September 24, 2025Sep 24 Kako izgleda, Vujosevic prepricava govorkanja po kuloarima. I Malina je dao intervju (za Meridian) i prica samo o neuspehu, povredama, virusima i da su svi zeleli najbolje ali nije se dalo..https://meridiansport.rs/evrobasket/marko-marinovic-mrzim-sve-sto-se-sada-desava-ostali-smo-nedoreceni-bile-su-ovo-cetiri-najlepse-godine-u-mom-zivotuNeka elementarna logika diktira da je pouzdaniji izvor onaj koji je blizi timu i koji je u svemu usestvovao i svedocio, nego nekad ozbiljna faca u kosarkaskom svetu koja sada ima ulogu u repki otprilike koliko i ja. Naravno, uvek se moze pretpostaviti da je svima ili naredjeno da se o nekim stvarima ne izjasnjavaju ili je doslo do takvog dogovora unutar ekipe.
September 30, 2025Sep 30 7 hours ago, kurjak said:To smo već znali, al ajde.ja nisam znao, al bas sam nesto skeptican oko ovoga; znanje, iskustvo, harizma, sve je ispod proseka za selektora srpske repke, pri cemu jos ima i posao u klubu, pa ce sigurno biti problema da postigne sve sto bi umeo.meni ovo izgleda kao neko repka-tankovanje; pauza sa turnirima sledeceg leta, da se vidi kako ide na tim kvalama koje si odrzavaju za koji vec turnir, pa onda opet promena, u zavisnosti od konteksta, tj plasmana i raspolozenja bitnijih igraca.
September 30, 2025Sep 30 1 minute ago, assignment said:Dusan pre Saleta, pa makar Obradoovica, makes no sense to me....ima logike. od svih mogucih kandidata covic je samo sa njim u dobrim odnosima
September 30, 2025Sep 30 4 minutes ago, Nikodije said:ima logike. od svih mogucih kandidata covic je samo sa njim u dobrim odnosimaAko je to jedini kriterijum onda jbg
September 30, 2025Sep 30 pa ja ne znam kako su ljudi ocekivali da salo obradovic sada bude selektor, kada znamo kako je otisao iz zvezde i koliko je zuci covic prosipao i huskao navijace da ga vredjaju. to je bilo pre samo par godina. Edited September 30, 2025Sep 30 by Nikodije
September 30, 2025Sep 30 ja sam video sala obradovica kako u restoranu trazi sifru za wifi i od tada sam protiv toga da bude selektor
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, Nikodije said:pa ja ne znam kako su ljudi ocekivali da salo obradovic sada bude selektor, kada znamo kako je otisao iz zvezde i koliko je zuci covic prosipao i huskao navijace da ga vredjaju. to je bilo pre samo par godina.Mene nije niko huskao i secam se kako je Sale ljubio grb kada je sa Monakom gostovao. Ok, Zvezda nije Covic....
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:ja sam video sala obradovica kako u restoranu trazi sifru za wifi i od tada sam protiv toga da bude selektorPa beda, covek je bez posla, muke su to