August 17, 2025Aug 17 ako cedi igra kao carmelo u najboljim danima, uzece medalju, jer ce sengun da isporuci svoje.edit @venom Edited August 17, 2025Aug 17 by uini
August 17, 2025Aug 17 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:да ли ће капитен да прескочи ћаци крстића?Nije valjda i Krstic njihov jbt?
August 17, 2025Aug 17 59 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:да ли ће капитен да прескочи ћаци крстића?To nam računaju, ali ne računaju medalje. Neznalice
August 17, 2025Aug 17 1 hour ago, Zli Gli said:Nije valjda i Krstic njihov jbt?Ma jok bre. To su samo klevete koje ruse KSS pred euroNOVA portalOvo ime niste očekivali: Nenad Krstić na listi SNSNenad Krstić, bivši košarkaš Partizana i potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, nalazi se na listi Srpske napredne stranke za beogradske izbore. On za Nova.rs navodi da je nestranačka ličnost, a iak
August 17, 2025Aug 17 Drug mi radi honorarno za njega tj. njegovu destileriju Krstic, valja rakije i valjda neke likere, ne znam kako mi nije pomenuo da je sns olosJedan uzas
August 17, 2025Aug 17 Da da, i on i Mačvan ćaci govna, a rekao bi da poseduju neku dozu inteligencije
August 17, 2025Aug 17 2 minutes ago, goofs said:Da da, i on i Mačvan ćaci govna, a rekao bi da poseduju neku dozu inteligencijeKao da je BBIQ proporcionalna podršci SNSu.
August 17, 2025Aug 17 Nisam ni ja znao za Krleta. Baš jedan bedak. Ajde ova prosečna sirotinja tipa Mačvan ili Rebrača koji je puko, ali šta njemu treba to, obrnuo je milione od NBA do Rusije. Jebala ga rakija i biznis.
August 17, 2025Aug 17 28 minutes ago, Venom said:Nisam ni ja znao za Krleta. Baš jedan bedak. Ajde ova prosečna sirotinja tipa Mačvan ili Rebrača koji je puko, ali šta njemu treba to, obrnuo je milione od NBA do Rusije. Jebala ga rakija i biznis.meni je uvek delovao kao lošak.