Miljenko Posted January 31, 2019 Author Posted January 31, 2019 Boston, NY Rangers, New Jersey, nisu tako pouzdani za golove. Philadelphia ima solidan procenat izlaznosti, no znaju da zakazu kada se to najmanje ocekuje, a to najvise mrzim. Mec u Winnipegu lici na over, te ih i stavih na onaj siri tiket, uz viner na Boston (Philadelphia igra treci mec u 4 dana). Neka dodje ova kvota tik ispod 5 i ne bunim se sto ih nisam odigrao jace.
pbg12345 Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 detroid dalas, kvota je oko 1,5 na domacina dalas je danas trejdovao 3 igraca iz startnih 5, plus je doncic zbog povrede upitan, u tim okolnostim pistonsi su bas ozbiljni favoriti pokusacu i banrsa vise poena, posto ce im verovatno jedino on igrati od tih vaznijih igraca
Cash Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 Kod mene je 1.35 na Detroit. Odigrao sam ga bez razmišljanja. Od ostalih stvari Toronto-Milwaukee +228.5, San Antonio-Bruklin +225.5, GSW daje vise od 126.5 poena,.Od hokeja w1 na Winnipeg ovde može i 5+ ili Winnipeg daje vise od 3.5. Ostala dva para sam odigrao iznenađenje. Philadelphia daje vise od 2.5 gola i NY Rangers w2. @pbg12345 Sta kažes za meč u LA. Ja odigrao 1 a na drugom da Clipersi daju vise od 115.5. Ovo drugo sam mozda zajebao. Inace sutra ima lep teniski meč u Rusiji. Kasatkina-Zvonareva 1 (1.70). Super kvota na Dashu koja je jos bez pobede ove sezone. Ako ne pobedi matoru Zvonarevu onda jbg.
pbg12345 Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 igrao isto keca na kliperse, losi su klipersi vec neko vreme, ali su zato lejkersi ocajni bez lebrona na momente deluju bukvalno kao evrokup ekipa, bez mnogo preterivanja a sumnjam i da ce im ove price o trejdu u koju su ukljuceni manje vise svi igraci prve petorke dobro uticati na njih razmisljam i ja poene na sas-bru i gsw, gsw i nekakv hendikep, jer samo od njih zavisi koliko ce natrpati toronto milvoki pak mi je zaizbegavanje i necu dirati da, probacu na neki kombo i orlando (mozda i vucevica vise), jbg indijana je bas poremecena povredom oladipa i ako nije preterana granica na grifina probacu i njega vise, trpace on, samo se plasim da bi mogli rano povesti mnogo pa da nece mnogo igrati
bradilko Posted January 31, 2019 Posted January 31, 2019 1 minute ago, Cash said: Jel igra LeBron? jok
pbg12345 Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 ni lebron ni kuzma ni hart nego kakav raspad pistonsa ovo nije realno tu je sao paolo da zacini 50 suteva gola dati ne mogu jebem ti kladionicu
Cash Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Ako Detroit ovo izgubi onda je kladionicarski namesteno 100%. Nije važno pobediti važno je zaraditi
pbg12345 Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 ma nije namesteno nego su i ovi jadni, imaju 1,5 igraca sao paolo Sao Paulo 0 - 1 Guarani SP 4 -1.25 15 - 2(12-1) 2.5 1.0 6.3-13.0 124 - 49 62 - 24 18 - 3 11 - 2
Miljenko Posted February 1, 2019 Author Posted February 1, 2019 1/2 (Sochi kvota 1), prosao je i prateci hokejaski tiket (Boston kvota 1). Pokrih se samo na kraju, posto je NBA doneo neefikasno vece (bar padose oba para). Minimalni ulozi i danas. Pittsburgh-Ottawa 5+ Washington-Calgary 5+ Detroit-Toronto 5+ Znojmo-Salzburg 5+ Iserlohn-Schwenninger 5+ NY Islanders-Tampa 5+ Denver-Houston >222.5. Kvote, 1.92, 3.41. Uglavnom hokeji, uz jedan NBA; tempirah uplatu, posto je razlika u kvoti prilicna. Prateci tiket, Real Madrid w2, CSKA Moscow H1 (-11.5), Leipzig 2+, Twente 2+, Ajax II 3+, Roda 2+, Sparta Prague 4+, Lukko w1, Bern w1. Kvota 7.12.
Cash Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 3 hours ago, Timmy said: Pa igrao je Lebron. Naravno da je igrao kao i Kuzma. Zajebe me bradilko
Cash Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 18 hours ago, Cash said: @pbg12345Inace Kasatkina-Zvonareva 1 (1.70). Super kvota na Dashu koja je jos bez pobede ove sezone. Ako ne pobedi matoru Zvonarevu onda jbg. Bravo Kasatkina
Miljenko Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 0/2. Evropski hokej prolazi , ali je NHL prilicno zakazao (Tampa neverovatnih 0-0, mada mi je licno vece iznenadjenje tesan mec u Detroitu). NBA je prosao no nije vredelo (tu sam odigrao pogresan par iz Nemacke, Iselrlohn a ne Krefeld, no bas tu je i pala gomila golova). Tesko je uklopiti ove vece kvote, zato godinama i igram ovaj sistem sa 4 tiketa. Dobro je te je uplata bila mala. Danas standardni ulozi. Fudbal Ajax-Venlo 3+ Young Boys-Xamax 3+ Eintracht Frankfurt-Dortmund 3+ Leverkusen-Bayern 2+ Hoffenheim-Dusseldorf 2+ Barcelona-Valencia 2+ Kvote, 1.57, 2.03. Ajax i Young Boys lice na sigurice, goleade u najavi. Kod Nemaca sam imao dilemu i na kraju odigrah samo Dortmund, ostalo opreznije. Prateci tiket, Brighton P/KX, Burnley P/KX, Stoke P/KX, WBA P/KX, Wigan P/KX, Bradford P/KX, Charlton P/KX, Northampton P/KX, Grimsby P/KX. Kvota 96.83. NHL Toronto-Pittsburgh 5+ Florida-Las Vegas 5+ Kvota 1.62. Ne bas sjajan period nakon pauze, probah i danas dva verovatna para. Siri tiket, Montreal 1X, Winnipeg 1X, Tampa X2, Nashville 1X, San Jose 1X, Philadelphia 5+, Colorado 5+, Minnesota 5+, Ottawa 5+. Kvota 10.46.
Cash Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 (edited) Meni nije iznenadjenje sto tampa glatko nije usla u 5+. Konancno jedno dobro Nhl i Nba vece,falilo je samo da Toronto i Buffalo pobede za potpuni dobitak. Buffalo je bio odlican na pocetku sad su se vratili tamo gde su bili proslih sezona. Edited February 2, 2019 by Cash
Recommended Posts