Duci Simonovic Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jedno jutro dok sam radio jutarnju gimnastiku slušao na jutarnjem priču o dve budale koje su na sve načine pokusavali da upadnu na snimanje.( drug i drugarica, kolege sa fakulteta) Kako nisu uspeli regularnim putem, dogovorili se da se pretvaraju da su u vezi i da im je baš na dan snimanja godišnjica iste, slali su mejlove na svaku moguću adresu rtva dok se neko naravno nije smilovao. Posle snimanja, su priznali šta su uradili. Nije mi jasno kako ih neko nije našamaro.
Mil@n Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ja lepo pitam kojim danom se salju mejlovi, a oni navalili sa snimanjem ko mutavi na telefone. Pa lepo sam ti rekao, nedeljom se snima.
radisa Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Šta su ove kabine na Štrandu?Kabina na Štrandu je nedostižni san svakog ko želi da bude staaari novosađanin, je rasmo staaari novosađani imaju istu.Fora je što ih ima jako malo, a pravo prečeg zakupa imaju oni koji su je zakupili predhodne godine. Tako da neki imaju jedno 50 godina te kabine, a to znači da su oni pravi staaari novosađani.Pa onda ovi novi što bi hteli da budu staaari, stalno žele da dođu do neke od njih. A godišnje ima slobodnih između jedne i dve, kako kad.E sad ne znam u kom kontekstu si pitala, ali, nema veze :D
MayDay Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Hahhahahah, pa o tome je današnja epizoda. Jojj, moram je imati jednog dana. A kolike su te kabine? Je l ima i da se posedi ili samo da ostaviš stvari?
Duci Simonovic Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Pa onda ovi novi što bi hteli da budu staaari, stalno žele da dođu do neke od njih. A godišnje ima slobodnih između jedne i dve, kako kad.Pa se moraju zadovoljiti vikend stolicama na zelenim površinama na kojima će seći paradajza i lubenica. Svaki put kad sam prošao pored takvih sam se grdno zajebao, uvek se bosonog umrljam u neku breskvu ili salatu.
radisa Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Hahhahahah, pa o tome je današnja epizoda. Jojj, moram je imati jednog dana.A kolike su te kabine? Je l ima i da se posedi ili samo da ostaviš stvari?Pa možeš da ostaviš u njih stvari, stolice i sto na rasklapanje, a imaš i prostor ispred da to rasklopiš, pa da sediš u hladu.Jbt, ja sam sad skontao koliko mrzim štrand
ficfiric Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Sad sam tek odgledao "slavsku" epizodu Vrh. "... i onda on uzme onaj njegov zbun sa onom vodicom i sve nas ovako prska"
MayDay Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 umrla sam kad je počeo na kraju djordje da zapeva.jebeni kralj.
Duci Simonovic Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Sutra od 18h prodaju jabuke na ribljoj pijaci.
crtamOrasi Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) Da se zapljunem i ja ovde. Gledam redovno, sad poceo i sa rekapitulacijom. Ne znam da l su pomenute ovde, meni odlicne epizode i Rtanj (kad Boskic spomene Marjanovica u negativnom kontekstu cime izazove salvu vredjanja od strane Cvarkova, pa onda twist kad Cvarkov shvati da ovaj ima skloniste i krene da se ulizuje) i Durex (iskidao sam se kad Cvarkov objasnjava kako je njegov deda smislio kondom i ima fantasticnu reakciju kad Torbica spomene da je Boskic zauzima radno mesto njegovom sinu). Svadba mi isto odlicna epizoda (ova druga, 120-a, sa :baba, on je Bosanac!: ). Ma do djavola, svaka je odlicna, a svaka druga fantasticna.Btw, skoro uvek uspem da ispravno pretpostavim kada je Mladja napisao epizodu -_-http://youtu.be/CfsYjbGo45sCvarkovljeva mini minijatura na 1:38, a onda objasnjavanje bez i jedne reci na 2:29 :ziga: Edited May 17, 2013 by crtamOrasi
giuseppe Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Mlađa napisao poslednje dve, odlične su. Prepoznajem fore iz Uzbudilnika malo, pa je lako skontati kad je on :)Jučerašnja carska, tradicionalna srpska svađa, zicerčina
Recommended Posts