Miljenko Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 I ranijih sezona je bilo manje ili vise efikasnih meseci, no ovogodisnja nepredvidljivost ne pomaze. Igram sa nekim minimalnim ulozima (500 dinara za glavne tikete, ovo sire bas sitno) i cekam da krene i MLB. Danas sam dugo razmisljao da li da uopste i igram NBA dablove ili samo jedan siroki uzaludni tiket, pa ih ipak probah na kraju.
Nesh Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 (edited) I kod mene ovih dana serija padanja na jednu. Nocas Colorado. Uhvatio sam Rangerse, Boston i St. Luis (sve fiks i 5+) i Imao 2&5+ Colorado (sve ukupno 150 kvota), a oni ko da igraju u drugoj argentinskoj ligi (0:1). Doduse, vratili mi ulog. Malo li je? Edited February 22, 2020 by Nesh
Miljenko Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 Englezi i Skoti su majstori za davanje golova tamo gde se to ne ocekuje. Na P1+ 7/19 bilans, verovatno najlosiji od kada se kladim. Uci ce valjda i jedno kolo, gde ce doci sve ove manje kvote za golove. Barsa prolazi do poluvremena, dok je Dortmund jedva dao jedan gol, protiv pokojnog Werdera.
Miljenko Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 (edited) Samo 2-0. Cetiri kontre i svaki put u golmana, da je neki ekstra poznat golman pa i da razumem. Nema sta, najvise nervira gledanje fudbala. Prvo gomila ovih pasova unazad, a tek promasaji u situaciji kada si sam, bez protivnika u bloku, smor. Edited February 22, 2020 by Miljenko
renne Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Izgleda da će me samo Nothingam oboriti opet za jedan gol, to bi bio treći tiket u tri dana za gol
Miljenko Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 (edited) Meni je tiket sa timskim golovima volsebno preziveo ovaj termin (21+ kvota). Dynamo Kyiv daje drugi gol na samom kraju, a i komsijama je dugo trebalo. Ostase Man City tim1+, Juventus tim 2+, Feyenoord tim2+, Heerenveen tim1+, Real Madrid tim1+, Standard tim 1+ i Zvezda tim2+. Edited February 22, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 City ne moze ni iz penala da da gol. Englezi su postali najkilavija liga (ako ne racunam Francuze).
Bogotac Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Soccer,koji daje jake kvote na fudbalu i kosarci ali zato skida utakmice na basketu kao nocas atlanta i dalas,ili skida igrace sa liste za igranje.
Miljenko Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 Udje i mec New Jersey-Washington u 5+. Nakon vise od 5 neiskoriscenih PP minuta pred kraj meca, pomirio sam se bio sa time da nece biti gola pre OT. Utakmica u Pittsburghu lagano (uz poraz mojih). Na sirem je ostao jos Real tim1+. Bacih malo pogled. Koliko su oni impotetntni, a ako se pogleda sastav, to deluje dosta dobro na papiru.
Miljenko Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 I posle par tesnih prolaza, docekace me Real na kraju. Nakon onog promasaja Benzeme malopre, tesko ce oni do gola.
Miljenko Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 Ovo mi nikada nije bilo jasno. Nakrcas tolike pare u tim i ne mozes da das bar jedan gol, protiv neke random ekipe.
John Coltrane Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Petak Betis, sinoc Real, znaci da ne igram Atletiko veceras.
Nesh Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Za prekid serije padanja na jednu, prodje nocas NHL:
Recommended Posts