Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Mene je Tanasko iznenadio nešto slabijom igrom protiv Švajcarske.

Ono juče je bilo normalno.

Kad god sam ga gledao protiv Zvezde pokidao je. Bilo u Budućnosti, bilo u Igokei.

Zadovoljstvo je juče bilo navijati za tim u kojem on igra.

Opet, juče shvatih, koje su muke kad za tvoj tim igra Balša.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

21 minutes ago, sigurnost said:

Mene je Tanasko iznenadio nešto slabijom igrom protiv Švajcarske.

Ono juče je bilo normalno.

Kad god sam ga gledao protiv Zvezde pokidao je. Bilo u Budućnosti, bilo u Igokei.

Zadovoljstvo je juče bilo navijati za tim u kojem on igra.

Opet, juče shvatih, koje su muke kad za tvoj tim igra Balša.

Tesko da je ista u ove dve utakmice bilo normalno.lolol

2 hours ago, harper lee said:

Naravno da smrdljivi Covic nije izdrzao da ne napise saopstenje u kojem "ostro osudjuje" iako je pred nosom imao i mogao da vidi na koliko dostojanstven nacin su Alimpijevic i igraci presli preko onog skandiranja dela navijaca BiH. Ne moze taj da ne napravi i produbi konflikt pa to ti je.

Neverovatno jbt. Iznenadio me Alimpije sa tako zdravom i zrelom reakcijom.

Čović je doveden pred svršen čin. Sinoć su se oglasili regionalni košarkaški savezi saopštenjem što ne znam dal sam ikad video gde su spomenuli Vučića imenom i prezimenom a ne samo funkcijom kao u ovom KSS saopštenju. Poenta je da su Čović i reg savezi u ratu oko budućeg statuta KSS a ovo saopštenje reg saveza od sinoć uz sve okačenu pesmu Danice Crnogorčević kojoj inače ova vlast blokira koncerte me navodi da pomislim da je Čović manje zlo.

2 minutes ago, garmonbozia said:

Neverovatno jbt. Iznenadio me Alimpije sa tako zdravom i zrelom reakcijom.

Mene iskreno nije. Alimpijevic je zivac i njegova ponasanja pored klupe su na ivici da budu degutantna ali on sve to uglavnom ne radi proracunato vec zato sto voli kosarku i stalo mu je. Meni je postalo jasno da je on next big thing u nasoj trenerskoj ergeli onog trenutka kad je mrtav hladan zapucao kod Zeljka Obradovica u Fenerbahce i zamolio ako moze da prisustvuje treninzima ali i to kako je o tom periodu kasnije pricao i koliko je bio zahvalan Zeljku na svemu sto je naucio u tom periodu. To su neke stvari koje mnogo govore o necijem karakteru. Nije slucajno decko postao legenda Besiktasa koji ima veoma zahtevnu, veoma brojnu i veoma divlju publiku. Siguran sam da je on, koji je inace dozivljavao svasta i u Srbiji i u Turskoj, jako dobro razumeo sta se desava u hali i koliki je procenat degenerika bio na tribinama i nije hteo da staje na muku organizatorima vec je, naprotiv, pohvalio atmosferu i cestitao Bosni na punoj hali i velikoj podrsci. Igraci su to lepo ispratili i svaka cast i njima na tome.

Naravno, ko bi se javio da zasere ako nece onaj ko je stajanjem na tudjoj muci napravio celu svoju javnu karijeru. Nije mi drago sto je ta ustva zavrsila kao predsednik KSS ali ne mogu recima da opisem koliko mi je drago sto vise nije u klubu za koji navijam. Retko se vidja takav sklop neprijatnih ljudskih osobina u jednom minijaturnom telu od metar i cevap. Jeste on izvadio Zvezdu iz govana raznim akrobacijama u kojima je beskrajno vest ali to je tip coveka koji bi je sutra ponovo svalio u govna iz ciste sujete malog i nebitnog coveka.

Pretpostavljam da ce kako se bude priblizavala nova grupa i kraj kvalifikacija da pocnu da pustaju i evroligaske igrace da igraju pa ce da se koliko toliko ovo opegla i prodju favoriti ipak. Ovaj start u ovim sastavima je skandal, ne mislim samo na nas vec na sve.

Sto se mene tice, Alimpije je polozio diplomski ispit s najvisom ocenom.

Vidi se trenerski pecat, znanje i uticaj na igru. O energiji da ne pricamo. Odusevljen sam kako je postavio igru u 4. cervrtini protiv Bosne.

Ubedjen sam da bi nasa veca trenerska imena izgubila bar jednu, ako ne i obe ove utakmice.

26 minutes ago, W.F.C. said:

da pocnu da pustaju i evroligaske igrace

Nema apsolutno nikakve šanse da se to desi dok traje EL.

1 hour ago, dragance said:

Nema apsolutno nikakve šanse da se to desi dok traje EL.

Sad videh kalendar, sledeči ciklus je krajem februara a pretposlednje i poslednje kolo pocetkom jula. Tako da cenim da čemo u julu imati ne samo EL igrače nego i NBA. Možda i Jokića.

7 minutes ago, Cash said:

Sad videh kalendar, sledeči ciklus je krajem februara a pretposlednje i poslednje kolo pocetkom jula. Tako da cenim da čemo u julu imati ne samo EL igrače nego i NBA. Možda i Jokića.

U julu igramo protiv Švajcarske i Bosne tako da neće svi ni morati da dođu... moći će se i bez Jokića u prevodu. Al bi bilo lepo da se dobije u februar/mart prozoru Turska u bar jednoj utakmici...

2 hours ago, Cash said:

Brate Keše, pa za Jokića se tresemo i pravimo planove da ga namolimo da se pojavi na OI.

Zamišljam njegovu reakciju na poziv da dođe na prvi krug kvalifikacija za SP protiv Švice lolol

Edit: za sladokusce, dr predsednik KSS je gostovao u Oku kod Gorislava, da objasni sve

Edited by Profesionalac

Dobro za Jokaru sam pretero, ni Bogdan verovatno neče igrat u julu al zato Jović hoče fantom

imo, jokara vise ne igra za srbiju, mozda LAu, nakon expoa, kada bude star i na kokainu i bureku

male šanse i za taj LA

za kokain još manje, ne treba mu jer mezi

5 hours ago, Cash said:

Ovo je mega retardirano, jer ti jedna ekipa igra pola takmičenja, a onda skroz druga uskoči na dva kola. A da retardacija bude još veća, ove kvalifikacije se igraju dve godine, pa će i sledeća runda biti podjednaki besmisao, a pride i neki igrači koji su sad van EL će možda dogodine biti u EL, i obratno.

40 igrača mora da ti prodefiluje kroz pevca za jedan ciklus kvalifikacija, i opet na kraju ovisiš o žrebu i da li sa nekim jakim protivnikom igraš u februaru ili na leto.