Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nije ni cudo sto su on i Teo kumovi..

jel teo na nekoj sns listi?

to sto ima hotel ne znaci da je od ove fele o kojoj pricamo.

licno sam prisustvovao situaciji u kojoj je svoje osoblje, pre 6-7 godina, zastitio od visoke pozicionirane i prosecno bahate sns ekipe

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

3 hours ago, uini said:

licno sam prisustvovao situaciji u kojoj je svoje osoblje, pre 6-7 godina, zastitio od visoke pozicionirane i prosecno bahate sns ekipe

Mozda je zato onako oteran bez reci...

10 hours ago, uini said:

Taj hotel je bio baza za cacije da deluju u toku izbora u Kosjericu.

3 hours ago, Fins fleet said:

Taj hotel je bio baza za cacije da deluju u toku izbora u Kosjericu.

teo obezbedio prostor, krle rakiju, rebraca dug, macvan konju glavu i onda je tomasevic sve to osvestao iako nema jurisdikcije ali voli.

keshelj samo promenio prezime u sheshelj i ciao.

Šta se dešava sa Jokarinim stricem? Jel u pritvoru?

Što se mene tiče i ove deklarativne podrške - tipa Đokovićevog pumpanja, današnje vreme je pretvorilo u licemerje. Zadovoljavamo se kao šiparice i glorifikujemo kad šeruju storije sa protesta dok stojimo na pendrekomet kerina i čekamo da dobiju naređenje za juriš. Taj Đoković, Bogdan, Željko Obradović imaju mnogo manje da izgube od prosečnog deteta od 15 godina kojem se desi i da se bori za život, a vrede svaki kao hiljadu ljudi kad bi pošli za primerom Štimca.

Mene politički stavovi sportista nikad nisu interesovali, iskreno rečeno, čak bih se dobro preispitao da na izborima glasam kao što masovno glasaju profesionalni sportisti.

Ali ovo već dugo nije politika, ovo je civilizacijski izbor da li si čovek ili životinja, a za taj izbor ti škole ne trebaju.

Edited by kralj

Ti sportisti o kojima ti pričaš su pre svega milioneri, a kao što znamo milionere boli tri kurca za probleme običnog čoveka. U najboljem slučaju će pomoći prijateljima prijatelja tako što će obezbediti skup lek ili nedostupno lečenje i hvala im na tome. Mi u našim idolizacijama dnašnje industrije zabave zaboravljamo da je cela istorija samo istorija klasne borbe. Sportista na strani naroda u uličnim borbama je veliki izuzetak, a ne pravilo.

28 minutes ago, kralj said:

Šta se dešava sa Jokarinim stricem? Jel u pritvoru?

Što se mene tiče i ove deklarativne podrške - tipa Đokovićevog pumpanja, današnje vreme je pretvorilo u licemerje. Zadovoljavamo se kao šiparice i glorifikujemo kad šeruju storije sa protesta dok stojimo na pendrekomet kerina i čekamo da dobiju naređenje za juriš. Taj Đoković, Bogdan, Željko Obradović imaju mnogo manje da izgube od prosečnog deteta od 15 godina kojem se desi i da se bori za život, a vrede svaki kao hiljadu ljudi kad bi pošli za primerom Štimca.

Mene politički stavovi sportista nikad nisu interesovali, iskreno rečeno, čak bih se dobro preispitao da na izborima glasam kao što masovno glasaju profesionalni sportisti.

Ali ovo već dugo nije politika, ovo je civilizacijski izbor da li si čovek ili životinja, a za taj izbor ti škole ne trebaju.

Prisustvo na terenu je najviši čin podrške, tu se slažemo. Pored Štimca mogli su se vidjeti i drugi (Bodiroga, Milenko Topić (redovan), Branko Lazić, Vladimir Lučić, Mića Berić itd)... Jbg znamo svi kako bi prisustvo jednog Noloa uticalo na proteste.

22 minutes ago, Amos said:

Ti sportisti o kojima ti pričaš su pre svega milioneri, a kao što znamo milionere boli tri kurca za probleme običnog čoveka. U najboljem slučaju će pomoći prijateljima prijatelja tako što će obezbediti skup lek ili nedostupno lečenje i hvala im na tome. Mi u našim idolizacijama dnašnje industrije zabave zaboravljamo da je cela istorija samo istorija klasne borbe. Sportista na strani naroda u uličnim borbama je veliki izuzetak, a ne pravilo.

Slažem se - nije do njih, već do nas koji takvo onlajn tapšanje po ramenu glorifikujemo kao da je herojstvo. Pre neki dan slušam ženu, jedna od većih intelektualki koje znam. Ima sina studenta – svakodnevno na ulici, u prvim redovima, viđa se na snimcima, a ona oduševljeno priča kako je „naš Nole“ šuknuo Vučiću na Vimbldonu. Rekao sam joj otvoreno da je njen sin sto puta veći heroj i da o Đokovićevom herojstvu više ne mogu da slušam.

S druge strane, kada Fonovci najave da im Nole dolazi na fakultet, skupi se pet hiljada ljudi. I to je okej takav simbol nam jeste potreban i treba ga negovati, dragocen nam je makar i ovako, kad instagramiše iz Londona ili nekog mondenskog letovališta. Ali hajde da ne preterujemo i takve gestove proglašavamo za herojstvo dok ljudi istovremeno krvare.

17 minutes ago, Jesper23 said:

Prisustvo na terenu je najviši čin podrške, tu se slažemo. Pored Štimca mogli su se vidjeti i drugi (Bodiroga, Milenko Topić (redovan), Branko Lazić, Vladimir Lučić, Mića Berić itd)... Jbg znamo svi kako bi prisustvo jednog Noloa uticalo na proteste.

Pa ja ne poznajem nikoga ko se na taj način ne angažuje, pa se međusobno ne čašćavamo herojstvom, bar dok neko stvarno ne poturi leđa (u tom smislu je primer Štimeta superiorniji od svih ovih ostalih koji su izašli na ulicu kad je veliki skup i opalili selfi). Oftopičimo sad i previše, može tema da se otvori, mada i nije neka naročita tema.

48 minutes ago, kralj said:

Oftopičimo sad i previše, može tema da se otvori, mada i nije neka naročita tema.

ali tema fantazi & selbriti podrska protestima bi vec bila nesto.

5 hours ago, uini said:

teo obezbedio prostor, krle rakiju, rebraca dug, macvan konju glavu i onda je tomasevic sve to osvestao iako nema jurisdikcije ali voli.

Jedno od toga je istina, ostalo si dodao da bi relativizovao.

Edited by Fins fleet

2 minutes ago, Fins fleet said:

Jedno od toga je istina, ostalo si dodao da bi relativizovao.

sta je istina. mozda je teodosic inkognito cjaci ali ja sam guglao i nisam mogao nista da nadjem na temu, tako da, dok mi ne prilozis neke konkretne dokaze, ni to nije istina.

3 minutes ago, uini said:

sta je istina. mozda je teodosic inkognito cjaci ali ja sam guglao i nisam mogao nista da nadjem na temu, tako da, dok mi ne prilozis neke konkretne dokaze, ni to nije istina.

Sta nije istina? U tom hotelu su se skupljali u toku izbora, dokumentovano i opste poznato, zabole me da ti dokazujem. A ako proturas da je to bez njegovog znanja, znas kako, zabole me sve i da jeste, snosi odgovornost.

Just now, Fins fleet said:

U tom hotelu su se skupljali u toku izbora, dokumentovano i opste poznato, zabole me da ti dokazujem.

ako te zabole da dokazujes, onda mojne da tvrdis da je bas tako. samo to kazem. ti si neki random nick sa inferneta, zasto bih ti verovao na oneliner.

cim mi posaljes nekakakv relevantan dokaz, ja ti kazem, fins fleete, u pravu si.