August 18, 2025Aug 18 2 hours ago, uini said:ako te zabole da dokazujes, onda mojne da tvrdis da je bas tako. samo to kazem. ti si neki random nick sa inferneta, zasto bih ti verovao na oneliner.cim mi posaljes nekakakv relevantan dokaz, ja ti kazem, fins fleete, u pravu si.Dobro, anonimni uini sa interneta. Juna meseca moja lajna na x bila puna tih informacija, dovoljno da bi me ubedilo ocigledno. Ako ti je bitno trazi, ako nije tvoja stvar. Meni nije dovoljno bitno da pobedim u internet raspravi da bih ulagao svoje vreme u ovo.
August 19, 2025Aug 19 4 minutes ago, spaceploitator said:nemojte nista da pisete do prvenstva plzTo je svetsko, trebalo je na prethodnoj prestati 😢
August 20, 2025Aug 20 ne volim ova avansna advertajzing kurcenja u situaciji gde nemamo tozla skoro cetvrt-veka, k'o cetvrt-bureka. cak se i rimuje
August 20, 2025Aug 20 Ja sam u tom ključu i razumeo poruku vreme je. Ne vidim nikakvo kurčenje, samo vreme je da opet budemo prvaci. Kurčenje bi bilo da Rakočević vozi neki od onih svojih meklarena sa tri astro kuje na zadnjem sedišu, a Darkelja se kroz krovni prozor dere jebaćemo vam svima kevicu.
August 20, 2025Aug 20 nije kurčenje i simpa je spot ali i ja sam pretrnuo u strahu da ne izdžinksujemo