Klara Posted April 9 Posted April 9 Krofne su upravo prijavile ShanJana moderaciji zbog provociranja krize identiteta.
Klara Posted April 10 Posted April 10 Danas musaka sa blitvom, jedno od omiljenih jela u proleće. 7 2
Popular Post Sandradjer Posted April 11 Popular Post Posted April 11 Rucak poranio, kao neki dorucko-rucak. Takav mi horopskop danas Jaja sa povrcem i suva leba i sira 7 3
Ras Posted April 11 Posted April 11 (edited) Prethodnih dana sam sa posla jurio kući, iscrpljen pravo u krevet. Danas sam se usudio, da kratko prošetam do centra grada, samo da bi se, još uvek nedovoljno oporavljen od virusa osetio nesigurnim u masi sveta. Sada, nakon obroka i uz kafu mnogo bolje! Patlidžan i ljuta paprika pečeni su juče. Na ulju sam najpre zagrejao origano, dosta sitno seckanog belog luka, malo aleve paprike i kašiku paste od paradajza, pa sručio prethodno usitnjen pelat, a zatim i grubo nasečen patlidžan i papriku. Malo razredio pasta vodom, posolio i pobiberio. Mmmmm, pasta dostojna ovog sunca danas! Edited April 11 by Ras 6
Sandradjer Posted April 11 Posted April 11 57 minutes ago, Ras said: Zar? Moguce da sam pod jakim utiskom. Samo polako i bez zurbe 1
Dada Posted April 12 Posted April 12 On 31. 3. 2024. at 15:10, Ras said: U čast otvaranja onog restorana, jelo po rp g-dina: https://youtu.be/N4pOaUKoJGQ Sve sam uradio po uputstvima sa linka, osim što sam u jelo dodao i svinjski file. Meso je prethodno pripremio na tiganju u velikim komadima, pa nakon što je odmorilo, izrezao na ražnjiće i umešao sa ostatkom. @Ras Pravila i ja! Bio si u pravu, nije bilo kiselo. Nisam imala svezu zalfiju i preskocila sam ljutu papriku i koru od limuna, ostalog sam se drzala. Zadovoljna sam, kao lazanja sa patlidzanom. Volela bih da je ukus patlidzana intenzivniji (bas volim patlidzan), ali je ocekivano s obzirom na kolicinu testa i paradajza. Ovi ceriji koje si stavio odozgo bas doprinose izgledu, ali sam preskocila ovog puta, za goste ce biti i zalfija i ceri (jednog dana). 6
Popular Post Sandradjer Posted April 26 Popular Post Posted April 26 Ima se, moze se. Kukala sam pre neki dan da sam gladna. Izazivam puta500 da pokaze svoj suljpa 6 4
Lancia Posted April 26 Posted April 26 27 minutes ago, gone fishing said: lepo izgleda, možeš da se udaš Malo je zamazan tanjir, to kod mene ne bi proslo 1
Sandradjer Posted April 26 Posted April 26 43 minutes ago, Lancia said: Malo je zamazan tanjir, to kod mene ne bi proslo Ostavi mi onu spavacicu da u nju suze ronim 2
Recommended Posts