem dan zaljubljenih.
9 mart je fenomenalan.i ona epizoda kad pale boshkica kako su bili sirotinja, otac konje hranio puter kiflama :lolol:
Posted
9 mart je fenomenalan.i ona epizoda kad pale boshkica kako su bili sirotinja, otac konje hranio puter kiflama :lolol:
To je legendarna Žvaka. :)
Posted
To je legendarna Žvaka. :)
jeste.
Posted (edited)

Sad sam odgledao Jezdu. Kakva promena fokusa u momentu, odjednom neka deseta priča o Marjanoviću (mi smo se kuplungovali), uz poprckivanje Boškića zbog Magde. Odlično!

Edited by pacey defender
Posted
A brezova kora i stomačić koji se vako stisne i jahanje puževa :lolol:Žvaka i 9. mart su moji favoriti (do sada).
Posted

Otkako se podgojio i nabrundao frizurom, Torbica je savrsen u svojoj ulozi. Dok je bio onako mladji lepi i pocesljani momak, nije bio takav pun pogodak.