Klara Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Krofne su upravo prijavile ShanJana moderaciji zbog provociranja krize identiteta.
Klara Posted April 10, 2024 Posted April 10, 2024 Danas musaka sa blitvom, jedno od omiljenih jela u proleće. 7 2
Popular Post Sandradjer Posted April 11, 2024 Popular Post Posted April 11, 2024 Rucak poranio, kao neki dorucko-rucak. Takav mi horopskop danas Jaja sa povrcem i suva leba i sira 7 3
Ras Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 (edited) Prethodnih dana sam sa posla jurio kući, iscrpljen pravo u krevet. Danas sam se usudio, da kratko prošetam do centra grada, samo da bi se, još uvek nedovoljno oporavljen od virusa osetio nesigurnim u masi sveta. Sada, nakon obroka i uz kafu mnogo bolje! Patlidžan i ljuta paprika pečeni su juče. Na ulju sam najpre zagrejao origano, dosta sitno seckanog belog luka, malo aleve paprike i kašiku paste od paradajza, pa sručio prethodno usitnjen pelat, a zatim i grubo nasečen patlidžan i papriku. Malo razredio pasta vodom, posolio i pobiberio. Mmmmm, pasta dostojna ovog sunca danas! Edited April 11, 2024 by Ras 6
Sandradjer Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 57 minutes ago, Ras said: Zar? Moguce da sam pod jakim utiskom. Samo polako i bez zurbe 1
Dada Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 On 31. 3. 2024. at 15:10, Ras said: U čast otvaranja onog restorana, jelo po rp g-dina: https://youtu.be/N4pOaUKoJGQ Sve sam uradio po uputstvima sa linka, osim što sam u jelo dodao i svinjski file. Meso je prethodno pripremio na tiganju u velikim komadima, pa nakon što je odmorilo, izrezao na ražnjiće i umešao sa ostatkom. @Ras Pravila i ja! Bio si u pravu, nije bilo kiselo. Nisam imala svezu zalfiju i preskocila sam ljutu papriku i koru od limuna, ostalog sam se drzala. Zadovoljna sam, kao lazanja sa patlidzanom. Volela bih da je ukus patlidzana intenzivniji (bas volim patlidzan), ali je ocekivano s obzirom na kolicinu testa i paradajza. Ovi ceriji koje si stavio odozgo bas doprinose izgledu, ali sam preskocila ovog puta, za goste ce biti i zalfija i ceri (jednog dana). 6
Popular Post Sandradjer Posted April 26, 2024 Popular Post Posted April 26, 2024 Ima se, moze se. Kukala sam pre neki dan da sam gladna. Izazivam puta500 da pokaze svoj suljpa 6 4
Lancia Posted April 26, 2024 Posted April 26, 2024 27 minutes ago, gone fishing said: lepo izgleda, možeš da se udaš Malo je zamazan tanjir, to kod mene ne bi proslo 1
Sandradjer Posted April 26, 2024 Posted April 26, 2024 43 minutes ago, Lancia said: Malo je zamazan tanjir, to kod mene ne bi proslo Ostavi mi onu spavacicu da u nju suze ronim 2
Recommended Posts