Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kotur brat, vidi se da je naš.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Super je Čovke, nije slučajno to što je svoje najveće uspehe ostvario za vreme Vučka

Bez blama su u segmentu "svi mrze Srbe" izlagali da niko od nasih nije bio u petorci šampionata. Divca su zamenili Komazecom. Naravno uz potenciranje da nikom nije bilo milo sto smo tamo i da namerno nisu izabrali Jugoslovene u prvu petorku.

2 minutes ago, cartman said:

Bez blama su u segmentu "svi mrze Srbe" izlagali da niko od nasih nije bio u petorci šampionata. Divca su zamenili Komazecom. Naravno uz potenciranje da nikom nije bilo milo sto smo tamo i da namerno nisu izabrali Jugoslovene u prvu petorku.

Na kom je to minutu?

6 minutes ago, goofs said:

Na kom je to minutu?

50:20

Mada sada gledam wiki i eurobasket sajt daju različite podatke

Screenshot_2025-08-24-13-40-44-951_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2025-08-24-13-43-47-502_com.android.chrome-edit.jpg

Edited by cartman

Baš sam vrteo sad snimak sa RTSa finala, posle dodele medalja Hristodulu prima tu plaketu za petorku šampionata i Šarenac pominje da je i Divac u njoj.

edit: takođe, ne sećam se da su ikada FIBA takmičenja dodeljivala tri petorke turnira

Edited by goofs

4 minutes ago, goofs said:

Baš sam vrteo sad snimak sa RTSa finala, posle dodele medalja Hristodulu prima tu plaketu za petorku šampionata i Šarenac pominje da je i Divac u njoj.

edit: takođe, ne sećam se da su ikada FIBA takmičenja dodeljivala tri petorke turnira

I ja odgledao upravo snimak ceremonije i ovako je kako wiki kaže.

Dakle ili su slepci ili su pokvareni slepci.

Kapiram da im je chatGpt pisao naraciju, tako neki fazon

ma taj izbor za prvu petorku je bila kompenzacija litvancima za srbero

Iz nekog razloga me ova priča inspirisala da bacim pogled na polufinale Hrvatska Litvanija (doduše ne znam zašto) i da preskočim neke gluposti na početku, prvo što vidim je plačljivi Sabonis kuka kod sudija. Onda ide usporeni snimak gde ga njegov saigrač blago gurne pa onda sam sebi izbije loptu iz ruke. Koji lik.

Hala poluprazna, atmosfera penzionerska.

Jeste i u finalu je dramio kao baba neka. Recimo ono kada nisu svirali faul Divcu (jer nije ni bio) a on onako krenuo da skace rasirenih nogu i ruku kao razmazeno deriste i dobio zasluzeno tehnicku. Ne znam da l se secam vece disproporcije izmedju kvaliteta igraca i stava nego u njegovom slucaju u toj tekmi

Pa skoro je neko iz te ekipe Litvanaca izjavio nesto u fazonu da nisu bili besni zbog sudjenja nego su cisto vrsili pritisak na sudije. Naravno, ako su nasi dobro preneli tu izjavu.

4 hours ago, napadaj said:

Naravno da Tomašević debilčina kaže da ima draže i lepše pesme od "Igra rokenrol cela Jugoslavija", nešto vezano za Srbiju

Kreten

Tomašević odvrne Marantz na max 'Noć je vedra nad Srbijom' kad žena ode kod pedikira

Edited by Amos