Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Veseli skokovi +5,5

Veseli koševi +11,5

Bobi Dikson +8,5

Ljulj +12,5

Serhi Rodrigez +10,5

Posted (edited)

dixon > 8,5 po

higins > 13,5 po

hajns> 3,5 sk

meli> 4,5 sk

tavarez >5,5 sk

larkin 2,5 as

slukas >4,5 as

Edited by bradilko
Posted

0/3 (MLB 0/3). Morao je da uleti i dan gde cu lose spojiti stvari (3 pogotka i 3 promasaja, ali bez uspesnog uparivanja); prva ovakva situacija jos od 24. aprila. Philadelphia odlazi u plus, kao i Oakland, Dodgersi lako dolaze do pobede; na strani promasaja, sramotan poraz Metsa, sa najboljim clanom rotacije, samo 4 poena u Bostonu, dok je na Angelsima falio poen. Dobro je sto se nisam zaleteo sa uplatom.

I danas uplata oko minimuma.

Fudbal

Bayern-Eintracht Frankfurt 3+

Mainz-Hoffenheim 3+

PSG-Dijon 3+

Benfica-Santa Clara 3+

Kvote, 1.50, 1.67.

Mnoge lige zavrsavaju danas, pa uklopih dva tiketa. Hteo sam i treci no da ne preterujem.

Prateci tiket, P2+ ili 2P2+, Dortmund, Hoffenheim, Bayern, Fortuna Dusseldorf, Leverkusen, Wolfsburg, Werder, PSG, Lyon, Benfica. Kvota 3.99. Smesne kvote, posto je zavrsno kolo u pitanju.

Hokej

Denmark-USA 5+

Latvia-Russia 5+

Kvota 1.73.

Puno meceva na WC danas, no ovo mi jedino deluje zanimljivo (mada ne mogu reci da je skroz sigurno).

MLB

Cincinnati-LA Dodgers H2(+1.5) (Mahle-Buehler)

Boston-Houston >8.5 (Velazquez-Martin)

Kvota 1.82.

Dodgersi su sinoc bez problema trijumfovali i slicnu stvar ocekujem i danas. Red Soxi i Astrosi su sinoc odigrali skroz meh mec. gomila ljudi na bazama i 4 kilava poena, te bi danas sa ovim starterima trebali ici lagano preko granice.

Siri MLB tiket, NY Yankees 5I H1(+1), Philadelphia 5I >4, Detroit 5I >4, Chicago Cubs 5I H2(+1.5), Milwaukee 5I >4, LA Angels 5I >4, Seattle 5I >4. Kvota 16.07.

Posted

Rusi prevara.:frust: 3-1 posle druge trecine i ne daju gol cak ni na EN. Ni manje ni vise Kucherov sam u kontri, nije ni meni jasno sta je uradio. Meni je neshvatljivo da ovakva postava ne moze da da 5-6 komada protiv bilo koga ko nema top golmana.

Posted

Zao mi je sto sam skinuo BVB u zadnjem trenutku, mislio sam da je neuhvatljivo 3 para iz jedne lige. Sevilja mi je mirisala na kec. Al sve u svemu nije lose.

189e82a9-b8b4-4ae0-a989-bf43eea4ee0c.png

Posted (edited)

Za fudbal se ne bunim ni ja, mada sam ocekivao da ce Benfica i PSG lagano u 7+, nakon furioznog pocetka. Toliko sansi i promasaja uglavnom, su mi stvarno meh. Ne kapiram da u zadnjem kolu ne pokusas da natrpas neke pacere. Cak je i Bayern ostao na 6 komada; Mainz i Hoffenheim nisu imali vremena za vise.

Rusi su mi i dalje neverovatni. Trazio sam u NHL neku slicnu situaciju i u oktobru i novembru nisam nasao nijedan mec koji nije dosao 5+, nakon 3-1 stanja posle drugog perioda. Da su igrali protiv Finske, no jebena Letonija. Jos se nerviram.

Edited by Miljenko
Posted

2/4 (fudbal 2/2, hokej 0/1, MLB 0/1), Bayern i Hoffenheim su dosli po 6+. Fudbal je dosao lagano, mada sam ocekivao bar jedan 7+, ako vec moram da zakeram. Benfica je stala na 4-1, kada sam pretpostavio da ce im utrpati bar jos 3 komada; PSG i Dijon promasise milion sansi. Oko hokeja se nerviram i danas, skroz neozbiljno izdanje Rusa. Zasto su dolazili ovi top igraci, ako im se ne igra. Cini se da ce uleteti jedan tesko pogodljiv period i u MLB sektoru; fiks naravno rutinski promasih, poeni dodjose bez problema. Subotom gotovo redovno ulete neke gluposti od rezultata, pa ni juce nije bilo drugacije.

I danas oko minimuma.

Fudbal

Real Madrid-Betis 3+

Eibar-Barcelona 2+

Bolivar-The Strongest 2+

San Jose-Destroyers 3+

Kvota 1.94.

Posto dve odigrane 3+ kvote nisu bile impozantne, spojih sve na jedan tiket.

Prateci tiket, P2+ ili 2P2+, Basel, Real Madrid, Barcelona, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, Zvezda, Milan, Gent, Genk, Club Brugge, Celtic, Bolivar, Real Potosi, RKC. Kvota 25.49.

MLB

Cincinnati-LA Dodgers H2(+1.5) (Roark-Ryu)

Seattle-Minnesota >6.5 (Kikuchi-Gibson)

Boston-Houston >6.5 (Sale-Peacock)

Texas-St. Louis >9.5 (Smyly-Flaherty)

Kvote, 1.75, 1.95.

Ryu je u sjajnoj formi, 2-0, 0.36 ERA, 0.40 WHIP, pa probah na Dodgerse i danas. Tu je i par izglednih pluseva. Minnesota je raspucana u seriji protiv Marinersa. Sale baca bolje, no granica nije visoka, te probah plus (vreme je da se probude i udaraci Red Soxa). U Arligtonu je granica solidna, no posto je to jedan od stadiona koji pogoduje udaracima, trebali bi to probiti lagano.

Siri MLB tiket, Philadelphia 5I H1(+0.5), Oakland 5I H2 (+0.5), Atlanta 5I >4, LA Angels 5I >4, Arizona 5I H1(+0.5), Boston 5I H1(+0.5), LA Dodgers 5I H2(+0.5), Texas 5I >5, Seattle 5I >3.5. Kvota 35.80 (sa bonusom); bez bonusa nesto ispod 30.

Posted

Nije da nisam znao da je ovaj trenutni Real prevara od ekipe, no bar u zadnjem kolu sam ocekivao goleadu, a ne neko smaranje sa odbranama golmana. 

Posted (edited)

Meni bi leteo trener za ovako nesto, pa makar ga menjao na mesec dana (njima bar pare nisu problem). Dodje preko 50 hiljada da te gleda i ne mozes da das bar jedan gol, o pobedi da ne pricam.

Edited by Miljenko
Posted

1/3 (fudbal 0/1, MLB 1/2). Na fudbalu nije bilo sanse da provucem klasican tiket. Real na stranu, kasnije ni San Jose nije dosao 3+ (2-0). Jedino mi je krivo za onaj P2+ ili 2P2+ tiket, gde je sa bonusom 30+ kvota, pala na Genku (koji retko i igram). MLB je bio blizu da se skroz uklopi. Boston prolazi taman koliko treba, ali su na Texas-St. Louis zatajili u regularnom toku i zafalio je poen na kraju. Dodgersi lgano trijumfuju, uz rutinski plus na Seattle-Minnesota. Jedan od onih klasicnih vikenda, gde izgubim novac ma kako odigrao.

Oko minimuma i danas, ne treba siliti kada trend nije dobar.

MLB

Cleveland-Oakland H1(+1.5) (Carrasco-Anderson)

Baltimore-NY Yankees >7.5 (Cashner-Happ)

Toronto-Boston H2(+1.5) (Jackson-Price)

San Diego-Arizona <9.5 (Paddack-Weaver)

Kvote, 1.89, 1.68.

Carrasco je u usponu forme (2-0, 1.83 ERA, 0.76 WHIP), te Cleveland deluje kao dobar fiks. Yankees su i dalje sjajni, nevezano za sastav koji izadje; bilans poena u sezonskoj seriji, 7 overa i jedan under (izmenjene granice). Boston je jedva dobio jedan mec u seriji sa Astrosima, pa mi se cini da je Jackson prava prilika za ponovno budjenje napada. Na Petco Parku imamo sudar startera koji su u formi, te probah minus.

Posted

1/2 (MLB 1/2). Cleveland ne mogu pogoditi nikako. Za ekipu koja vazi za favorita iz senke, previse su nestabilni. Nadam se da ce Minnesota odrzati priblizan nivo forme. Kada nema top startera, moram igrati poene i to je to. Boston lagano dobija, Yankees plus, te rutinski under u San Diegu. Preskocih fudbal, Molde I Brondby raspucani; na hokeju je sve otislo makar u 5+ (nisu bili zgodni parovi, tu nema zbora). Tja, solidni rezultati juce, no nisam ih iskoristio kako treba.

Uplata i danas oko minimuma.

Hokej

Canada-USA 5+

Sweden-Russia 5+

Kvota 1.88.

Ova prvenstva mi ne idu od ruke, no posto volim da gledam, probah dve derbi utakmice, na kraju grupne faze.

MLB

Baltimore-NY Yankees H2(+1.5) (Hess-German)

Milwaukee-Cincinnati H1(+1.5) (Gio Gonzalez-Gray)

Houston-Chicago White Sox H1(+1.5 (Verlander-Covey)

San Diego-Arizona H2(+1.5) (Strahm-Greinke)

Toronto-Boston >6.5 (Stroman-Rodriguez)

LA Angels-Minnesota >7.5 (Cahill-Pineda)

Kvote, 1.68, 1.60, 1.89.

German i dalje drzi odlican nivo forme, plus Yankeesi nalaze nove nacine da dodju do pobede. Gio je fino legao Brewersima, te ocekujem lagani 1. Astrosi i Verlander lice na laganicu, dok Greinke i dalje nije za staro gvozdje, te zato i Arizona. Boston lici na over, kao i Angelsi (tim pre sto je sinoc dosao minus).

Prateci tiket, Cleveland 5I >3.5, Pittsburgh 5I >3, NY Yankees 5I H2(0.0), Boston 5I >3.5, Milwaukee 5I H1(+0.5), St. Louis 5I >4, LA Angels 5I >4.5, Arizona 5I H2(+1). Kvota 26.73, sa bonusom.

Posted

Arena prenosi i Canada-USA i Russia-Sweden. Sada je muka odluciti se sta gledati.:happy:

Posted
Arena prenosi i Canada-USA i Russia-Sweden. Sada je muka odluciti se sta gledati.:happy:
Ovako :D
09924fded1422c823795f3f5eded2158.jpg
Posted

Tacno, zaboravim na tu opciju uvek.:isuse: Mali problem je sitnija slika (od silnog buljenja u knjige i ekran).