namenski Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 Kada je ima, bude 5 - 6 evra/kg, doduse nikada je nisam video ni pazario na primorju nego po pravilu na cetinjskoj pijaci, nabode se 10-ak puta u godini...
Bujodrag Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 5 hours ago, maheem said: Prvi put pazario tuna steak i uspeo sam da ga sjebem. Ispekao ga bogovski al sam ga prethodno presolio. Nije za kod nane Chohano, beše jestivo kad se pomešalo sa pirinčem i povrćem. Povrće ispalo super iako nemam vok pa sam ga morao spremati u šerpi: ljubicasti luk, shitake, paprika, mrkva, bluk, zelena boranija, bambus, sojine klice, kineski kupus, brokoli, soja sos i malo fiske sausa. Nisam isao na pijacu pa nisam imao one duguljaste repe. No svejedno, kidanje! Moram vok pazariti. Gledao na negdeu kad Džejmi Proliver sprema tuna stejk i jako poželeo da jedem to ali nikad nisam došao u situaciju da kupim tuna stejk nit mi je palo na pamet da ga tražim negde. Ali pamtim komad tune na tiganju iz tog njegovog videa. Njam. Sigurno se može naći na netu
maheem Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) Sećam se - dva stejka na dva različita tiganja, nemojte prepeći Šta se dešava s njim? Je l žestoko bankrotirao? Ne: super pašteta na super lebu. Idem da iskopam paradajz sa dna frižidera Edited October 13, 2019 by maheem
mlatko Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Kad smo vec kod riba na tiganju, losos mi je jedna od najboljih stvari sto moze izaci sa tiganja. Lako se i brzo spremi, (naravno ako je fino posecena na snicle) ukus je u zavisnosti od masnoce slatkast, pospes sezamovim semenkama i malo aceto balsamico odgore. Uz rizu, bude ko posna sarma, malo kostiju ima i lako ih je odvojiti. veoma zahvalno jelo, samo naci svezu (crvenkastu) i socnu. meni licno ta njena masnoca (ispod koze) ne smeta previse, malo pojedem malo ostavim sa kozicom koja ako nije bila u dodiru sa tiganjom ne izgleda prilicno ukusna... gnjecava bude. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
renne Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 28 minutes ago, maheem said: Sećam se - dva stejka na dva različita tiganja, nemojte prepeći Šta se dešava s njim? Je l žestoko bankrotirao? Ne: super pašteta na super lebu. Idem da iskopam paradajz sa dna frižidera totalno pukao finansijski sad fura vegetarijanstvo
nisam ja Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Propo. Ja ga otpratio zbog tog veg prefiksa.
maheem Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Pa dajte da mu skupimo neku crkavicu da bar stane na noge, dobar je čovek :(
Jumanji Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Niko kao Dzejmi, taman nikad vise ne stavio meso na tiganj, a ova faza je valjda zbog novog veg kuvara...??
renne Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 Jagnjeće kolenice, krumpiri, paprike, šargarepa, kajmak
Ras Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 ^Najs! Peče se patlidžan, sos od mlevenog mesa već spreman, uskoro će se sjediniti.
Frank Pembleton Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Jagnjeće kolenice, krumpiri, paprike, šargarepa, kajmakDe si uzo jagine kolenice? ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 ako je puko sa restoranima, treba to da poslozi u glavi. a to znachi puko svuda, skoro sigurno. mnogo ambiciozan momak.sent from bubamoto
Recommended Posts