Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Pa ima luk na slici, što je luk(ava) provokacija.

Ok, nije smešno :(

Posted (edited)

:D 

meni jeste

ne, tj. uskoro, grašak i ćufte, old skul totalno

Edited by aram
Posted
1 hour ago, renne said:

Vešalica
b8cd6c842c37946998d92f80a031841e.jpg

malo je to ajvara!

i meni je smešna lukava provokacija :D

Posted

e to je onaj sa druge teme

ja sam mislio da luk ne valja samo kad se prži :cry:

Posted

kad kačimo popare da vidimo ko ima lepšu? :happy:

Posted (edited)

e aj, čuvaću stari leba za tu priliku :D

Edited by ordi
Posted

Popara za doručak kad malo zahladi.

Ovo sa lukom ne vidim kao provokaciju, sve dok nije dinstan ispred Palate pravde Italijanskog konzulata. Uostalom, umetnik je prisutan, pa neka se izjasni.

Posted

a je l kidate leba za poparu rukom il nožem kao ja sečete na gotovo identične komadiće?

Posted

Kidam po seljački, provincijalno, izbeglički, a ne ko ti buržujka

Posted

Auh brt. Parmi djana melan cana.

Imao tri oveca plava patlidzana u frizu i frisko napravljenu domatu od sljivar paradajza. Isekao patlidzan uzduz na centimetarske kriske, dobro posolio, povanglio i ostavio pola sata da pusti vodu. Oprao, osusio, pa kratko isprzio na mulju. Za to vreme napravio sosu od

dinstane glavice crnog luka

i dva cena bluka presecena na pola (izvadio na kraju, ko voli moze da ostavi), litra domate i malo bibera i origana. Nabacao u zemljanu posudu red patlidzana, red sosa sa posutim parmezanom, pa tako do poslednjeg sloja patlidzana. Na vrh polegao tanko secenu mocarelu i ubacio u rernu na pola sata. 

Zalio iznenadjujuce odlicnim tikveskim vinom Barovo, srpska vina kek. 

Sve pazarila danas za PM i za papucaki a ako ne pre, eto za vikend, po svoj prilici, da se pogostim, ali uz Tamjaniku Spasic, ev. Varijantu Aleksandrovic [emoji173]
Posted

sad jedem bavarske kifle namazane abc sirom vlašac, suvom pečenicom i podravkinim blagim ajvarom, a za salatu domaći paradajz sladak ko med sa crnim maslinama i feta sirom.

Posted

Popara je nešto odvratno i šabanski.

Pržiti cluk je već ozbiljna veština.

Oni onesposobljeni nek zapuše nos ili nek jedu poparu ili nek se obrate ugodnoj i dobrodušnoj moderaciji.

No, oni koji stvarno žele da testiraju krajnje granice svojih čula u najpozitivnijem smislu te reči nek sačekaju da sutra ili prekosutra izvadim komad ovce iz novokupljenog mrzivača pa nek pročitaju moj elokventni izveštaj.

Ako budem dovoljno dobrodušan i ako me stenjanje od obžderavanja ne  spreči da čekićam po tastaturi.

26 minutes ago, ordi said:

sad jedem bavarske kifle namazane abc sirom vlašac, suvom pečenicom i podravkinim blagim ajvarom, a za salatu domaći paradajz sladak ko med sa crnim maslinama i feta sirom.

Njam

Meni komšinica donela neki makedonski koziji sir koji je sama obogatila muljem i ruzmarinom a imam i neki skoro korektni sušeni paradajz iz linde. I pržene komade neke mrtve životinje.

Ako ovako nastavim, ugojiću se.

Sutra ili prekosutra da se obrijem, ovekovečim slučaj i zaboravim sve to. 

Video danas jednu lepu devojku kad sam se vraćao iz dometa zdravlja i značajno je pogledao. I primetila je moj pogled i uzvratila ga je. Kontam da štap možda izgleda kul.

Ali ništa od toga.

Okrenuo sam se kad je prošla.

Ona nije. 

Moram još vežbati  :dry: