Miljenko Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 (edited) 500-2000 dinara po tiketu jace, odnosno polovina toga kod slabije grupe (ako odigram neku gomilu tiketa). Standardno je oko hiljadarke. Tu su i ovi bonus tiketi 5+, 6+ ili 7+ na fudbalu ili neke kombinacije, no to ide u rasponu od 50-150 (moze i vise, ako je glavna uplata veca). Zavisi od raspolozivog budzeta. Ako prodje kombo tiket (svi tiketi iz jace grupe spojeni), 40% od njega ide na sutrasnji. Ranije sam bankirao pola budzeta ponedeljkom, no posto je tesko odrzati dobar procenat u duzem vremenskom periodu, sada radim dnevno bankiranje od 10%. Pomoglo bi kada ne bih bio rodjeni maler za cudne rezultate. Edited January 22, 2019 by Miljenko
Miljenko Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 KHL bas ume da bude dosadan. Bez cestite akcije i iskljucenja, tokom prve trecine (Magnitogorsk).
Timmy Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Jel to ono Rusi plus ostali sa raznih strana? Ja od hokeja znam samo za NHL
Miljenko Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 Aha. Barys Astana-Kazahstan na primer (pola reprezentacije igra za njih). Kunlun jedini klub iz Kine. Dinamo Minsk-Belorusija. Slovan Bratislava-Slovacka, Jokerit-Finska. Ucestvovao je i Medvescak dok je imao kintu. 4+ igram u Meridianu (ima i 3+, kada su bas neki bunkerasi u pitanju).
Miljenko Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 Da. Najjaca liga u Evropi. Ne ucestvuju u hokejaskoj CL, posto bi sigurno neki njihov tim osvojio.
Miljenko Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 Gledaj SKA St. Petersburg kada igra kod kuce. Imaju ekstra jak tim (Datsyuk igra i dalje), a ima i u publici dosta toga da se vidi.
Miljenko Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Hokej 2/3. Nece kombo nikako. Calgary je jedna od 3 najefikasnije ekipe u ligi, no nocas su zakazali prilicno; jedva poravnase na kraju. Vecina NHL meceva je dosla knap, osim Washingtona gde je bila prava kanonada. Dnevni deo je dosao manje-vise lagano, Astana daje EN gol za prolaz. Ok bilans na kraju, mada bi kombo doneo bas dobar plus. Nisam ni danas menjao nivo uplate. Fudbal PSG-Strasbourg 3+ Sevilla-Barcelona 2+ Celtic-St. Mirren 3+ Kvota 2,14. PSG i Barsa igraju kup utakmice i mada nisam ljubitelj toga, uklopih to nekako. Celtic igra protiv kandidata za ispadanje, pa mislim da je vreme za jedno zatrpavanje. Jaca grupa. NHL Toronto-Washington 5+ Colorado-Minnesota 5+ Kvota 1.69. Mogli su se zalomiti i bolji NHL parovi pred pauzu, no nadjoh dva para koja deluju kao sigurice. Kombo tiket. NBA Utah-Denver H2(+9.5) New Orleans-Detroit H1(+3.5) Kvota 1.82. Nisam odusevljen ni NBA parovima danas. Houston je tesko odigrati u ovako oslabljenom sastavu; Denver probah sa ovim velikim hendikepom, dok je New Orleans jedino kod kuce i dobar (15-6). Jaca grupa. Tenis Nadal <36.5 Kvitova uzima set Osaka uzima set Kvota 2.54. Nakon pogodjenog tiketa, ohrabrih se da probam nesto i danas. Nadal deluje sigurno; WTA je stvarno cudan kada je ova Collins usla u polufinale, no valjda ne moze pocistiti i Kvitovu; Pliskova-Osaka je vec egal mec u najavi, pri cemu mi potonja deluje stabilnije. Slabija grupa.
Timmy Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 City prima gol u prvom kvota 4.05, prima 2 cak 27. Mozda probati, jer ocekujem potpuno drugaciju igru Sitija posle 9:0 u prvoj.
pbg12345 Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 naslazem gomilu igraca/utakmica i onda me na tiketu sa poenima rusi vucevic kom treba 23, on daje 21 i poniste mu 2 u poslednjim sekundama na drugom mi treba hjuston 5 ili vise, igraju protiv mrtvog njujorka, vode preko 15 u trecoj, ovi se vrate i opet bi sve bilo ok da lik u poslednjem minutu pri izvodjenju lopte ne doda loptu u ruke protivniku, pa jebote kurac
Miljenko Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Kako je New Orleans uspeo da izgubi kod kuce od Detroita. Jos sam imao +3.5 na njih, narano da nije bilo dovoljno. Sada vidim da Davis nije igrao. Jel to jos jedno od onih odmaranja u zadnji cas. Uveo bih im kazne za te gluposti, igraci su postali prave princeze.
samo_opusteno Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Davis nije igrao ni protiv Memfisa. I ja sam pao tu utakmicu, u Nba nema pravila. Neko vece me oborise Spursi protiv Klipersa. Inace sinoc sam u lajvu uzeo bas dosta. Stavljao na Valensiju u kosarci par puta, posle toga na Unikahu i Bamberg. Lajv je majka da se uzmu dobre i brze pare, ali isto tako ko nema kontrolu moze brzo i da izgubi sve.
Recommended Posts