July 22, 2025Jul 22 Filozof nije bio loš poster, šteta što je odlučio da umre na brdu Boriše Simanića.
July 22, 2025Jul 22 filozof manijak? on je kao toni montano, ima vrhunski hit koji je zapravo cover ali posle samo proizvodi njesra,
July 22, 2025Jul 22 muzika ti je kano umiveno gladijatorstvo, kad više ne štancaš hitove odma te svi zaborave a i ovi što te ne zaborave samo te zajebavaju što već 40 godina sviraš smo jednu te istu rstva
July 22, 2025Jul 22 samo drugi album plavog orkestra, sve ostalo je njesra.Hitlerovom sinu sada griješ pituBacila si moju od zumbula kitu(Hitlerovom sinu sada griješ pitu)(Bacila si moju od zumbula kitu)
July 22, 2025Jul 22 43 minutes ago, goofs said:možda je na ovo mislio kad je pričao o poniženju i patnji moguce da mu je vucic nesto obecao sto nije ispunio, a borisa znajuci da vucic voli da se identifikuje sa srbijom na storiju je stavio "srbijo, nanela si mi zalost i bol". Edited July 22, 2025Jul 22 by Nikodije
July 22, 2025Jul 22 I dalje stojim iza onog što sam rekao..A Žvalonja je profesor emeritus iskorišćavanja nabačenih voleja.
July 22, 2025Jul 22 1 hour ago, Milošica said:Okačena je danas ta slika na Aleksandrovom instagram profilu.zašto ga zoveš aleksandar
July 22, 2025Jul 22 3 minutes ago, Hele said:Jel sad shvataš sine?Nisam mislio na suštinu, nego na formu, tata.
July 22, 2025Jul 22 On 20. 7. 2025. at 11:02, Amos said:Moj lični rant je na posmatranje ljudi u okviru sporta kao industrije zabave i kako se očas pretvore u životinje ili bogove, u zavisnosti od prilike. Na to je pridodato što je neko ozbiljno životno osakaćen a ovde se kačilo etiketiranje tipa govno i nek sačeka penzijicu od četrdesete. Uopšte ne govorim o Boriši ili njegovom igranju za reprezentaciju, samo o pretvaranju u krda.Preterivanje je nazvati ga govnetom jer ne znamo detalje i verovatno da ne možemo ni da zamislimo kakve posledice je povreda ostavila na njegovo psihofizičko stanje, ali preteruješ malo i ti. Na primer, nema šta da čeka penziju do četrdesete kada ovog trenutka ima mesečnu platu reda velične deset hiljada evra. Najmanje što može da se uradi za njega je da se ima razumevanja za nejasne objave sa njegove strane i da mu se doživotno obezbedi najbolja moguća medicinska nega. Visoka penzija mu svakako sleduje. Van toga meni ništa ne pada na pamet. Mislim da ne bi bilo fer prema svim drugim invalidima izmisliti neki specijalni instrument finasijse pomoći za njega koji i pored trajnog fizičkog oštećenja i dalje radno sposoban i uspeva da zaradi izuzetno visoke prihode. Šta ti misliš da bi trebalo uraditi?