December 1, 2025Dec 1 1 hour ago, uini said:imo, jokara vise ne igra za srbiju, mozda LAu, nakon expoa, kada bude star i na kokainu i burekuJokara je sam izjavio pre nekoliko dana da uziva u vremenu provedenom sa reprezentacijom i da uvek dobro udje u sezonu nakon sto provede leto sa drugarima iz repke. Da li to znaci da ce ubuduce dolaziti ili nece ne znam ali to je izjavio.
December 1, 2025Dec 1 6 hours ago, Cash said:Tako da cenim da čemo u julu imati ne samo EL igrače nego i NBA. Možda i Jokića.
December 2, 2025Dec 2 On 1. 12. 2025. at 14:17, Milošica said:Tanasko pravi vojnik.Drzi gace Dzabari!
December 3, 2025Dec 3 Dve tekme u dva dana, Tristan na obe 16 poena. Izgleda da je napokon počeo da igra nakon slabijeg starta.
December 3, 2025Dec 3 16 hours ago, nahbar said:Drzi gace Dzabari!Mogli su da ga vrate letos, nudio se. Sportski sektor kurcem nije mrdnuo, naravno. Možda i bolje. U KKP bi prošao kao i ostali jeftini igrači - mnogo obećanja i tri minuta u proseku.
December 4, 2025Dec 4 Povredi se Jare, 6-8 nedelja. Jeste da piše da je imao sjajnu rolu u repki ali štetahttps://meridiansport.rs/kosarka/samo-sto-je-potpisao-ugovor-mora-na-dugu-pauzu-jaramaz-se-povredio-dok-je-bio-sa-reprezentacijom/
December 4, 2025Dec 4 Popular Post Strašno je što mi pljujemo ove igrače jer, šta znam, promašili su šut. Iscimaju se, putuju, ne spavaju, neugirani su potpuno kao ekipa, prvi put se vide... i onda kao promaši šut i kao pu mamu mu klošarsku.A lik za dž dolazi i cima se i evo šta se desi i svi rizikuju da im se to desi dok igraju za repstaciju.Tako da, svima kapa do poda, da pobedimo sa pola koša onoliko utakmica koliko treba za prolaz, da slavimo te momke i da se nadamo da FIBA nikad više neće ponavljati ova sranja.
December 6, 2025Dec 6 7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Coki je manje zlo u toj pricine verujem ti
December 6, 2025Dec 6 naravno kada je chovke ubio premijera a zeljka busi vucic preko proxy ostoje :/u sustini, verovatno chovic stoji iznad vucica, kao ravna zemlja na oklopima 4x kornjache (koje nose slonovi, but i digress : ))
December 6, 2025Dec 6 1 hour ago, uini said:naravno kada je chovke ubio premijeraza ovakav flame bi bio banovan na kecada sam ja moderatoral nisam