Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

ako ima smisla, mozemo da zrtvujemo @kronostime ??

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

znajuci kronosa, on ce pristati da ga umereno zrtvujemo za srbiju; juce sam hteo da procitam koliko prstiju bi se spajk li odrekao da knicksi uzmu titulu ali je toliko bio dosadan tekst feat dugacak, da sam odustao. kronos je kao spajk, zrtvovao bi se donekle za repku, tako da, razmislite, znam otprilike gde zivi.

3 minutes ago, uini said:

ako ima smisla, mozemo da zrtvujemo @kronostime ??

Just now, uini said:

znajuci kronosa, on ce pristati da ga umereno zrtvujemo za srbiju; juce sam hteo da procitam koliko prstiju bi se spajk li odrekao da knicksi uzmu titulu ali je toliko bio dosadan tekst feat dugacak, da sam odustao. kronos je kao spajk, zrtvovao bi se donekle za repku, tako da, razmislite, znam otprilike gde zivi.

TvIarIO.gif

D

18 minutes ago, uini said:

@Hele , imas poentu, atmosfera kojekude je without any sense of urgency a tako se ne osvajaju titule. mora narod da zapne, obrisali su nam taj deo memorije, kako smo u stara vremena svi davali snagu mpontiroki ili peji da dadnu kosh.

Znaš i sam šta je u korenu problema....i našeg budućeg neuspeha fantom

20 minutes ago, Filozof manijak said:

Znaš i sam šta je u korenu problema....i našeg budućeg neuspeha fantom

verovatno ti sto ne ides na proteste.

Odgovor je dvostruko netačan rolleyes

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Odgovor je dvostruko netačan rolleyes

ako si lagao da ne ides, onda te umereno worshipujem, iako prezirem laganje, razumem.

Nisam ja tema ove teme, nego nedostatak frustracije, motivacije skok u napadu borba bre, tenzije koja tera da se pobedi svaki protivnik na turniru.

Svi smo uljuljkani kako smo prejaki i kako lagano bijemo sve redom. A to je put u neuspeh.

Ne znam samo zašto svi preskaču Turke.

6 hours ago, uini said:

top mi izgleda puno snaznije od nemanje, plus pise da je 198cm dok je nedovic malo preko 190

samo na te karakteristike plus noge koje nisu olovne kao vasine npr, bi trebalo da je bolji defanzivno

efektivno je on dosta kraci jer kratke ruke i uska ramena, a kad ga vec seciram cini mi se i glavudza i dugacak vrat :D standing reach i wing span su bitniji info od proste visine a tu je manje impresivan, pa odaje utisak nekoga od tipa 193-4. plus sto kaze ljkra nije isto pravolinijska i lateralna brzina tako da ga sve to dosta ogranicava u odbrani. ali pametan je, mogao bi da ne bude negativan defanzivno, mozda cak i na nba nivou

3 minutes ago, April said:

Ne znam samo zašto svi preskaču Turke.

Zato sto nikad nista ne urade (odnosno urade jednom u 10 godina kada su domacini) bez obzira koliko na papiru imali dobar sastav.

Kotur je najveci car u istoriji repstacije, kakav lik

7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zato sto nikad nista ne urade (odnosno urade jednom u 10 godina kada su domacini) bez obzira koliko na papiru imali dobar sastav.

To svi akcentuju, podkasti, analize i na tome im se uglavnom temelji potcenjivanje Turaka.

I to jednom mora da prestane. Imaju ovaj put Atamana, imaju igrače iz dva aktuelna EL prvaka, plus ozbiljne NBA zverke - reklo bi se da su preležali dečije bolesti i ura nastupe na prvenstvima. Igraće oni vrlo ozbiljnu košarku na Eurobasketu.

Imali su svojevremeno i Furkan Aldemira, dabl dabl masinu, pa nikom nista