February 11Feb 11 Ovaj lik se stvarno zove Chris Youngblood. Prvo sam mislio da ga komentator bodri, kao, ajmo young blood.
February 11Feb 11 Znam za dva Youngblood-a pre njega. Gitarista Kamelota i glavni glumac u filmu Apokalipto.
February 11Feb 11 Koji je nivo ove OKL Blue? Je li Nindža stvarno toliko iznad tog nivoa ili je sad postao mutant nakon zračenja?
February 11Feb 11 То је развојна (Нба) лига, Топић је талентом далеко изнад тог нивоа али тренутно му добро дођу минути и у тој лиги.
February 11Feb 11 Talentom da ali formom, kondicijom itd itd...To me čudi, da je još uvek ćelavko a prži ovako na terenu. Kako god - super ide i samo da se nastavi tako ❤️🩹
February 11Feb 11 8 hours ago, Nikodije said:Znam za dva Youngblood-a pre njega. Gitarista Kamelota i glavni glumac u filmu Apokalipto.Jack Youngblood, 1 od najboljih igrača u istoriji nfl
February 13Feb 13 Cenim da nam dobro dođe što nema takmičenja ove godine. Nema šanse da bi se svi odazvali kao prošle, a ovim klincima treba taman tih još nekih godinu i po da sazru.Ni Alimpijeviću neće škoditi još godinu i po iskustva.Ove godine bi bila gomila otkaza i to mesto bi popunili ili neki igrači koji nisu najvišeg nivoa ili klinci koji još nisu na tom nivou. Već sledeće će klinci verovatno moći da kako spada popune mesta onih što otkažu ili su stari.
February 16Feb 16 Na spisku se nalaze: Danilo Anđušić (Aris), Aleksa Avramović (Dubai), Filip Barna (FMP), Nemanja Dangubić (Dubai), Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Savo Drezgić (Mega), Asim Đulović (Mega), Strahinja Gavrilović (Igokea), Nikola Kalinić (Crvena zvezda), Balša Koprivica (Bahčešehir), Arijan Lakić (Partizan), Bogoljub Marković (Mega), Dušan Miletić (Kluž), Stefan Miljenović (Crvena zvezda), Luka Mitrović (CSKA), Stefan Momirov (Spartak), Pavle Nikolić (Borac Čačak), Jovan Novak (King Ščećin), Aleksej Pokuševski (Partizan), Dušan Ristić (Kavasaki Brejv Tanders), Nikola Tanasković (Budućnost), Uroš Trifunović (Turk Telekom).Meridian Sport Srbija - Kladionica MeridianbetSpisak Srbije za ključne duele sa Turskom: Avramović, Mit...Kao što je najavljeno, u državni tim su se vratili Luka Mitrović i Nikola Kalinić, a selektoru će na raspolaganju biti i plejmejker Dubaija, Aleksa Avramović.
February 16Feb 16 2 hours ago, W.F.C. said:Vanja Marinkovic povredjen?Uveliko operisan, teška povreda na utakmici protiv Hapoela u EL