Cash Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ako si siguran u pobedu Svitoline onda probaj da ce da uzme set kvota isto nije losa.
189- Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 (edited) u maxbetu kvota 2 na nurkica over 9.5. starter mozgov trejdovan u cavse tako da ce nurkic verovatno startovati posto je jedini legit centar u denveru. u poslednje cetiri utakmice sa klupe je belezio u proseku 12.7 poena. ocekujem da odigra vise od 23 minuta koliko je igrao u proseku na ova cetiri meca. da ne zaboravim, za tih 23 minuta je uzimao oko desetak suteva. Edited January 7, 2015 by 189-
radar Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ako si siguran u pobedu Svitoline onda probaj da ce da uzme set kvota isto nije losa.Da sam siguran, stavio bih kucu i imanje [emoji2] To je bio samo predlog za one koji vole vise da rizikuju. Da sam u nekom hot streaku, uplatio bih, ali ovako... tek je pocela sezona, pa ne srljam.
Zli Gli Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 u maxbetu kvota 2 na nurkica over 9.5. starter mozgov trejdovan u cavse tako da ce nurkic verovatno startovati posto je jedini legit centar u denveru. u poslednje cetiri utakmice sa klupe je belezio u proseku 12.7 poena. ocekujem da odigra vise od 23 minuta koliko je igrao u proseku na ova cetiri meca. da ne zaboravim, za tih 23 minuta je uzimao oko desetak suteva. I meni je ovo danas palo prvo na pamet kad je NBA u pitanju, uz dvojku i H2 na Memfis protiv Atlante. Medjutim, onda sam se setio da sam za ovih mnogo godina 10+ puta igrao singlove na ovakve stvari posle trejdova i prolaznost nije bila veca od 50%, valjda zato sto ceo kockarski svet razmislja isto pa se cesto dese neke cudne stvari... Naravno, padao sam kad sam igrao za 50-100 evra a prolazio za 10-20, klasika. Ovako nekako zamisljam tu scenu. Dva ili tri krupna lika prilaze Nurkicu posle treninga i krece spika.. - Nurkicu, majstore, moze fotka? - Naravno, matori. - (Klik klik) E sad kad smo dobili tvoju paznju, zelimo da ti damo ovih 10 000 dolara da izvedes devojku ili koga vec na veceru, i da ti kazemo da veceras neces dati preko 9 poena ni u ludilu. - Hahaha, carevi, pa ja imam godisnju platu dva miliona, nemojte biti smesni, terajte se bre u kurac! - Khm, khm... (repetira pistolj) - Jasno, pet-shes' poena puna kapa, ionako sam preterao u zadnje vreme.. sve najbolje, momci,vidimo se! Dobro, ne mora da znaci da je bas ovako, mozda je i na dobrovoljnoj bazi, ali sam ubedjen da se ovakve stvari desavaju cesto :D
189- Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 (edited) eto, glupander samo nije trebao napraviti treci faul pre poluvremena ali nije uspeo... ako ne prodje, tebe cu kriviti zli Edited January 8, 2015 by 189-
radar Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nadam se da je neko ispratio Svitolinu, ja nisam. Šarapova rutinski. Dabl @1,94 Garcia Lopez Ana
Zli Gli Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 eto, glupander samo nije trebao napraviti treci faul pre poluvremena ali nije uspeo... ako ne prodje, tebe cu kriviti zli A jebote, pa rade nas rutinski i ovako, nemoj bar nasedati na ove ocigledne stvari :D Inace, radare, mislim da ce ti lakse doci Garsija Lopez, to mi je cak zesci zicer danas a kvota je kod mene solidnih 1.57. Ana i Kanepi moze biti jako zajebano iako ne znam u kakvoj su kondiciji, znam da je Kaja bila nezgodna igracica kad je u formi.
radar Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Kako sada stvari stoje, u pravu si, ali ako pukne Ana pojacacu na Lopeza da vratim ulog. Ja sam ga u Mocartu odigrao po 1,55, a vidim da je sada 1,50.
Timmy Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dobice Ana, ne brini :) Evo vec je dobila drugi set.
Miljenko Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Fudbal 0/1, NHL 0/1, NBA 1/2. Real odigrao neocekivano lose. Obicno bar imaju puno sansi, sto sinoc nije bio slucaj. Over lagano, a fiks ko fiks. Cim odigram ravnopravan mec, promasaj. Bolje da se drzim mojih favorit-autsajder tekmi. Nadjoh jedini poluvreme over(bar na ovim za to verovatnim mecevima) i to je jedino pozitivno, sto se desilo juce. NBA fiks je dosao toliko lose, da nije bilo sanse da provucem nesto. Prvi los dan ove godine, moralo je i to da se desi, pre ili kasnije. Fudbal Granada-Sevilla w2 Barcelona-Elche 3+ Kvota 1.85. Ispratih Spance i danas, nadam se da ce Barsa proraditi. NHL Boston-New Jersey w1 Philadelphia-Washington 5+ Minnesota-Chicago 5+ Arizona-Winnipeg 5+ Kvote, 2.12, 2.33. Boston je nocas dobio u Pittsburghu. Potrebni su im bodovi u borbi za playoff mesto, odnosno kontinuitet trijumfa. Philadelphia-Washington, jedan uobicajen over u najavi. Chicago nije dao gol na proslom mecu, Wild igra efikasno na svom ledu, pa mislim da bi moglo biti golova ovde. Arizona ili puno daje ili puno prima, te i ovaj par probah. NBA Toronto-Charlotte H1(-9.5) Portland-Miami w1 Kvota 1.96.Toronto je konacno zavrsio neugodnu turneju po Zapadu. Nekompletni Hornetsi, ne bi trebali biti prevelika enigma za njih. Portland dominantno igra kod kuce; stavih ipak njih, posto su Rocketsi igrali nocas. Tenis jos uvek igram rekreativno. Ispratih ovog vaseg(kako se vec zove), protiv Itoa, uz dva para na gemove. Jos malo i krece AO, to je vec zanimljivije za igru.
radar Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Lu Ye @1,45 Nisam imao sa kim da ga uparim u dabl, pa ode kao singl.
189- Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 A jebote, pa rade nas rutinski i ovako, nemoj bar nasedati na ove ocigledne stvari :D slepac nije igrao u poslednjoj cetvrtini. da je igrao sigurno bi dao jos 2 poena... mora da su mu stvarno prisli sa utokom i pripretili sve u svemu i dalje tebe krivim
radar Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Trebl @1,76 Maccabi (ukljucujuci produzetke) Olympiakos (ukljucujuci produzetke) Barca 1&t12+
Timmy Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Granada -Sevilja, GG - 2.1 Prvo GG - 5.5 Drugo GG - 4.2 GG GG - 19 Na sitno, cisto nisam mogao da odolim ovolikim kvotama :)
Recommended Posts