August 24, 2025Aug 24 Ja sam to ugasio posle 45 sekundi. Aca je idiot, ne znam kako ga nije sramota ovakvog uretka.Deluje kao da mu je tekst izbacio AI, inače je nivo domaćeg pismenog zadataka iz drugog osnovne. Edited August 24, 2025Aug 24 by kralj
August 24, 2025Aug 24 mislim da sam juce ili prekjuce, naleteo na ovo na tvu, video tomasevica kako pricy o 200k maraka koje su dali u humanitarne svrhe i okrenuo na ancient aliens.
August 24, 2025Aug 24 ..al mozda je dobro, mene je prosto iseko first contact sa tomasevicemdobra 'zoda ancient aliens bejase.
August 24, 2025Aug 24 Nadao sam se da će Koturović biti obučen kao šaman, ali avaj. Tomašević i Rebrača najdosadniji.
August 24, 2025Aug 24 nije im pisalo na cjaci transparentu "hocu da budem zabavan"^za kotura kapiram da ima i svetovno i duhovno odelo, u zavisnosti od okaziona.
August 24, 2025Aug 24 Naravno da Tomašević debilčina kaže da ima draže i lepše pesme od "Igra rokenrol cela Jugoslavija", nešto vezano za SrbijuKreten
August 24, 2025Aug 24 Narator kreten kaže da je mafijaška pudlica smislila balkon, a onda se polavljuje i pudlica i kaže da je to nekom drugom palo na pamet, pa je usvojeno
August 24, 2025Aug 24 5 minutes ago, napadaj said:Narator kreten kaže da je mafijaška pudlica smislila balkon, a onda se polavljuje i pudlica i kaže da je to nekom drugom palo na pamet, pa je usvojenobitno je da chovke prenese pelcer trofeja i na ovu posadu i karija
August 24, 2025Aug 24 6 minutes ago, napadaj said:Narator kreten kaže da je mafijaška pudlica smislila balkon, a onda se polavljuje i pudlica i kaže da je to nekom drugom palo na pamet, pa je usvojenoklošari sa blicaSpoiler