Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

NFL tiket je fino krenuo, 6 tekmi je proslo, jos 4 za prolaz.

Bila bi fora da promasim sve osnovne tikete, a prodjem na ovome.

Posted
Just now, renne said:

Kakav vikend raspad
Vreme je da oladim

Ja cu puci fino danas, ako Lyon i PSG ne dodju 2+. Dobro, tu je i ovaj NFL tiket, no tu se treba uklopiti dosta toga.

Posted

PSG ulupao tolike pare i ne moze nijedan gol da daju. Bar da je zanimljiva utakmica, nego dosada na kvadrat.

Posted
44 minutes ago, renne said:

Kakav vikend raspad
Vreme je da oladim

Jek i tebe sjebo Olympiacos

Posted

I NFL ipak nista, koliko vidim. New Orleans lagano vodi bez najboljeg igraca.:isuse:

Posted
10 hours ago, Cash said:

Jek i tebe sjebo Olympiacos

nije

Posted

0/3 (fudbal 0/2, hokej 0/1). Na fudbalu nije bilo pomoci. Bolivar je bio siguran pad, a i Svajcarce bih tesko igrao samo 2+. Ajax i PSV nekim cudom probah 2+, no ni to nije pomoglo, posto su PSG i Lyon odigrali uzasan mec. PSG metiljav bez napadackog dvojca, a Lyon odigrao kukavicki, i zasluzeno primio gol na kraju. Taktiziranje ce unistiti fudbal. Kao nesto sto je primarno zabava, ove gluposti bez golova su totalni smor. Hokej sam mogao odigrati bolje, posto su parovi iz Norveske bili prilicno verovatni. Mora uleteti i ovakav bezveze dan, srecom te se retko odlucujem da igram preko budzeta (iz banke).

Izmedju minimalnih i standardnih uloga danas.

Fudbal

Wolfsburg-Hoffenheim 2+

PSV II-Cambuur 2+

Braga-Maritimo 2+

Sporting-Famalicao 2+

Stabaek-Molde 2+

Kvote, 1.32, 1.68.

Samo 2+ danas, ali i to oprezno, posto Portugalce, osim Benfice, retko igram.

MLB tiket, NY Mets >6.5, Arizona <11.5, Tampa >6.5, Washington <10.5. Kvota 4.11.

Hokejaski tiket, Jokerit 5+, AK Bars >4, Ska St. Petersburg 4+, Tractor >3,  Trebic 5+, Litomerice 5+, Poruba 5+, Kadan 5+, Chomutov 5+. Kvota 23.93.

Posted

1/2 (fudbal 1/2). Portugalci odigrase efikasno, no Holandija 2 je ponovo zakazala. Hokejaski tiket je bio blizu, uz finu kvotu, no morao je kod Ceha jedan par zakazati.

Malo preko standardnih uloga danas.

Fudbal

Barcelona-Villarreal 3+

Kvota 1.32.

Juventus je skroz nepouzdan za golove, te njih ne diram. Ocekujem da Barsa proigra, nakon blamaze za vikend.

Prateci tiket, Preston 3+, Colchester 3+, Nottm Forest 3+, Stoke 3+, Watford 3+, Torquay, Bromley, Chesterfield, Solihull Moors, Chorley. Kvota sa bonusom 172.00.

MLB

Detroit-Minnesota H2(+1.5) (Turnbull-Odorizzi)

Seattle-Houston H2(+1.5) (Dunn-Cole)

Kvota 1.27.

Jos 6 dana do kraja regularnog dela sezone, pa su i kvote takve kakve jesu. Minnesoti jos malo fali za divizijsku titulu, dok se Astrosi i dalje bore za najbolji skor na kraju sezone.

Siri MLB tiket, Milwaukee <10.5, Chicago Cubs H2(+1.5), Toronto >7.5, Washington H1(+1.5), NY Mets H1(+1.5), LA Dodgers >6.5, Cleveland H2(+1.5), Atlanta H2(+1.5), Oakland >7.5, San Francisco >6.5. Kvota 15.92.

Hokejaski tiket, Yekaterinburg 5+, Salavat >4, Sonderjyske >4, Herning 5+, Biel 5+, Zug 5+, Karpat >4, Banska Bystrica 5+. Kvota 35.13.

Male kvote na glavnim tiketima, no to su valjda ziceri koji ce proci.

Posted

Sto se loto tiketa tice, Konferencija, sve 3+...na 20 din bacenih kroz prozor ne doobija se 51147.07 u Balkan Betu, 48748.00 u Maxbetu i 45896.14 u Socceru. Nedobici su sa bonusom. Krenuo sam da kuckam i po Meridianu, ali sam odustao jer moje sokocalo ili njihov sajt mnogo sporo delaju. Rekao bih da je tamo manje.

Sve u svemu, gotovi su veceras! :D

Posted

U Meridianu je potencijalni dobitak 53362.

Posted
23 minutes ago, Miljenko said:

U Meridianu je potencijalni dobitak 53362.

Aha, hvala, Miljenko, ja poceo da kuckam pa mi se ucinilo da su neke kvote manje...Super. Sad proverih i vidim da je u Maxbetu izlaz 50140.00. Prerano sam uplatio. :mad:

Mrzi me da proveravam Soccer, tamo treba tri puta da kljucnem da bih odigrao. :D

Posted

U Socceru je ispod 50 hiljada (oko 47). Balkan 51+. 

Ma neka dodje, koja hiljada gore-dole.:D

Posted

Ajmo jos jedan gol na Bromley-Woking, za prolaz 2+ tiketa.:whistle: