February 27Feb 27 44 minutes ago, DrZhivago said:Pokidao preksinoc protiv Barse. Oporavio se, mogli su ga probati dobiti bar za jednu utakmicu.jasno je da su za ovaj prozorchic samo zvezda & partizan pustili evroligaske igrace, eto aleksa za gejm2, toeto.
February 27Feb 27 Ne znam, Mile je povređen, ja čitao da Alen ne igra zbog povrede. Za Guduru pitanje da li hoće da igra, Vasa jedva mrda...Imamo 5 igrača u NBA, nije lako.
February 27Feb 27 4 minutes ago, uini said:aleksa za gejm2Dubai igra sa Partizanom, verovatno će pravo iz Istanbula kući sa reprezentacijom i čekaće ekipu u Beogradu. Prosto se poklopilo, a verujem da je i on napast koja je davila Juricu da ga pusti. Petrušev, recimo, ne dolazi.
February 27Feb 27 27 minutes ago, Valk said:Da li si svestan da ovim što pišeš praktično "teraš" muslimana iz Srbije da igra za Bosnu iz razloga nekog izmaštanog reciprociteta?ne teram ja nikog nista ne lupaj glupostinajdirektnije sam napisao da se slazem i da smatram da smailagic trebva da igra za srbijunego pitam zasto ste licemerni i zasto ista pravila ne vaze za srbina iz bosne i bosnjaka iz srbije
February 27Feb 27 Pa važe ista pravila, samo niko nije dovoljno blesav da iz Srbije ode za Bosnu.Osim mog blesavog brata.
February 27Feb 27 Odnos Srbije i RS je dovoljno specifičan da je poslednji poligon za teze o košarkaškom državljanstvu. Tog Kondića su redom trenirali ljudi koji su seli u automobil i došli iz Srbije, trenirao je u halama koje su pravljene parama iz Srbije, loptama koje su kupljene lovom sponzora iz Srbije. Mučni kontekst RS je isuviše ukorenjen u sve društvene elemente, sigurno će izbor reprezentacije Koste Kondića to da ogoli i problematizuje na adekvatan način.
February 27Feb 27 @pbg12345 Stavila sam glagol terati pod navodnike, ne histeriši odmah.Ko je licemeran i zašto? Milošica je zakuvao predlažući neku trampu Kondića za Alena. Da je Alen u istoj situaciji kao Kondić (dvojno državljanstvo, dilema i neodlučnost za koga bi igrao..) pa i da se pregovara sa savezom BIH, ovako se bezveze uvukao Smailagić u tu priču samo zato što je musliman.
February 27Feb 27 Just now, Valk said:@pbg12345Stavila sam glagol terati pod navodnike, ne histeriši odmah.Ko je licemeran i zašto? Milošica je zakuvao predlažući neku trampu Kondića za Alena. Da je Alen u istoj situaciji kao Kondić (dvojno državljanstvo, dilema i neodlučnost za koga bi igrao..) pa i da se pregovara sa savezom BIH, ovako se bezveze uvukao Smailagić u tu priču samo zato što je musliman.ne histerisem ja nista, jasno sam prvi put odgovorio da se slazem da je suludo da smailagic igra za bihzasto si imala potrebu da nakon toga ponovo napises da teram ili "teram" muslimana iz srbije na nesto samo ti znasnije kondic jedini slucaj, gomila sportista iz bih igra za hrvatsku ili srbiju, pa delom i turskugodinama unazad se prema bih svi zajedno ponasamo kao prema koloniji
February 27Feb 27 5 minutes ago, garmonbozia said:a ko kaže da je smail-aga muslimanmožda je ateistavalk kaze
February 27Feb 27 5 minutes ago, garmonbozia said:a ko kaže da je smail-aga muslimanmožda je ateistaKaže Wiki da je "Serbian muslim", dakle čak ne Bošnjak pa da ga teramo ubosnu.edit: "TERAMO" Edited February 27Feb 27 by Valk
February 27Feb 27 Da li ste bre normalni, pa nije reprezentacija Srbije u bilo kom sportu, reprezentacija etnickih Srba, vec gradjana drzave Srbije.Sta on ima sa Bosnom, beogradsko dete, makar i iz predgradja.Sta je sledece da se igracima trazi da li su krsteni u crkvi ili da ih odobre Porfirije, Vucic i Dodik? Treba da prestanu da se izvoze te podele fazona iz okruzenja. Ako oni na teritoriji danasanje BiH hoce da se izmedju sebe non stop razgranicavaju na bazi religije iako po u mnogo cemu imaju dosta zajednickog, let it be so.Ali nema sta da se to izvozi u okruzenje, pa da se ljudima rodjenim i odraslim u Srbiji projektuju isti sumanuti principi. Ono nisi pravoslavac, idi igraj za BiH, svasta. Edited February 27Feb 27 by Moonwalker
February 27Feb 27 3 minutes ago, pbg12345 said:nije kondic jedini slucaj, gomila sportista iz bih igra za hrvatsku ili srbiju, pa delom i turskugodinama unazad se prema bih svi zajedno ponasamo kao prema kolonijiMahom se opredeljuju u skladu sa sopstvenim etničkim poreklom (što je nonsens sam po sebi jer smo isti q svi ovde na Balkanu).Stvar je ili unutrašnje motivacije uzrokovane osećajem pripadnosti nekom narodu, ili prostom ambicijom da se bude deo uspešnije, prominentnije repke. Pa će tako fudbaler Hrvat iz BiH veoma rado prihvatiti poziv da igra za kockaste, a Srbin košarkaš da bude u reprezentaciji Srbije koja je ipak neki faktor. Za BiH igraju Bošnjaci, srbohrvati koji nemaju kvalitet za Sr/H i naturalizovani Amerikanci kojima je svejedno za koju banana državu nastupaju kad već za USA neće nikad. To je ipak, rekla bih, stvar odluke samih sportista a ne komšiluka koji čerupa jadnu Bosnu.BiH bi mogla da ne troši pare na osamdeset hiljada kantonalnih funkcionera nego da ulaže malo u sport, a ne da Musa i jarani sami plaćaju troškove reprezentacije. Ali to je neka druga priča i njihov problem.
February 27Feb 27 bosnian ortodox!koliko smo mi zastranili sve ti jebem@kralj kondic je trenirao i igrao godinama u igokei koju je trenirao dragan bajictesko da je on dosao autom iz srbijehalu u laktasima je "dodik sagradio" od para pokradenih od gradjana republike srpskeona druga u kojoj je stasavao kondic, banjalucki borik je sagradjena u sfrji nije se odnosilo samo na kondica vec na sve bih sportiste koji igraju za hrvatsku, srbiju, pa i turskupo tvojoj logici nista nije bosansko hercegovacko, sve im drugi obezbedili, izgradili, osposobili
February 27Feb 27 50 minutes ago, Valk said:Dubai igra sa Partizanom, verovatno će pravo iz Istanbula kući sa reprezentacijom i čekaće ekipu u Beogradu. Prosto se poklopilo, a verujem da je i on napast koja je davila Juricu da ga pusti. Petrušev, recimo, ne dolazi.petrusev ni ne treba da dodje, imo.