Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

44 minutes ago, DrZhivago said:

Pokidao preksinoc protiv Barse. Oporavio se, mogli su ga probati dobiti bar za jednu utakmicu.

jasno je da su za ovaj prozorchic samo zvezda & partizan pustili evroligaske igrace, eto aleksa za gejm2, toeto.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Ne znam, Mile je povređen, ja čitao da Alen ne igra zbog povrede. Za Guduru pitanje da li hoće da igra, Vasa jedva mrda...

Imamo 5 igrača u NBA, nije lako.

4 minutes ago, uini said:

aleksa za gejm2

Dubai igra sa Partizanom, verovatno će pravo iz Istanbula kući sa reprezentacijom i čekaće ekipu u Beogradu. Prosto se poklopilo, a verujem da je i on napast koja je davila Juricu da ga pusti. Petrušev, recimo, ne dolazi.

27 minutes ago, Valk said:

Da li si svestan da ovim što pišeš praktično "teraš" muslimana iz Srbije da igra za Bosnu iz razloga nekog izmaštanog reciprociteta?

ne teram ja nikog nista ne lupaj gluposti

najdirektnije sam napisao da se slazem i da smatram da smailagic trebva da igra za srbiju

nego pitam zasto ste licemerni i zasto ista pravila ne vaze za srbina iz bosne i bosnjaka iz srbije

Pa važe ista pravila, samo niko nije dovoljno blesav da iz Srbije ode za Bosnu.

Osim mog blesavog brata.

Odnos Srbije i RS je dovoljno specifičan da je poslednji poligon za teze o košarkaškom državljanstvu. Tog Kondića su redom trenirali ljudi koji su seli u automobil i došli iz Srbije, trenirao je u halama koje su pravljene parama iz Srbije, loptama koje su kupljene lovom sponzora iz Srbije. Mučni kontekst RS je isuviše ukorenjen u sve društvene elemente, sigurno će izbor reprezentacije Koste Kondića to da ogoli i problematizuje na adekvatan način.

@pbg12345

Stavila sam glagol terati pod navodnike, ne histeriši odmah.

Ko je licemeran i zašto? Milošica je zakuvao predlažući neku trampu Kondića za Alena. Da je Alen u istoj situaciji kao Kondić (dvojno državljanstvo, dilema i neodlučnost za koga bi igrao..) pa i da se pregovara sa savezom BIH, ovako se bezveze uvukao Smailagić u tu priču samo zato što je musliman.

Just now, Valk said:

@pbg12345

Stavila sam glagol terati pod navodnike, ne histeriši odmah.

Ko je licemeran i zašto? Milošica je zakuvao predlažući neku trampu Kondića za Alena. Da je Alen u istoj situaciji kao Kondić (dvojno državljanstvo, dilema i neodlučnost za koga bi igrao..) pa i da se pregovara sa savezom BIH, ovako se bezveze uvukao Smailagić u tu priču samo zato što je musliman.

ne histerisem ja nista, jasno sam prvi put odgovorio da se slazem da je suludo da smailagic igra za bih

zasto si imala potrebu da nakon toga ponovo napises da teram ili "teram" muslimana iz srbije na nesto samo ti znas

nije kondic jedini slucaj, gomila sportista iz bih igra za hrvatsku ili srbiju, pa delom i tursku

godinama unazad se prema bih svi zajedno ponasamo kao prema koloniji

5 minutes ago, garmonbozia said:

a ko kaže da je smail-aga musliman

možda je ateista

valk kaze

5 minutes ago, garmonbozia said:

a ko kaže da je smail-aga musliman

možda je ateista

Kaže Wiki da je "Serbian muslim", dakle čak ne Bošnjak pa da ga teramo ubosnu.

edit: "TERAMO"

Edited by Valk

Da li ste bre normalni, pa nije reprezentacija Srbije u bilo kom sportu, reprezentacija etnickih Srba, vec gradjana drzave Srbije.

Sta on ima sa Bosnom, beogradsko dete, makar i iz predgradja.

Sta je sledece da se igracima trazi da li su krsteni u crkvi ili da ih odobre Porfirije, Vucic i Dodik? Treba da prestanu da se izvoze te podele fazona iz okruzenja. Ako oni na teritoriji danasanje BiH hoce da se izmedju sebe non stop razgranicavaju na bazi religije iako po u mnogo cemu imaju dosta zajednickog, let it be so.

Ali nema sta da se to izvozi u okruzenje, pa da se ljudima rodjenim i odraslim u Srbiji projektuju isti sumanuti principi. Ono nisi pravoslavac, idi igraj za BiH, svasta.

Edited by Moonwalker

3 minutes ago, pbg12345 said:

nije kondic jedini slucaj, gomila sportista iz bih igra za hrvatsku ili srbiju, pa delom i tursku

godinama unazad se prema bih svi zajedno ponasamo kao prema koloniji

Mahom se opredeljuju u skladu sa sopstvenim etničkim poreklom (što je nonsens sam po sebi jer smo isti q svi ovde na Balkanu).

Stvar je ili unutrašnje motivacije uzrokovane osećajem pripadnosti nekom narodu, ili prostom ambicijom da se bude deo uspešnije, prominentnije repke. Pa će tako fudbaler Hrvat iz BiH veoma rado prihvatiti poziv da igra za kockaste, a Srbin košarkaš da bude u reprezentaciji Srbije koja je ipak neki faktor. Za BiH igraju Bošnjaci, srbohrvati koji nemaju kvalitet za Sr/H i naturalizovani Amerikanci kojima je svejedno za koju banana državu nastupaju kad već za USA neće nikad. To je ipak, rekla bih, stvar odluke samih sportista a ne komšiluka koji čerupa jadnu Bosnu.

BiH bi mogla da ne troši pare na osamdeset hiljada kantonalnih funkcionera nego da ulaže malo u sport, a ne da Musa i jarani sami plaćaju troškove reprezentacije. Ali to je neka druga priča i njihov problem.

bosnian ortodox!

koliko smo mi zastranili sve ti jebem

@kralj

kondic je trenirao i igrao godinama u igokei koju je trenirao dragan bajic

tesko da je on dosao autom iz srbije

halu u laktasima je "dodik sagradio" od para pokradenih od gradjana republike srpske

ona druga u kojoj je stasavao kondic, banjalucki borik je sagradjena u sfrj

i nije se odnosilo samo na kondica vec na sve bih sportiste koji igraju za hrvatsku, srbiju, pa i tursku

po tvojoj logici nista nije bosansko hercegovacko, sve im drugi obezbedili, izgradili, osposobili

50 minutes ago, Valk said:

Dubai igra sa Partizanom, verovatno će pravo iz Istanbula kući sa reprezentacijom i čekaće ekipu u Beogradu. Prosto se poklopilo, a verujem da je i on napast koja je davila Juricu da ga pusti. Petrušev, recimo, ne dolazi.

petrusev ni ne treba da dodje, imo.