Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

I ranijih sezona je bilo manje ili vise efikasnih meseci, no ovogodisnja nepredvidljivost ne pomaze. Igram sa nekim minimalnim ulozima (500 dinara za glavne tikete, ovo sire bas sitno) i cekam da krene i MLB. Danas sam dugo razmisljao da li da uopste i igram NBA dablove ili samo jedan siroki uzaludni tiket, pa ih ipak probah na kraju.

Posted (edited)

I kod mene ovih dana serija padanja na jednu. Nocas Colorado. Uhvatio sam Rangerse, Boston i St. Luis (sve fiks i 5+) i Imao 2&5+ Colorado (sve ukupno 150 kvota), a oni ko da igraju u drugoj argentinskoj ligi (0:1). :D

Doduse, vratili mi ulog. Malo li je? :D

Edited by Nesh
Posted

Englezi i Skoti su majstori za davanje golova tamo gde se to ne ocekuje. Na P1+ 7/19 bilans, verovatno najlosiji od kada se kladim.:hail:

Uci ce valjda i jedno kolo, gde ce doci sve ove manje kvote za golove.

Barsa prolazi do poluvremena, dok je Dortmund jedva dao jedan gol, protiv pokojnog Werdera.

Posted (edited)

Samo 2-0.:isuse: Cetiri kontre i svaki put u golmana, da je neki ekstra poznat golman pa i da razumem.

Nema sta, najvise nervira gledanje fudbala. Prvo gomila ovih pasova unazad, a tek promasaji u situaciji kada si sam, bez protivnika u bloku, smor.

Edited by Miljenko
Posted

Izgleda da će me samo Nothingam oboriti opet za jedan gol, to bi bio treći tiket u tri dana za gol :frust:

Posted (edited)

Meni je tiket sa timskim golovima volsebno preziveo ovaj termin (21+ kvota). Dynamo Kyiv daje drugi gol na samom kraju, a i komsijama je dugo trebalo. Ostase Man City tim1+, Juventus tim 2+, Feyenoord tim2+, Heerenveen tim1+, Real Madrid tim1+, Standard tim 1+ i Zvezda tim2+.

Edited by Miljenko
Posted

City ne moze ni iz penala da da gol.:isuse:

Englezi su postali najkilavija liga (ako ne racunam Francuze).

Posted

Soccer,koji daje jake kvote na fudbalu i kosarci ali zato skida utakmice na basketu kao nocas atlanta i dalas,ili skida igrace sa liste za igranje.

Posted

Udje i mec New Jersey-Washington u 5+. Nakon vise od 5 neiskoriscenih PP minuta pred kraj meca, pomirio sam se bio sa time da nece biti gola pre OT. Utakmica u Pittsburghu lagano (uz poraz mojih).

Na sirem je ostao jos Real tim1+. Bacih malo pogled. Koliko su oni impotetntni, a ako se pogleda sastav, to deluje dosta dobro na papiru.

Posted

I posle par tesnih prolaza, docekace me Real na kraju. Nakon onog promasaja Benzeme malopre, tesko ce oni do gola.:dry:

Posted

Ovo mi nikada nije bilo jasno. Nakrcas tolike pare u tim i ne mozes da das bar jedan gol, protiv neke random ekipe.:dry:

Posted

Petak Betis, sinoc Real, znaci da ne igram Atletiko veceras.

Posted

Za prekid serije padanja na jednu, prodje nocas NHL:

61UAVsW.png

:)