August 25, 2025Aug 25 22 hours ago, uini said:ja se stvarno nadam da ce defanzivu najpre da popravi: ima brze noge, nije debeo, pametan je a ima sajz - prakticno ima sve fundamente da bude makar dobar defanzivac, umesto jako los.Ima. Isti Nedovic. Edited August 25, 2025Aug 25 by Djuro
August 25, 2025Aug 25 18 minutes ago, Djuro said:Ima. Isti Nedovic.top mi izgleda puno snaznije od nemanje, plus pise da je 198cm dok je nedovic malo preko 190samo na te karakteristike plus noge koje nisu olovne kao vasine npr, bi trebalo da je bolji defanzivno
August 25, 2025Aug 25 Malo je igrača sa kojima Top ima manje dodirnih tačaka od Nedare. Kreativan fajnd.
August 25, 2025Aug 25 29 minutes ago, kralj said:Jel ćemo neki podforum?sta ce nam to, ja sam na voxu bas pizdeo od tih 14 tema od kojih pratis tri:otvoris srbija live, ostalo live i ciao. imas vec maticnu srbiju kao trecu temu, gde moze da se diskutuje i opet ciaomislim, sve okej, samo se zalim. plus mislim da je ispravno potforum, sto onda bude jos groznije
August 25, 2025Aug 25 14 minutes ago, uini said:sta ce nam to, ja sam na voxu bas pizdeo od tih 14 tema od kojih pratis tri:otvoris srbija live, ostalo live i ciao. imas vec maticnu srbiju kao trecu temu, gde moze da se diskutuje i opet ciaomislim, sve okej, samo se zalim. plus mislim da je ispravno potforum, sto onda bude jos groznijeJe l` da ocekujem i sada da me "pocastis" kao onda za Ristica?
August 25, 2025Aug 25 29 minutes ago, kronostime said:Je l` da ocekujem i sada da me "pocastis" kao onda za Ristica? zasluzio si mnogo vise, nego mi nije dala moderacija da te bijem :/
August 25, 2025Aug 25 23 hours ago, cartman said:Bez blama su u segmentu "svi mrze Srbe" izlagali da niko od nasih nije bio u petorci šampionata. Divca su zamenili Komazecom. Naravno uz potenciranje da nikom nije bilo milo sto smo tamo i da namerno nisu izabrali Jugoslovene u prvu petorku.Pa šta, i Komazec je Srbin
August 25, 2025Aug 25 14 minutes ago, JPM said:On 24. 8. 2025. at 10:31, Venom said:Ako ste propustili Aca sa ekskluzivom na 02:00zasto nas mrzis? :( Edited August 25, 2025Aug 25 by freakns
August 25, 2025Aug 25 Počinje prvenstvo, a niko se svađa 🥲Kari u fazonu, najbolje što mogu da vam ponudim je da ne vodim malog Topa.Bedan pokušaj i nedovaljan da se Srbi pokolju.Sad svi čekamo prvenstvo u zajedništvu i dobroj atmosferi 🤢 Edited August 25, 2025Aug 25 by Hele
August 25, 2025Aug 25 @Hele , imas poentu, atmosfera kojekude je without any sense of urgency a tako se ne osvajaju titule. mora narod da zapne, obrisali su nam taj deo memorije, kako smo u stara vremena svi davali snagu mpontiroki ili peji da dadnu kosh.