Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

2 na Hirsera. Dobra je to kvota.

U spustu nema favorita. 10 njih, svaku trku, moze do pobede. Ali pogledaj prethodne trke u istom centru, od toga najvise zavisi. 

Posted

Osaka prvi set i pobeda @2.65

Navijam za Petru ali mislim da je Osaka blagi favorit i da ima vise sansi za pobedu. Dodao da osvaja prvi set jer sam procitao podatak da je pobedila poslednjih 59 meceva u kojima je uzela prvi set.

Posted

Fudbal 1/1, hokej 0/1, prosao je i prateci tiket (4+ kvota). Fudbal je u ovom slucaju prijatno iznenadio. Na hokeju sam eksperimentisao sa Fincima, a to je uvek wild card. Na sirem tiketu, sam cekao Djokovica za kraj; bez dileme. Sasvim pristojno je ovo ispalo.

Minimalni ulozi i danas.

Arsenal-Man Utd 2+

Znojmo-Graz 5+

Munchen-Iserlohn 5+

Nurnberg-Eisbaren 5+

Houston-Toronto >223.5

Kvitova-Osaka >20.5

Kvote, 2.41, 2.48.

Ogranicih se na dva tiketa, planirane stvari uglavnom. Zanimljiv par FA kupa, retko nema golova kada Arsenal igra. Tu je i par hokeja iz Nemacke i Austrije, standardni over timovi. Rocketse pratim redovno, a vidim da se i Paul verovatno vraca veceras. Zensko finale AO, lici na lagani plus.

Posted

Au, preduga ova pauza u NHL, a ja zaboravio da igram fudbal. :sad:

Jos malo nocnih utakmica, necu da dobacim ni do 23:00. :D

Posted

Uh i ja mrzim dane bez NHL meceva, ne moze covek da se zakune u ostale stvari.:dry:

Posted
Gemove sam i ja prvo hteo, posto je veca kvota u pitanju. Hvala.
Nadam se da si odigrao
Posted

Jesam. Odigrao sam ona dva dabla par postova iznad.:happy:

Posted
On 25.1.2019. at 4:10, Zinedine Zidane said:

Osaka prvi set i pobeda @2.65

Bravo 

Posted

2/2, prosao je i kombo tiket. NBA + tenis kombinacija je dosla bez ikakvih problema. To se vec ne moze reci za drugi tiket, gde je Graz prosao uz dosta srece (Munchen, Eisbaren rutinski, kao i utakmica FA kupa). Kako smanjih uloge, zaredjase dobri rezultati, cak je i prateci tiket bio blizu juce.

I danas minimalni ulozi, dok ce sutra vec ici jaca uplata.

Fudbal

Guabira-Nacional Potosi 3+

Bolivar-Destroyers 3+

Werder-Eintracht Frankfurt 2+

Man City-Burnley 3+

A. Madrid-Getafe w1

Freiburg-Hoffenheim 2+

Monchengladbach-Augsburg 2+

Kvote, 2.05, 2.10.

Uobicajene stvari. Stavih u fiksu A. Madrid koji bas retko gubi. City igra kup, no Burnley nije dobar defanzivno kao prethodnih sezona (i tada su ih dobijali ubedljivo).

Posted

Znam da se vecina zgrazava na kombin 1.15 i 3.25 ali u ovako oskudnoj ponudi danas ovo je najbolje sto sam mogao sklopiti.

ce7536e6-e803-410b-958e-a3b4d41cd9fa.png

Posted

Dobro je sto nisam odigrao plus, bice izgleda laganih 3-0.

Posted

Ja pogodnih 4/5 na Novaku. Hendikep -1.5 set po 2.3, 1&manje po 3.4, 1& prvi set 7-9 po 4.6 i slobodnu igru Novak HG1,  al na -6.5 gemova. Dali mi kvotu 4.5.. pao samo 1&prvi set 7-8 po 14.5. A malo falilo da i to udje.

Problem je jedino sto je sve bas bas sitno.