Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kako izgleda, Vujosevic prepricava govorkanja po kuloarima. I Malina je dao intervju (za Meridian) i prica samo o neuspehu, povredama, virusima i da su svi zeleli najbolje ali nije se dalo..

https://meridiansport.rs/evrobasket/marko-marinovic-mrzim-sve-sto-se-sada-desava-ostali-smo-nedoreceni-bile-su-ovo-cetiri-najlepse-godine-u-mom-zivotu

Neka elementarna logika diktira da je pouzdaniji izvor onaj koji je blizi timu i koji je u svemu usestvovao i svedocio, nego nekad ozbiljna faca u kosarkaskom svetu koja sada ima ulogu u repki otprilike koliko i ja.

Naravno, uvek se moze pretpostaviti da je svima ili naredjeno da se o nekim stvarima ne izjasnjavaju ili je doslo do takvog dogovora unutar ekipe.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

To smo već znali, al ajde.

7 hours ago, kurjak said:

To smo već znali, al ajde.

ja nisam znao, al bas sam nesto skeptican oko ovoga; znanje, iskustvo, harizma, sve je ispod proseka za selektora srpske repke, pri cemu jos ima i posao u klubu, pa ce sigurno biti problema da postigne sve sto bi umeo.

meni ovo izgleda kao neko repka-tankovanje; pauza sa turnirima sledeceg leta, da se vidi kako ide na tim kvalama koje si odrzavaju za koji vec turnir, pa onda opet promena, u zavisnosti od konteksta, tj plasmana i raspolozenja bitnijih igraca.

propali smo ko žeton

Bilo je i vreme

Stećno Dušane

Dusan pre Saleta, pa makar Obradoovica, makes no sense to me....

1 minute ago, assignment said:

Dusan pre Saleta, pa makar Obradoovica, makes no sense to me....

ima logike. od svih mogucih kandidata covic je samo sa njim u dobrim odnosima

4 minutes ago, Nikodije said:

ima logike. od svih mogucih kandidata covic je samo sa njim u dobrim odnosima

Ako je to jedini kriterijum onda jbg lolol

pa ja ne znam kako su ljudi ocekivali da salo obradovic sada bude selektor, kada znamo kako je otisao iz zvezde i koliko je zuci covic prosipao i huskao navijace da ga vredjaju. to je bilo pre samo par godina.

Edited by Nikodije

ja sam video sala obradovica kako u restoranu trazi sifru za wifi i od tada sam protiv toga da bude selektor

2 minutes ago, Nikodije said:

pa ja ne znam kako su ljudi ocekivali da salo obradovic sada bude selektor, kada znamo kako je otisao iz zvezde i koliko je zuci covic prosipao i huskao navijace da ga vredjaju. to je bilo pre samo par godina.

Mene nije niko huskao i secam se kako je Sale ljubio grb kada je sa Monakom gostovao. Ok, Zvezda nije Covic....

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ja sam video sala obradovica kako u restoranu trazi sifru za wifi i od tada sam protiv toga da bude selektor

Pa beda, covek je bez posla, muke su to fantom

ne brinem se ja za njega, cenim da vec razgleda stanove po dubaiu.