August 23, 2025Aug 23 pošto je izviždan u areni, mile je rešio da poseti reprezentativce pred odlazak u rigu
August 23, 2025Aug 23 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:kad bi maler mogao da zvuči, bio bi ova “pesma”45sekundi sam gledao ovaj krindzarino - pusite kurac ako ne volite je moja poruka.
August 23, 2025Aug 23 @kud u maglu Simoviću , ne ako ne volite ovu pesmu, kao ti & ja, vec ako ne volite da pusite kurac. koja je poenta da nekome porucis da pusi qrac a njemu ili njoj bas bude drago??
August 23, 2025Aug 23 U Rigu ide sledećih 12 košarkaša: Aleksa Avramović, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Tristan Vukčević.
August 23, 2025Aug 23 Jebo ga Dobric Nikola Loncar necijeg detinjstva Vasa i Jovara nece zdravi docekati/zavrsiti turnir a onda jao mama moja golisava
August 23, 2025Aug 23 Ocekivanih 12, ja sam mozda mislio Davidovac umesto Dobrica zbog pomoci Nikoli Jovicu u "krljanju" sa Doncicem, Wagnerom, Fontecchio-m itd ali svakako 12 igraca koji su bili i najrealniji izbor. Edited August 23, 2025Aug 23 by Borca
August 23, 2025Aug 23 dobric je dao veci doprinos u parizu, gde je bio prva petorka, mozda je zato dobio prednost u odnosu na dedu koji bi trenutno mozda bio malo bolji fit, ali to su nijanse.
August 23, 2025Aug 23 Just now, Nikodije said:dobric je dao veci doprinos u parizu, gde je bio prva petorka, mozda je zato dobio prednost u odnosu na dedu koji bi trenutno mozda bio malo bolji fit, ali to su nijanse.sve okej, ja nisam fan dobrica, naprotiv ali kapiram.
August 23, 2025Aug 23 Ako neko ume da izvuce maksimum iz Dobrica, to je Kari. Otuda se ic ne brinem, iako je imao groznu sezonu. Imao je bitnu ulogu na oba prosla takmicenja , sto kaze Nikodije, vrv je to odnelo prevagu plus sto Kari ocigledno veruje Tristanu i Petrusevu pa nije bilo potrebe za DeDom
August 23, 2025Aug 23 Mozda nas ovaj Nikodije zajebava... Zao mi za Dedu, treba nam 13, 14 igraca - Fiba mafija
August 23, 2025Aug 23 21 minutes ago, Nikodije said:U Rigu ide sledećih 12 košarkaša: Aleksa Avramović, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Tristan Vukčević.DeDa pokraden za zlato. Sve izgubili, dabogda
August 23, 2025Aug 23 6 minutes ago, W.F.C. said:Mozda nas ovaj Nikodije zajebava... Zao mi za Dedu, treba nam 13, 14 igraca - Fiba mafijazar nije ranije bio uvek jedan u civilu(slučaj radman)?