Sandradjer Posted February 20 Posted February 20 Nikad bolji svinjski vrat. Sve sam pojela, i iz ostalih tanjira sto je ostalo, i dao mi je kuvar jos jednu salatu na racun kuce kad je video koliko sam gladna 7 1
Sandradjer Posted February 20 Posted February 20 (edited) Morava . Ne znam restorane gde se moze jesti dobro meso Edited February 20 by Sandradjer
Milošica Posted February 20 Posted February 20 E taman je ćale blizu pa da ga iscimam da mi donese za večeru. Njihov tatar biftek mi se baš svideo. Jebem ti i nanogicu i sve. 4
Eleniko Posted February 21 Posted February 21 Bilo juče, žena iskidala biryani. To joj je signature dish. Već dan kasnije kvaliteta u sunovratu, ne znam ni šta je ovo skuvala ni šta je 'tela da postigne tj čemu je stremila. Nisam komentarisao, iskazao sam zahvalnost zbog samopregora. 7 1 1
Sandradjer Posted February 24 Posted February 24 3 minutes ago, x500 said: Kakav apetit, sta uradi teretana 1 1
Lancia Posted February 24 Posted February 24 9 minutes ago, x500 said: Pa de vitasok sa ovim cudom od hrane, crni ti?¿ 1
Eleniko Posted February 24 Posted February 24 bre lancia vidi se da si gastos koji je pre 30 godina napustio srbiju to se nekad zvalo vitasok danas se zove - žuti sok 1
Lancia Posted February 24 Posted February 24 2 minutes ago, Eleniko said: bre lancia vidi se da si gastos koji je pre 30 godina napustio srbiju to se nekad zvalo vitasok danas se zove - žuti sok Vitasok ima tu eroticnu notu u nazivu, zuti sok je ono bas prostakluk. 1 1
Lancia Posted February 25 Posted February 25 Normalno sam pravim pljeske kakvih nema u svet, al me sad mrzelo, pazario neki first aid burger u Lidlu od angus mesista, pa jos ekolosko sa x zvezdica. Prvo sam rodio mecku da ga otvorim, kaze povuci ovde, ono ode katon ispod folije, seckaj makazama, ne ide, razvlaci foliju, otegla se metar, nece da pukne...elem skoro nesto ovako grozno nisam pojeo, meso uopste nije umesano, samo samleveno, nasao i dve koske, raspade se na pet delova, bezukusno, bljak. Ako ima tamo kod vas, no no za kupiti.
Recommended Posts