February 27Feb 27 Eto, Biberović je igrao za malđe kategorije Bosne pa sad igra za Tursku. Edited February 27Feb 27 by Midžeta
February 27Feb 27 to je sve bosna. pre par meseci je neki lik u kafani, pričao konobaru kako su svi kraljevi (?) bosne iz egipta. mislim se, pa dobro, to je bosna.e sad brega je iz sarajeva npr. ne znam ne znam
February 27Feb 27 1 hour ago, W.F.C. said:Evo prilike mladima da se pokazu.kojim mladima?ovde je mlad jedino bogoljub markovicsramota da nije bilo mesta za pavla nikolicajebali ga davidovac i mitrovic
February 27Feb 27 4 minutes ago, Hele said:Za Jugoistočnu Bosnu.ako mislis na republiku srpsku, radi se ipak o severnoistocnoj pokrajini entitetu meni je odvratno to cerupanje bosne od strane hrvatske, srbije, pa i turske
February 27Feb 27 Ja bih zvao Asima pre svih. Ionako ima taj neophodni markokraljevićevski superhero look idealan za pometi ove Muse Kesedžije.
February 27Feb 27 4 minutes ago, pbg12345 said:ako mislis na republiku srpsku, radi se ipak o severnoistocnoj pokrajini entitetumeni je odvratno to cerupanje bosne od strane hrvatske, srbije, pa i turskeNije to čerupanje Bosne, baš suprotno, to je Velikobosnijanizam. Ne misli se na RS nego na Tursku.
February 27Feb 27 kako nije cerupanje bosne ako vecina njihovih kvalitetnih kosarkasa igra za hrvatsku, srbiju ili tursku?zapravo, vazi za sve sportove, ali je u kosarci bas iozrazeno zato sto tu ima kvalitetaseveroistocna pokrajina je sprdnjatako inace nenad canak zove republiku srpsku, kao odgovor na "severna srpska pokrajina"
February 27Feb 27 Druže, napisao sam u prvom postu na ovoj stranici greškom Bosna umesto Turska pa je dalja sprdnja na račun toga. Od toga počinje, dalje ti ne mogu objašnjavati svaki post51 minutes ago, Hele said:Eto, Biberović je igrao za malđe kategorije Bosne pa sad igra za Bosnu.
February 27Feb 27 video sam ja sta ste vi pisalipisalo se pre toga i o kondicumoj komentar generalno na te pojave je onaj koji sam izneo
February 27Feb 27 Ja mislim da je bolje ipak nemati komentar ako se nešto ne razume. Čitati opet i opet dok se ne skapira, a ako i dalje ništa ne kapiraš, onda bolje ne komentarisati.Ubacio si nekakvu Republiku Srpsku, čerupanje Bosne... sve stvari koje apsolutno nikakve veze nemaju sa onim što smo pričali. 0 posto.Ako ti nekim čudom kapiraš šta se pričalo, a opet si došao da izneseš svoje, to je nepristojno i ružno, učitavaš drugima nešto što apsolutno nisu ni spominjali i vodiš neke bitke, ne znam samo sa kim, koje su potpuni oftopik i za koje postoje adekvatne teme.
February 27Feb 27 sunce ti jebem u pickuhela, preozbiljno shvatas sprdnju ( deo oko turske, republike srpske...)a ovo oko cerupanja igraca je prosto toigrac rodjen i kosarkaski stasao u jednoj drzavi treba da igra za tu drzavuu suprotnom to je naturalizacija
February 27Feb 27 1 hour ago, pbg12345 said:kojim mladima?ovde je mlad jedino bogoljub markovicsramota da nije bilo mesta za pavla nikolicajebali ga davidovac i mitrovicMene zanima i zašto Alena nema u repki skoro 4 godine?