February 27Feb 27 Just now, pbg12345 said:dobro pitanjejel igraju uopste evroligasi iz stranih ekipa?cini mi se neKonkretno sad ne znam, ali baš dugo ga nema na mapi.
February 27Feb 27 Igraće Aleksa u Turskoj.Dubai je uslovio dozvolu ako ostane sinoć na meču koji su imali.
February 27Feb 27 Povređen je Smailagić. Otpao je sa Pešićevog spiska letos, sumnjam da ima neka vraška pozadina tu.
February 27Feb 27 Razmena Kondić - Smajli, verujem da bi komšije bile prezadovoljne iako su tanji spolja @kralj Možda ima vlaška Edited February 27Feb 27 by Milošica
February 27Feb 27 Što bi Alen igrao za Bosnu? Rodio se i odrastao u Beogradu, roditelji mu iz Srbije. Bosna nije matična država muslimanima iz regiona pa da on gravitira tamo. Svašta.
February 27Feb 27 24 minutes ago, kralj said:Povređen je Smailagić. Otpao je sa Pešićevog spiska letos, sumnjam da ima neka vraška pozadina tu.Pokidao preksinoc protiv Barse. Oporavio se, mogli su ga probati dobiti bar za jednu utakmicu.
February 27Feb 27 17 minutes ago, Valk said:Što bi Alen igrao za Bosnu? Rodio se i odrastao u Beogradu, roditelji mu iz Srbije. Bosna nije matična država muslimanima iz regiona pa da on gravitira tamo. Svašta.slazem seali sto bi kosta kondic igrao za srbiju?rodio se i odrastao u banjaluci, roditelji mu iz bih
February 27Feb 27 Just now, pbg12345 said:slazem seali sto bi kosta kondic igrao za srbiju?rodio se i odrastao u banjaluci, roditelji mu iz bihZato što je to njegov izbor. Je bo te!
February 27Feb 27 Pa igra tamo gde može da dobije državljanstvo, ako ima dva državljanstva, igra tamo gde hoće.Mirsad Turkdžman je rođen u Pazaru pa je igrao za Tursku, Tristan Vukčević je rođen u Italiji itd.I to pravilo već postoji, nisi primetio? Kondić bi igrao kao naturalizovan igrač, kao Kuzmić nekad. Edited February 27Feb 27 by Hele
February 27Feb 27 De odo ovo.Odoh da igram za San Marino jebeš mi sve, ionako sam bio Galinari za sirotinju. Edited February 27Feb 27 by Milošica
February 27Feb 27 23 minutes ago, pbg12345 said:slazem seali sto bi kosta kondic igrao za srbiju?rodio se i odrastao u banjaluci, roditelji mu iz bihDa li si svestan da ovim što pišeš praktično "teraš" muslimana iz Srbije da igra za Bosnu iz razloga nekog izmaštanog reciprociteta?