December 6, 2025Dec 6 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:za ovakav flame bi bio banovan na kecada sam ja moderatoral nisamjebeni degenericijos im tepaju "chovke" "vuchko"
December 6, 2025Dec 6 Ae mojne temu da mi useravate, ako ne prekinete, krenuću sa rang listima ili još gore, o dresovima, pa tako rasterati sve i prekinuti raspravu 👹
December 6, 2025Dec 6 Nego, ozbiljno pitanje, šta je sa Kondićem?Ja sam skapirao da su nas iskulirali da ga registrujemo kao našeg.Samo onda valjda možemo da ga uzmemo i vodimo kao naturalizovanog igrača, kao Kuzmića nekad.Nema smisla da ne može ni to.
December 6, 2025Dec 6 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Coki je manje zlo u toj priciPa ako je slabiji od ovih a izgleda da jeste, onda definitivno, ne dešava se ništa u ovoj državi slučajno pa ni statut KSS
December 6, 2025Dec 6 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Da, izgleda da je izgubio tu bitku.koji bitku? od koga?
December 6, 2025Dec 6 Od sns ekipe, ima podrsku 2 regiona, oni drze 5, cak je i Zvezda protiv njega. Prave statut po kojem je Coki fikus. Edited December 6, 2025Dec 6 by Кристофер Лумумбо
December 6, 2025Dec 6 @kud u maglu Simoviću , lumumbou ide hvala jer se chovke bori protiv snsa a meni degenerik :( Edited December 6, 2025Dec 6 by uini
December 9, 2025Dec 9 rada voli da nabada i ćokijaSportklubČović opstruiše novi Statut KSS! Podneta i familijarna tužbaSednica Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, na kojoj je trebalo da budu predloženi i članovi za novi saziv Upravnog odbora, nije održana početkom radne nedelje. Okupljanje najvišeg tela je prolongira
December 9, 2025Dec 9 kasniš, već je i kralj saopštenja uzvratioSportklubOdgovor Čovića na tekst Sport kluba: Nušić u Sazonovoj 83Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović reagovao je na tekst objavljen u utorak na portalu Sport kluba.