August 24, 2025Aug 24 Super je Čovke, nije slučajno to što je svoje najveće uspehe ostvario za vreme Vučka
August 24, 2025Aug 24 Bez blama su u segmentu "svi mrze Srbe" izlagali da niko od nasih nije bio u petorci šampionata. Divca su zamenili Komazecom. Naravno uz potenciranje da nikom nije bilo milo sto smo tamo i da namerno nisu izabrali Jugoslovene u prvu petorku.
August 24, 2025Aug 24 2 minutes ago, cartman said:Bez blama su u segmentu "svi mrze Srbe" izlagali da niko od nasih nije bio u petorci šampionata. Divca su zamenili Komazecom. Naravno uz potenciranje da nikom nije bilo milo sto smo tamo i da namerno nisu izabrali Jugoslovene u prvu petorku.Na kom je to minutu?
August 24, 2025Aug 24 6 minutes ago, goofs said:Na kom je to minutu?50:20Mada sada gledam wiki i eurobasket sajt daju različite podatke Edited August 24, 2025Aug 24 by cartman
August 24, 2025Aug 24 Baš sam vrteo sad snimak sa RTSa finala, posle dodele medalja Hristodulu prima tu plaketu za petorku šampionata i Šarenac pominje da je i Divac u njoj.edit: takođe, ne sećam se da su ikada FIBA takmičenja dodeljivala tri petorke turnira Edited August 24, 2025Aug 24 by goofs
August 24, 2025Aug 24 4 minutes ago, goofs said:Baš sam vrteo sad snimak sa RTSa finala, posle dodele medalja Hristodulu prima tu plaketu za petorku šampionata i Šarenac pominje da je i Divac u njoj.edit: takođe, ne sećam se da su ikada FIBA takmičenja dodeljivala tri petorke turniraI ja odgledao upravo snimak ceremonije i ovako je kako wiki kaže. Dakle ili su slepci ili su pokvareni slepci.
August 24, 2025Aug 24 Iz nekog razloga me ova priča inspirisala da bacim pogled na polufinale Hrvatska Litvanija (doduše ne znam zašto) i da preskočim neke gluposti na početku, prvo što vidim je plačljivi Sabonis kuka kod sudija. Onda ide usporeni snimak gde ga njegov saigrač blago gurne pa onda sam sebi izbije loptu iz ruke. Koji lik.Hala poluprazna, atmosfera penzionerska.
August 24, 2025Aug 24 Jeste i u finalu je dramio kao baba neka. Recimo ono kada nisu svirali faul Divcu (jer nije ni bio) a on onako krenuo da skace rasirenih nogu i ruku kao razmazeno deriste i dobio zasluzeno tehnicku. Ne znam da l se secam vece disproporcije izmedju kvaliteta igraca i stava nego u njegovom slucaju u toj tekmi
August 24, 2025Aug 24 Pa skoro je neko iz te ekipe Litvanaca izjavio nesto u fazonu da nisu bili besni zbog sudjenja nego su cisto vrsili pritisak na sudije. Naravno, ako su nasi dobro preneli tu izjavu.
August 24, 2025Aug 24 4 hours ago, napadaj said:Naravno da Tomašević debilčina kaže da ima draže i lepše pesme od "Igra rokenrol cela Jugoslavija", nešto vezano za SrbijuKretenTomašević odvrne Marantz na max 'Noć je vedra nad Srbijom' kad žena ode kod pedikira Edited August 24, 2025Aug 24 by Amos