Miljenko Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 (edited) Ja to ne umem. Od kada sam pre par godina ispucao neku gomilu para u jednom danu, ne pipam lajv uopste (eventualno ako negde dobijem neku promociju/bonus, pa iz zajebancije cisto). NBA je nekada bio najprostiji za igru. Zadnje je vreme doslo kada je hokej najsigurnija stvar (PSG nisam igrao 2-3 termina i sinoc sa skoro najboljom postavom, dobiju bednih 2-0, kada je o fudbalu rec). Edited January 24, 2019 by Miljenko
Timmy Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Meni su svi kupovi 0-2, uvek. Retko kad se tu pune.
Miljenko Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 (edited) Tja, izasla najbolja postava minus Mbappe, 1-0 u 4. minutu, dvadesetak suteva i nista (mislim da je 2-0 nista, da su izasle rezerve pa i da razumem). Bar ce Barsa biti sigurica za 3+ u revansu, posto su juce izgubili 2-0. To sam i pretpostavio da cu puci negde, dok me NBA vec nervira; toliko povreda, odmaranja, to je ranije bila najlaksa liga za pogoditi. Edited January 24, 2019 by Miljenko
Timmy Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Nece Barsa u revansu puniti, bolje to preskociti.
Miljenko Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 (edited) Jesam. Vidis da sam stavio zadovoljni smajli. Jedino ako se smajliji ne vide kod tebe. Edited January 24, 2019 by Miljenko
Miljenko Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Pise happy kada kliknes na njega, molim lepo. Jos jednom.
Miljenko Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Fudbal 0/1, NHL 1/1, NBA 0/1, tenis 1/1. Jaca grupa 1/3, to nikada nije sjajan bilans. Na fudbalu je palo ono sto je meni delovalo najsigurnije, plus je rano pao gol. NHL rutinski, no sada sledi pauza na zalost. NBA razocarao ponovo, ovolike povrede mi bas idu na nerve. Tenis nije mogao lakse, iz odlicnu kvotu. Mogao je doci jos jedan, no dobro, ima dobrih i losih dana. Danas mi je dosta trebalo da se odlucim, te odigrah sa minimalnim ulozima. Fudbal Chelsea-Tottenham w1 Amiens-Lyon w2 Ajax Heerenveen 3+ Real Madrid-Girona 2+ Kvota 2.02. Natrpah svasta ovde, videcemo sta ce biti. Hokej Tappara-Lukko 4+ Kolner-Bremerhaven 4+ SKA St. Petersburg-Barys Astana 4+ Valerenga-Manglerud 5+ Kvota 2.09. Valerenga je veliki favorit te se ocekuje zatrpavanje. Ostalo u opreznoj 4+ varijanti. Juce preskocih, a tesko da sam mogao promasiti (cak su i Svedjani bili efikasni). Prateci tiket, Oklahoma w1, Golden State w2, Portland w2, Fenerbahce w1, Real Madrid w1, Djokovic 3-0. Kvota 4.05.
Miljenko Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Sta mislite za zensko finale, Osaka uzima set ili >20.5 gemova.
Miljenko Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Gemove sam i ja prvo hteo, posto je veca kvota u pitanju. Hvala.
Cash Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 7 hours ago, Timmy said: Preskoci Sutra krece Kitzbil,razmisljam da opalim pobedu Hirsera u slalomu kolko je kod vas kvota na to. I Feler bi mogao da bude u top 3. Ko je favorit sutra u spustu
Recommended Posts